Bende başladım çeyizlere aldıklarımı teker teker eklicem

cnm küçük olanları seviyrm
daha sevimli duruyorlar

emaye tenceremi canım bunlar
bende de vardı öyle tencere takımı hediye getirmişlerdi
ama nasıl kullanılır emaye tencere bilmem yemek fln ısıtmaya olur herhalde.
güzel günlerde kullan cnm

bende bilmiyorum sadece süt ısıtılır sanırım bunlarda:)

cok tatlı cnm tencerelerin .. benımde yengemde vardır eskılerden kalma bende cok severdım de yok piyasada nerden bulup alcaz..:)
güle güle kullan cnm ,zaten 2 kişilik icin tencereler bunlarda ..büyük tencereden kalan yemekler boşaltılabilir,saklama kabı olarakta kullanır,kücük porsiyonlu yemek yapmak icinde kullanılır .,istedıkten sonra herşeyde kullanılır..:)

Son düzenleme:

teşekkür derim canım :)yapılır bişeyler heralde en önemlisi hatıra onlar bana

evet pasta yaparken çok işe yarıyor
bu kapaklısınıda zeytinyağlı yaptıktan sonra buzd. saklarsın. sofraya öyle koyuyrz sonra biz.
ama ben hiç kapaklı almadım
yeni evlenince çok borcam gelir diyorlar çok almamak lazımmış. ama bana kimse gelmiceği için ihtiyacım olanı aldım tabi
güle güle kullan tatlım.

,
teşekkür ederim cnm bende kare ve dikdörtgenini kullanıyorum pastalarda çok kullanışlı..bunu nerde kullanırım bilemedim akrabalardan gelir mi gelmez mi bilmem :):) kendi ailemden kimse gelemez gurbet olcak erkek tarafını da bilemem tanımıyoum kimseyi çünki

yeni geline yapılan ziyaretlerde ben söylim en cok gelen hediyeler, borcamlar ,salata tabakları,bardaklar ..cam ürünleridir..
güle güle kullan cnm borcamlarını da ..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…