Bende başladım çeyizlere aldıklarımı teker teker eklicem

Oyy oyy oyy son aldıkalrın çok cici canım fırfırınaa bayıldımmmm. Gırgır diimi öyle şettim ama yanlış olmasın

teşekkür ederim canım evet gırgır herkes uğur böceği almış bende farklı olsun die bunu aldım:):)

İlk cümlemde fırfır yazmışım, düzeltemedim de Çok değişik sevimli çok beğendim güle güle kullan canımcım.

canım son aldıklarınıda güle güle kullan .. az kaldı maşallah ..:107:

maş.. herşeyin çok güzel
ama bukadar cameşyayı filan alıpta nerde saklıyon. nasıl götürecn onları evine.
ya bu eşyalar sonradanda alınır. hemde eşinle birlikte daha zevkle.
şimdiden ne diye alıp doldurulur eve acep :26:
daha ilk günden napacan mesela soğan saklama kabını :90:
ya senin başlığında sana söylemiş gibi oldum ama tüm çeyiz dizen genç kızlara söylüyom. heyecan yapıp erkenden almanın anlamı yok.
ben babamın ısrarıyla bir yemek takımı almıştım. evlenince bir baktım 3 parça kırııık
ne değiştirebildim nede iade. ölece üzüldüğümle kaldımm

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim
saklama işi kolay oluyor benim boş evler var orda duruyor eşyalarım ama götürme işini bende merak etmiyo değilim kırılırlarsa çok üzülürüm
almak zevli oluyo:)alması ,görünce saldırıyorum

HAMUR LEĞENİM

MAŞRAPALARIM:):)

SAKLAMA KABI

DOĞRAMA TAHTASI

KÜL TABLASI

BUZ DOLABI SÜSLERİ

KURULAMA BEZLERİ 9 TANE ALDIM

HUNİ

ÇAY BARDAKLARI ÇOK BEĞENDİM ALIRKEN

PLASTİK LEĞENLER RENK RENK BOYUT BOYUT

HAMUR LEĞENİ

LAVABO İÇİ ÇÖP KUTUSU

SÜZGEÇ

Son düzenleme:
Hızlı resim yükleme sadece bende mi olmuyo herkeste mi resimler kocaman kocaman oldu başka siteden yüklediğim için

aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar..
hepsi çok güzeller...

gzl günlerde kullan cnm yeni cicileri.
lavabo içi çöp kutusu hoşuma gitti valla heryerde varmı ben görmedim hiç.kullanışlı bişiy olur sanırım.
çay bardaklarıda çok hoş.
buzd. süslerinde şirinler. ben kül tabağı almadım valla ya nişanlımda bende içmiyrz sigara
ama içen biri gelirse die almak lazım gerçi hiç alasım gelmiyor

teşekkür ederim canım o çöp kutusu lavabonun içinde kullanışlı oluyor kuzenim teyzem hep kullanıyor ondan biliyorum
kül tablası benimde hiç aklımın ucundan geçmiyordu ama görünce aldım benim nişanlım bırakmıştı askerde geri başladı neyazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…