Bende başladım çeyizlere aldıklarımı teker teker eklicem

iğne oyası tepsi örtünü çok beğendim cnm.. bu ara herkes iğne oyası ekliy bei kıskandırmak için sarım sabun da çok güzel bi düşünce olmuş. ne kadar yaratıcısınız yaa

iğne oyası tepsi örtünü çok beğendim cnm.. bu ara herkes iğne oyası ekliy bei kıskandırmak için sarım sabun da çok güzel bi düşünce olmuş. ne kadar yaratıcısınız yaa

çok teşekkür ederim tesadüf oldu onu almamız hem çok güzel yapmışlardı hemde çok uygundu:)sabunu da bugün yaptım daha..Arkadaşlarıma sabun ve baskılı havlu yaptırmaya karar verdim hamama uygun olsun diye:):)örnek yaptım 2 tane hemen koydum:):)

cnm senin evin belli sanırım
yatak odası tülünü çok beğendim
birde o sabunu insan kullanmaya kıyamaz kiii.
kalbi nasıl yaptın tatlım
bende kınada gelin masasına çiçek hazırlıcam böyle bi kalp olabilir ortasına

evimiz belli değil ama sonuçta kiraycız standart ölçülerde aldım tülü :)kalp kartondan kenarına silikonla inci yaptım bu kadar :) şimdiden kolay gelsin

Son düzenleme:
buda benim mini minnacık tencerelerim teyzemde görmüştüm aa ne güzel küçücük demiştim aynısından yine varmış hemen tutuşturmuştu elime teyzemden hatıra :):)eski zamanların tenceresi ama olsun sevdim ben:
)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…