Bende başladım çeyizlere aldıklarımı teker teker eklicem

canım son eklediklerini de güle güle kullan. ben en çok banyo setine bayıldım ya, nette dolaşırken görmüştüm de sanki hatırlamıyorum nerde gördüğümü:) kahvaltı takımının aynısından bi arkadaşım kullanyor, bir buçuk yıllık evli kendisi onun evinde görmüştüm, çok kullanışlı duruyor, ben karelerden istiyordum ama galiba sonunda yine ondan alıcam, orta tabakları fln çok hoş,kendisi de şık çünkü. spor modelleri de seviyorum ama karar veremiyorumki

teşekkürler canım biz kahvaltı takımını yeni nişanlandığım zaman 1,5 yıl önce almıştık o zaman bu çok hoş gelmişti içlerinden tabakları falan farklıydı ama şimdi o kadar çok çeşit çıktı ki:S karelerde çok hoş..... ben de bunu kahvaltıya daha uygun buldum o sebepten aldım

güle güle kullan gülsencim
baktımda en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün seninde eksiğin kalmamış sanki
bu arada tülünüde şimdiden aldınmı

güle güle kullan gülsencim
baktımda en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün seninde eksiğin kalmamış sanki
bu arada tülünüde şimdiden aldınmı

teşekkür ederim canım hala baya eksik var tülü alma nedenim şehir dışına gideceğim için herşeyi burdan almak zorunda kalıyoruz zaten kiracı olcaz klasik ölçüde aldık tülü olursa olur olmazsa bi yere uyar belki:):)

bende bilmiyorum sadece süt ısıtılır sanırım bunlarda:)
anneciğim yoğurt yapıyor o tencerelerde. bana almış seneler önce, bu yaz gösterdi, bunlara bayılacaksın dedi, gerçekten de öyle oldu çok tatlılar hele hele en küçük boyu miniminnacık.canım annem ya, ben de yoğurt yaparım herhalde emaye tencerelerde, ısıtılınca tabanı bozuluyor sanırım. sen de güle güle kullan canım

teşekkür ederim canım bende küçüğünü çok beğenmştim minnacık :) oyuncak gibi sende ilerde inş bebeğine yoğurt yaparsın sende güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…