Hepsini ağız tadıyla güle güle kullan inş.Çok beğendim...Ne kadar çok eksik var daha doğrusu hiçbişeyim yok yaa gözüm korktu düğüne 7 ay var ama al al bitmez gibi...
geçenlerde iğne oyası yatak odası takımı ve tepsi örtüsü almıştık yatak odası takımını kaldırmış annem bulunca onu da çekicem :):)
çok begendim canım.İyi günlerde kullan.Allahtan benim ananem iğne oyası biliyo.Bana bu tür şeyleri örmüş.o yönden yana pek eksiğim yok benim :)
eee cnm nasipse ne zamana düğünün?
2011 temmuz ama günü tam belli değil haftaya netleşecek inş
hadi hayırlısı canım o zaman.Bakalım bizde 2011 de düğün yapmayı düşünüyoruz.Benim ki hele bi askerden gelsinde :)
aynen :) benimkide askerde 70 günü var az kaldı ondan sonra her şey bir bir düzene girer inşallah..
bizimde şafak:67 cnm :) siz nişanlandınız mı cnm gitmeden?
nişanlandık canımnişanlandığımız da ingilteredeydi annem askerliğini yapmadan evlenemezsiniz dedi oda tıpış tıpış askere gitti::):))
neden nişanladık deyip üzülme ifadesi yaptın ki cnm? Ne güzel işte... Biz nişanlanmadık.Bizde de askere gitmeyene kız verilmez hesabı olunca benimde öle tıpış tıpış gitti :) Bakalım biz gelince hemen nişan yapmayı düşünüyoruz.Eylül gibide düğün nasipse...
saol canım ya... Artık gelselerde bizde ona göre hazırlıkları yapsak demi :) Gerçi sen baya çeyizi tamamlamışsın,iyi günlerde kullan hepsi çok güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?