Bende başladım çeyizlere aldıklarımı teker teker eklicem

Canım iğne iplikte almışsın, çeyizde sona yaklaştın sende, ben ne zaman gitsem şu iplik iğne felan almaya önce alıyorum sonra hep geri bırakıyorum ne hikmetse, şimdi görünce özendim, güle güle kullan canımcımm:97:

sağol canım aynısını bende yaptım kaç kez alıp bıraktım onları ama bu kez alıcam dedim aldım:):)

oh masallah masallah ne güzel seyler almissin bakarken cok zevk aldim. Gülle gülle mutlu, huzurlu, saglikli günlerde kullanmak nasip olsun canim..

cnm keşker resimlerini ekleseydin fikir olurdu bizlere... ama maşallah bütünm ayrıntıları düşünmüşün...

ilk sayfada bütün resimler ekli ama göremediniz mi acaba:44::44:

şimdi baktım cnm her şey çok güzel inşallah çok mutlu oltusun... bana sadece nevresim takımın biraz az gibi geldii.. bide iç çamaşırı takımlarını sen mi aldın erkek tarafı mı?? bende arada tek tek alıyorumda almalı mıyım bilmiyorum...

çok teşekkür ederim....nevresim takımı daha hiç almadım canım yeni alıcaz çamaşırları kendim aldım erkek tarafı
1 sütyen takımı
1 komple takım
2 atlet takımı
2 pijama aldılar gerisini ben aldım
nişanlanınca ara ara alıp koydum yengemin sayesinde:)o hep al toplu çeyizde güzel oluyor dedi öyle de oldu :)

kırmızı büyük rende setini nerden ve kaça aldın canım hepsi cok qüzel güle güle kullan bende karacanın o teflon setinden alıcamm cok qüzeller :)

kırmızı büyük rende setini nerden ve kaça aldın canım hepsi cok qüzel güle güle kullan bende karacanın o teflon setinden alıcamm cok qüzeller :)

çok teşekkür ederim canm koçtaş tan 50 tl ye alınmıştı...o teflonları bende çok seviyorum canlı hali çok şekerrr tombul tombul:)

herşey çok güzel yaaa..:) ekledikçe bakıyorum canım banyo takımına uygun deri çamaşır sepeti var almadıysan orada bulabilirmisin bilmiyorum ama aynı modelinden beyaz ve üstünde aynı banyo setindeki gibi desenler var..:)

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım evet çamaşır sepetini bulamadım keşke uyan görsem de alsamnerede var acaba İnternet de yada İstanbul da varsa alabilirim

canım alısveriş merkezlerinden komple deri seti satılır..tabi sen deri alacaksan..
bu arada br arada toplu cok güzel olmus gülşencim..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…