Bende başladım çeyizlere aldıklarımı teker teker eklicem

SATEN SECCADELER BUGÜN SIRINIP GELDİ HEMEN EKLEDİM:)

http://i1012.hizliresim.com/2010/12/13/3678.jpg[/IMG
[IMG]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/13/3679.jpg

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım
biz sandık çeyizinden sadece havlu lif seccade tülbent yaptırıyoruz diğer dantel çok istemiyorum :)bunlarda olması gerektiği için oluyor bohçalara konulduktan sonra kalanlar kalır:)

canım seccadeler ve havlu cok güzel goronuyor..güle güle kullan ..:87:
bizde bohcalara seccade koyulmaz..havlu tulbent konur ..:)eylemcim işin zor hepsine seccade koycaksan..
ama bu saten seccadeler kullanışsız oluyor .. benım denişan bohcamda gelmişti.. kumaş gibisi olmuyor.

ablam 14 yıldır kullanıyor saten bir sorun yok elde yapıldığı içindir belki bilmiyorum:)düzlerden de var ben pek sevmiyorum düzleri.onlarıda eklerim :):)

yandım ben canım hiç sorma...bohçaya oyalı tülbent,havlu dantelli,patik,lif,mevlüt örtüsü,seccade koyulur bizde ve her biri için dantelli bohça olacak...ve erkek tarafının büyüklerine amca,dayı teyze,hala ve dede varsa zaten kayınvalide ve kayınbabayada yapılacak...öfff düşünmek bile istemiyorumm yaaa...13 tane bohçaaa...

13 sizin çokmuş ya biz teyze hala vs vermicez anne baba anneanne babaanne varsa kardeş ve damat:)biz 5 bohça hazırlıcaz eylem aynıları bizde de konuyor:))

ablam 14 yıldır kullanıyor saten bir sorun yok elde yapıldığı içindir belki bilmiyorum:)düzlerden de var ben pek sevmiyorum düzleri.onlarıda eklerim :):)

ekle canım senın el emeklerın cok hosuma gidiyor annemle bakıyoruz..:)
annemde cok begendı seccadelerını havlularını perdeni fln:)

azmıs 13 canım ben 15 tane yapcam sülale geniş nişanlımın :)
bizde corap,havlu,namaz takkesi,iç çamaşırı,lif ,tülbent ..Allahtan dantelli zorunlulugu yok ama koymazsanda arkandan konsuyorlar o da var

Teşekkür ederim Sinoplu eklerim inş lifleri falan :) kolay gelsin kızlar size 13 15 oooo bir de özenli olmak zorunda :):) yapsan zor alsan bir sürü para zor iş zooorr

Son düzenleme:
hepsini güle güle ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin rabbim.
o pilav kabı nasıl bişe ya çok hoşuma gitti nerde bulabiliriz.

hepsini güle güle ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin rabbim.
o pilav kabı nasıl bişe ya çok hoşuma gitti nerde bulabiliriz.

Amin rabbim hepimize ağız tadıyla mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin..iki taraflı olan pilav kalıbı diye geçiyor , diğeri çerezlikti şekli hoşuma gitti aldım:)pilav koyarım şeklli olur dedim:)

Son düzenleme:
AL AL BİTMİYOR NEDEN Kİİİİİİ:):)KALANLAR
Boy boy kaseler
Bıçak seti
Plastik sebze yıkama kapları
Ekmek tahtası
Su bardakları
Günlük Tepsi
Saklama Kapları
Mikrodalga Fırın
Extra Salata tabakları
Baharat Takımı
yumurta haşlama makinesi
Çerezlik
Silikon kek kalıbı
Limon ve Yağdanlık
Kızartma Tenceresi
mufak seti
peçetelik
vok tava
plastik kaşıklar
bulaşık sepeti
Elektrik süpürgesi
Ütü masası
yatak odası halısı
mutfak halısı tülü
salon takımı
yer kovası
düz iç çamaşır takımı 10 tane
kirli çamaşır sepeti
çamaşır askıları
tuvalet banyo terliği
çamaşır kurutmalığı
Kese
Gırgır
Nihale
ceviz kıracağı
mandal ve sepeti
poşet mandalları
sofra bezi

banyo wc aksesuarlarını aldın mıydı cnm?

aldım canım primanova nın komple setini aldım paspası dışında hepsini aldım paspası çok hoşuma gitmemişti alma almaya karar verdim ist gidince alırım herhalde uygun paspas bulamadım.... wc ninkinide öyle pahalı bir şey almıcam banyoya aldım da sonra üzüldüm baya tutuyor çünki

canım az kalmış gözünde büyütme listeyi:)
kısmetse biter zamanla ..
Allah agız tadı versin yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…