- Konu Sahibi Nimet yardim
Insallah canim seninde olur insallahEn kısa zamanda olur inşalalh❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim seninde olur insallahEn kısa zamanda olur inşalalh❤
Bende çok korkuyodum anestezili çekildim canim hic sorun yasamadim uyanca fazla agrimda yoktu hatta agliyodum yani korkma sendeYarin rahim filmi cektircm cok korkuyorum
hissedilmiuir demi cnm anestezide bayilmadan yapmıyorlar demi vajinal muayene gibimi aciyoruz orayiBende çok korkuyodum anestezili çekildim canim hic sorun yasamadim uyanca fazla agrimda yoktu hatta agliyodum yani korkma sende
cnm hemen eve gidebiliyor muyuzBende çok korkuyodum anestezili çekildim canim hic sorun yasamadim uyanca fazla agrimda yoktu hatta agliyodum yani korkma sende
Canım bayıldım gerisini hic bilmiyorum istedigine bağlı istemezsen yapmazlar evt vajinal şekilde uzaniyoruz bacagimiz aciyoruzhissedilmiuir demi cnm anestezide bayilmadan yapmıyorlar demi vajinal muayene gibimi aciyoruz orayi
Canım yarım saat sonra ayağa kalkmıştım ben yıkama felan onu bilmiyorum da benim rahat geçti umduğum gibi değildi yani anestezili yaptır korkuyosan canimcnm hemen eve gidebiliyor muyuz
Yikanma vs nasil oluyor mikrop kaparim diye korkuyorum yaa
Aynen öyle canim stres yapmaya çalışıyorum bakalim sende hipomusun asilama felan denedinmiHipo hastasıyım diye konunuzun en başına bence yazın. Hala zorluyorlar ya kendiniz deneyin diye arkadaşlar hipoyla tedavisiz hamile kalmak mümkün değil.
konu sahibi umarım gebelik haberinide verirsin. Elinden geleni yaptıktan sonra gerisini Allah’a bırakmak gerek ben tüp bebek ile hamile kalabildim Mesela. Herşeyin bir zamanı var stres yapma tedaviyi etkiliyor çünkü![]()
Anestezili yaptırcm yine korkuyorumCanım yarım saat sonra ayağa kalkmıştım ben yıkama felan onu bilmiyorum da benim rahat geçti umduğum gibi değildi yani anestezili yaptır korkuyosan canim
Anestezili yaptırcm yine korkuyorum
Bende korkuyodum aneztesiyi verice uyuyon bi uyaniyon hersey bitmis![]()
neden imkansiz kiBende istiyorummm .Ama olmuyor normal yolla imkansız.
Neden imkansız canım sorunun nesir özel degilseBende istiyorummm .Ama olmuyor normal yolla imkansız.
Eşimin spermi çok çok az canım şimdilik tedavi görüyoruz 2-3 aya tüp bebek olacak herhaldeneden imkansiz ki
Eşimin sperm sayısı hızı çok çok az canım tedaviye başladık doktor çok az bir ihtimal artma ihtimali olup doğal yolla da olabilir dedi ama benim hiç umudum yok o şans bize gelmez gibiNeden imkansız canım sorunun nesir özel degilse![]()
hakkinizda hayırlısı olsun artik dogal yolla speem olsada kalamiuoz takmayin bende yaza tup yaptıcmEşimin spermi çok çok az canım şimdilik tedavi görüyoruz 2-3 aya tüp bebek olacak herhalde
Valla tüp bebekle tutacaksa ona da razıyım ama tutmazsa bide o var keşke garanti olsa tüp bebek bide pahalı yahakkinizda hayırlısı olsun artik dogal yolla speem olsada kalamiuoz takmayin bende yaza tup yaptıcm
Dogal artik cok cokzor
Dogalyoldan hamilekalmak icin cok bahtli olmak laizm![]()
Herkezde ayrı bi dert oluyo canım işte umudunuzu kaybetmeyinEşimin sperm sayısı hızı çok çok az canım tedaviye başladık doktor çok az bir ihtimal artma ihtimali olup doğal yolla da olabilir dedi ama benim hiç umudum yok o şans bize gelmez gibi![]()