Bende başladım çeyizlere aldıklarımı teker teker eklicem

gülşencim son günlerde birşey almıyor musun yoksa ben mi takip edemiyorum cnm

yok canım ya almıyorum:):)Diğer şeylerle kafam o kadar dolu ki bir şey almak aklıma gelmiyor nişanlılığın en zor dönemine giriyorum sanırım

bir sorun mu var canım yoksa?? ben de 2 aylık nişanlıyım düğün de haziranda bizde de daha şimdiden telaşlar gerilmeler başladıı.. nişanlılık zormuş yaaa

ayrı şehirler olmanın zorlukları canım salon bakıyoruz salonlar dolu ,eşyaları nasıl alıcaz ayrı şehirlerde bu tarz şeyler artı yeğenim hasta mutlaka genetik aileden birinde vardır dedi doktorlar şu 15 gündür benim de böbreklerim ağrıyor ona gidicem öyle yani

öyle malesef canım.. şu dügün olayları yaklastıkca bende geriliyorum.. daha bir sürü eksik var hallolmamıs seyler.. kilo verdim istahım gitti bu zor donemlerde.. cok iyi anlıyorum o yuzden.. gecmıs olsun gülşenim..
takmadan kafana ilerle.. sen taksan da oluyor takmasan da ..
daha bizimde gelinlik bakılcak.. oyhh .. havalarda soguk..

çok sağol canım ya evet artık fazla kafama takmıcam :)Ama ister istemez stresli oluyor zaten duygusal olarak insan çöküşte oluyor hayırlısı olsun hakkımızda canım çeyizden sonrada evlilik ev gelinlik bunlara başlarız yinede güzel şeyler...
Biz nişanlım gelince bakmayı düşünüyoruz bakalım gelinlik giymek nasıl bişeymiş:):)

maşallah küçük büyük herşeyini düzmülsün,inşh benimkilerde yetişir yaza:)
banyo aksesuar seti mi ne öyle bişey yazmışsın canım o hangi marka? uğur böcekli olan.. bayıldım:
)

maşallah küçük büyük herşeyini düzmülsün,inşh benimkilerde yetişir yaza:)
banyo aksesuar seti mi ne öyle bişey yazmışsın canım o hangi marka? uğur böcekli olan.. bayıldım:
)

teşekkür ederim cnm daha eksik çok ama yetişir inş.
o takım halinde satılan istediğin parçayı alabildiğin aksesuar seti çöp kovası fırçası vs...markası primanova

iyi günlerde kullan canımm her ayrıntıyı düsünmüsün rendeni nerden aldın ben de öyle bir rende arıyorum da?

ben istesem bana verirmisin bu takimlari bayildiiiiiim bide kendimde siyah beyaz manyagi oldugum icin cok hosuma gitti allah agiz tadiyla kullanmak nasip etsin ins ...

veririmm tabikide :)amiin inşallah darısı sana yeniden düğün yapıcaz sana:):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…