Bende başladım çeyizlere aldıklarımı teker teker eklicem

Gülşen daha öncede yazmışımdır kesin. Güle güle kullan. Hepsi çok güzeller.
Sürekli burdaki çeyizlere açıp açıp baştan bakıyorum. =))
Yatak örtünü nerden almıştın hem şık hem zarif.
Son aldıklarında çok güzel. Özellikle kaselerin.
Ayaklı kaseleri bardakları çok seviyorum ben.

çok teşekkür ederim aynı şeklde günde kaç defa bakıyorum listeye ekliyorum çıkarıyorum kafam karışıyor :)ben istanbuldan aldım örtüyü istanbulu bilmiyorum nişanlımla geziyorduk emin önünden aldık yerini tarif edemiyorum çünkü bilmiyorum ama orda çok güzel şeyler var:):) sivas ta hiçbir şeyde pek fazla çeşit yok gördüğünüz gibi seçmeye çalışıyorum ama bu kadar oluyor:herkes alma istanbuldan daha güzellerini alırsın diyor ama mecbur bulunması gereken şeyleri alıyorum)

canım 7 ay kaldı 7 ayda tamamlanır diye umuyorum :)

TÜM Çeyizlerini güle güle kullan.
hazırlamak için zamanın varmış eksikler bitmiyor arttık bende çok iyi anladım :81:
senin çeyizine bakınca tiftik mak. yok aklıma geldi şaka bi yana makine olarak değilde.
daha basit olanları oluyor ya ıkeada falan ondan alıcam bende :86: işime yarar sevmem çünkü tiftiklenen kıyafetlerimi

Sivasta yaşıyosun demek
Bende hafta sonu eminönündeydim tam içime sinen bişey bulamadım.
Bide bütün yatak örtüleri krem yada ekru açık renk olarak.
Bembeyaz bi yatak örtüsü bulamadım henüz bende :89::78:
Öyle ufak tefek mutfak eşyaları filan aldım.
İstanbulda çeşit çok gerçekten. Sende alabildiklerini içine sinenleri al alamadıklarınıda zorlama evlendikten sonra buraya geliceksin galiba burdan alırsın.

evet canım zamanım var toplu toplu alıp halledicez :) bundan sonra kalan olursada evlendikten sonra alırız...ŞİMDİ BİLE HERKES YENİ EVLİLER EVLENMEDEN HER ŞEYİ ALIYORLAR HİÇ BİR ŞEYİN DEĞERİ KIYMETİ OLMUYOR BİRAZ ZORLANARAK İSTEYEREK ALACAKSIN Kİ DEĞERİ KIYMETİ OLSUN DİYORLAR :)
o makineyi de kesinlikle tavsiye ediyorum hepsi aynı mı bilmiyorum ama sinbonun bu maknesi süper tiftikleri yok ediyor tamamen :)

evet buradaki çeşitlerden sonra ordakiler baya farklı geliyor:)öyle olucak hayırlısı olsun mutlu olalım da alınan her şey yeter sanırım
gittiğimde bende çok gezemedim nişanlım askerden izin alıp gelmişti 2 günlüğüne o yüzden vakit öldürmek istemedik:)

13 sizin çokmuş ya biz teyze hala vs vermicez anne baba anneanne babaanne varsa kardeş ve damat:)biz 5 bohça hazırlıcaz eylem aynıları bizde de konuyor:))

kızlar şaşırdım valla, 13, 5 fln duyunca:) biz de istemenin ertesi akşam nişan olcak, ayrı söz fln yok. 2 bohça hazırlicaz, bir nişan bohçası ve bir söz bohçası, hepsi bu. kolay gelsin eylemciğim bu kadar telaşın arasında 13 bohça hazırlamak... biz lif koymuyoruz, trakyalıyız. geçen yıllarda kuzenim evlendi gelinimiz iç anadoludan, onlar da anneme bohça koymuşlar, yani bohça derken kenarlı havlunun içine oyalı başörtü ve lif koymuşlar, ilk kez orda görmüştüm.

öyle valla ama biz nişanda vermedik o sebepten ev ahalisine vericez ekstra bir anneanne ye verilcek:)

zatenb çeyizde ana kullanılacaklar almak lazım benim anladığım bu.
hem modası geçiyor bazılarının hemde yenileri çıkıyor yine almak istiyorsun
olmadı o makineyide alabilirim bi bakıyım yarın

oo ne güzel seyler almışşın öle sen bakım güle güle kullan bende parfüm deposu yapıcam

Ne kadar çok şeyler almışsın öyle, en ayrıntılı detaya kadar, yumurta ayracını ilk kez gördüm ben gibi tam beceremeyenlere süper miş

Hepsini Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin canım, darısı bana olsun..:13:

çok teşekkür ederim.....Amin darısı isteyen herkesin başına inşallah
yumurta ayıracı :) annem çok kızıyor abur cubur alıyorsun diyor böyle şeyleri almak daha çok hoşuma gidiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…