canım seccadeler ve havlu cok güzel goronuyor..güle güle kullan ..:87:
Bizde bohcalara seccade koyulmaz..havlu tulbent konur ..:)eylemcim işin zor hepsine seccade koycaksan..
Ama bu saten seccadeler kullanışsız oluyor .. Benım denişan bohcamda gelmişti.. Kumaş gibisi olmuyor.
canım seccadeler ve havlu cok güzel goronuyor..güle güle kullan ..:87:
bizde bohcalara seccade koyulmaz..havlu tulbent konur ..:)eylemcim işin zor hepsine seccade koycaksan..
ama bu saten seccadeler kullanışsız oluyor .. benım denişan bohcamda gelmişti.. kumaş gibisi olmuyor.
yandım ben canım hiç sorma...bohçaya oyalı tülbent,havlu dantelli,patik,lif,mevlüt örtüsü,seccade koyulur bizde ve her biri için dantelli bohça olacak...ve erkek tarafının büyüklerine amca,dayı teyze,hala ve dede varsa zaten kayınvalide ve kayınbabayada yapılacak...öfff düşünmek bile istemiyorumm yaaa...13 tane bohçaaa...
ablam 14 yıldır kullanıyor saten bir sorun yok elde yapıldığı içindir belki bilmiyorum:)düzlerden de var ben pek sevmiyorum düzleri.onlarıda eklerim :):)
yandım ben canım hiç sorma...bohçaya oyalı tülbent,havlu dantelli,patik,lif,mevlüt örtüsü,seccade koyulur bizde ve her biri için dantelli bohça olacak...ve erkek tarafının büyüklerine amca,dayı teyze,hala ve dede varsa zaten kayınvalide ve kayınbabayada yapılacak...öfff düşünmek bile istemiyorumm yaaa...13 tane bohçaaa...
ekle canım senın el emeklerın cok hosuma gidiyor annemle bakıyoruz..:)
annemde cok begendı seccadelerını havlularını perdeni fln:)
azmıs 13 canım ben 15 tane yapcam sülale geniş nişanlımın :)
bizde corap,havlu,namaz takkesi,iç çamaşırı,lif ,tülbent ..Allahtan dantelli zorunlulugu yok ama koymazsanda arkandan konsuyorlar o da var
hepsini güle güle ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin rabbim.
o pilav kabı nasıl bişe ya çok hoşuma gitti nerde bulabiliriz.
banyo wc aksesuarlarını aldın mıydı cnm?
aldım canım primanova nın komple setini aldım paspası dışında hepsini aldım paspası çok hoşuma gitmemişti alma almaya karar verdim ist gidince alırım herhalde uygun paspas bulamadım.... wc ninkinide öyle pahalı bir şey almıcam banyoya aldım da sonra üzüldüm baya tutuyor çünki
canım az kalmış gözünde büyütme listeyi:)
kısmetse biter zamanla ..
Allah agız tadı versin yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?