canım harikalar hepsi çok sey not ettim listeme ceyizlerinden hepsini iyi günlerde kullan insallah
canım son eklediklerini de güle güle kullan. ben en çok banyo setine bayıldım ya, nette dolaşırken görmüştüm de sanki hatırlamıyorum nerde gördüğümü:) kahvaltı takımının aynısından bi arkadaşım kullanyor, bir buçuk yıllık evli kendisionun evinde görmüştüm, çok kullanışlı duruyor, ben karelerden istiyordum ama galiba sonunda yine ondan alıcam, orta tabakları fln çok hoş,kendisi de şık çünkü. spor modelleri de seviyorum ama karar veremiyorumki
güle güle kullan gülsencim
baktımda en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün seninde eksiğin kalmamış sanki
bu arada tülünüde şimdiden aldınmı
anneciğim yoğurt yapıyor o tencerelerde. bana almış seneler önce, bu yaz gösterdi, bunlara bayılacaksın dedi, gerçekten de öyle oldu çok tatlılar hele hele en küçük boyu miniminnacık.canım annem ya, ben de yoğurt yaparım herhalde emaye tencerelerde, ısıtılınca tabanı bozuluyor sanırım. sen de güle güle kullan canımbende bilmiyorum sadece süt ısıtılır sanırım bunlarda:)
anneciğim yoğurt yapıyor o tencerelerde. bana almış seneler önce, bu yaz gösterdi, bunlara bayılacaksın dedi, gerçekten de öyle oldu çok tatlılar hele hele en küçük boyu miniminnacık.canım annem ya, ben de yoğurt yaparım herhalde emaye tencerelerde, ısıtılınca tabanı bozuluyor sanırım. sen de güle güle kullan canım
Hersey harika, kaliteli ürünler secmissin.. güle güle kullanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?