Bende başladım çeyizlere aldıklarımı teker teker eklicem

geçenlerde iğne oyası yatak odası takımı ve tepsi örtüsü almıştık yatak odası takımını kaldırmış annem bulunca onu da çekicem :):)

Hepsini ağız tadıyla güle güle kullan inş.Çok beğendim...Ne kadar çok eksik var daha doğrusu hiçbişeyim yok yaa gözüm korktu düğüne 7 ay var ama al al bitmez gibi...

Hepsini ağız tadıyla güle güle kullan inş.Çok beğendim...Ne kadar çok eksik var daha doğrusu hiçbişeyim yok yaa gözüm korktu düğüne 7 ay var ama al al bitmez gibi...

çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun... vallahi bilmiyorum ki biter mi:) evlendikten sonrada çıkar eksikler heralde :) en azından aksesuarları ben evlendikten sonra alıcam uyum açısından

Son düzenleme:
Teşekkür ederim...Ben de ufak tefek birkaç bişey aldım,biraz daha biriksin de aldıklarım ben de paylaşayım heves ettim sizlerden

geçenlerde iğne oyası yatak odası takımı ve tepsi örtüsü almıştık yatak odası takımını kaldırmış annem bulunca onu da çekicem :):)

çok begendim canım.İyi günlerde kullan.Allahtan benim ananem iğne oyası biliyo.Bana bu tür şeyleri örmüş.o yönden yana pek eksiğim yok benim :)

evet bende burdan baktıkça heveslendim önceden bu kadar hevesim yoktu :):)almak için alıyordum artık hevesle alıyorum çok zevkli geliyor:)

çok begendim canım.İyi günlerde kullan.Allahtan benim ananem iğne oyası biliyo.Bana bu tür şeyleri örmüş.o yönden yana pek eksiğim yok benim :)

teşekkür ederim cnm ben de dantel türü pek yok annem de pek sevmiyor dantel yapmayı ben hiç sevmiyorum hiçte yapmadım iğne oyası biliyorum ama zor :)böyle büyük şeyler yapamam

nişanlandık canım nişanlandığımız da ingilteredeydi annem askerliğini yapmadan evlenemezsiniz dedi oda tıpış tıpış askere gitti::):))

neden nişanladık deyip üzülme ifadesi yaptın ki cnm? Ne güzel işte... Biz nişanlanmadık.Bizde de askere gitmeyene kız verilmez hesabı olunca benimde öle tıpış tıpış gitti :) Bakalım biz gelince hemen nişan yapmayı düşünüyoruz.Eylül gibide düğün nasipse...

yanlış yaptım gülcektim :)ama nişanlılık süresi ne kadar kısa o kadar iyi bence emin ol böyle daha iyi aramız çok iyi ama sevgiliyken mecbursun ayrı kalmaya nişanlandıktan sonra hemen evlenmek istiyorlar sizinkisi öyle olur o arada evlilik hazırlığı ile geçer çok güzel olur :):)

saol canım ya... Artık gelselerde bizde ona göre hazırlıkları yapsak demi :) Gerçi sen baya çeyizi tamamlamışsın,iyi günlerde kullan hepsi çok güzel...

saol canım ya... Artık gelselerde bizde ona göre hazırlıkları yapsak demi :) Gerçi sen baya çeyizi tamamlamışsın,iyi günlerde kullan hepsi çok güzel...

çok teşekkür ederim evet bitse de gelseler ben hallediyorum ama onun halletmesi gereken çok şey var Allah herkesin yardımcısı olsun....Sanada mutluluklar diliyorum inş bian önce istediğin herşey gerçekleşir

arkadaşlar ben bekarlığa vedayı gelin hamamında yapmak istiyorum ve arkadaşlara dağıtmak için havlu ve sabun düşündük ortama göre:):) bu gelin hamamı için olan hediye sabunum :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…