Bende başladım çeyizlere aldıklarımı teker teker eklicem

gulsen güle güle kullan hepsini. çok güzeller. bende sivaslıyım. sivasta dantel işine falan çok önem veriyorlar sende kullanacakmısın peki. ben anneme kullanmam diyorum ama çeyizde bulunsun die yapıyor yaptırıyor. ben yeni üyeyim. zamanla bende paylaşırım. düğün ne zaman senin. sivas gelinimi olacaksın...

Canım herşey güzell maşallahh çeyizine bayıldımm, özellikle yatak örtünn çok hoşş sermişsin tek kişilikmi aldın, işlemesi küpürleri çok hoş güle güle kullan hepsini inş.:103:

bende şuan sadece lif, havlu ,seccade ,biraz tülbent 2 yatak odası takımı 2 mutfak takımı dantel bu kadar ben dantel istemiyorum sermem dedim annemde yapmıyo bi kayınvalideye hediye verilcek takıma yapıyor bu kadar:):)bazıları da eskiden kalma yoksa hiç olmaz dı:)

Canım herşey güzell maşallahh çeyizine bayıldımm, özellikle yatak örtünn çok hoşş sermişsin tek kişilikmi aldın, işlemesi küpürleri çok hoş güle güle kullan hepsini inş.:103:

çok teşekkür ederim yatak örtüm çift kişilik ama ben kendi yatağıma serdim resmini çekmek için:)

canım güle güle kullan herşeyini bende karacanın kahvaltı takımını aldım bu arada benim de 6 buçuk ayım kaldı..1 temmuz bakalım hayırlısı...

canım ben bu yemek takımını çok beğendimmmm.... markası nedir acaba bu arada hayırlı olsun herşeyin çok güzelll allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsn inş.....

amin inşallah çok teşekkür ederim markası tefland ithal bi marka sanırım yakından resimdeki gibi değil çok daha parlak yakından daha hoş gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…