gulsen güle güle kullan hepsini. çok güzeller. bende sivaslıyım. sivasta dantel işine falan çok önem veriyorlar sende kullanacakmısın peki. ben anneme kullanmam diyorum ama çeyizde bulunsun die yapıyor yaptırıyor. ben yeni üyeyim. zamanla bende paylaşırım. düğün ne zaman senin. sivas gelinimi olacaksın...
Canım herşey güzell maşallahh çeyizine bayıldımm, özellikle yatak örtünn çok hoşş sermişsin tek kişilikmi aldın, işlemesi küpürleri çok hoş güle güle kullan hepsini inş.:103:
BAŞLadıktan sonra korkma canım bitiyor
Güle güle kullan inşallah
canım güle güle kullan herşeyini bende karacanın kahvaltı takımını aldım bu arada benim de 6 buçuk ayım kaldı..1 temmuz bakalım hayırlısı...
Eki Görüntüle 53638 diğer yemek takımım resimde çok soluk çıkmış normali ayna gibi parlıyoo
canım ben bu yemek takımını çok beğendimmmm.... markası nedir acaba bu arada hayırlı olsun herşeyin çok güzelll allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsn inş.....
canım çok kibarlar...güle güle kullan...
Allah iyi günlerde kullanmanı nasip etsin umarım hep mutlu olursunuz.
çok teşekkür ederim inşallah Allah nasip ederse
bende hiç sevmiyorum canım...zaten evimde hiç kullanmıcam bohçalar için aldım sadece ben...ama yinede güzeller...bazı modeller çok kötü geliyor bana...ama bunlar yinede hoşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?