- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Esimi bebek istedigim icin mi sevmiyorum ayrica benden cok isteyen o. Bunalima girer falan bazi seyleri bilmeden yorum yapmasaniz. Ayrica bebegin oyuncak olmadigini gayet iyi biliyorum. Neden herkesin kendi dusuncenizde olmasini istiyorsunuz ki tamam siz evli degilseniz evliliginiz oturunca yaparsiniz.Genç anne olmak su laf da ne abes..insan anneliği hangi yaşta nasipse ozaman tadar.ayrıca bebek oyuncak değil gerçek bebek onuda belirtiyim öyle kolay görünüyor da ne kadar zooor bir bilseniz.tabi çok çok güzel anne olmak ama sabır işi.daha 21 yaşım ve 7 aylik evlilik.eşini hicmi sevmiyorsun gez toz film izle yenek yap ve bu acele.sırf elalem yaptı benim niye yok mantığı seninki.
Uzaktan göründüğü gibi değil bebek büyük sorumluluk ben yoruldum bskamican diyemiyirsun malesef biraz evlilik otursyn yerine kocan la tadını çıkar biraz ve bu karalar bağlamak.yazık esin var üzülür sen böyle yaparsan bunalıma girer valla toparlan yani...
Adetlerim cok duzenli ve evet yumurtlama takibi yaptirdim normal hersey. Yumurtalama donemine gore giriyorum ilskiye falaln. Bizede kendi doktorim tup bebek dedi. Esimin doktoru 2 yil bekleyin hic bisey yapmadan dedi.7 ay az bi sure korunmadik demissin yumurtlama takibi yaptin mi? Adetlerin nasil? Bu yola yillarini adayanlar var. Cok sukur benim 2 sene sonunda oldu eger bisey ogrendiysem oda bazen tibbin cozemedigi olaylar var. Rabbimin uygun kildigi bir zaman var ve o zamandan once olmuyor. Bize de cok bi sorun olmamasina ragmen (esimin sperminde yavaslik) sorunu vardi dogal yolla asla olmaz denildi. 2 sene sonunda kendiliginden oldu cok sukur bi kizim oldu. Simdi ikinciye hamile kaldim inan korunurken kaldim diyebilirim ve sirf 1 iliskiden oldu. Allah onu nasip ediyorsa oluyormus bak dedim kziimda ne kadar cabaladik olmadi. Allaha tevekkul et bol bol dua et rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Yillarini adamis insanlarin bi an once yuzunu guldursun insallah
Bu arada Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin :)7 ay az bi sure korunmadik demissin yumurtlama takibi yaptin mi? Adetlerin nasil? Bu yola yillarini adayanlar var. Cok sukur benim 2 sene sonunda oldu eger bisey ogrendiysem oda bazen tibbin cozemedigi olaylar var. Rabbimin uygun kildigi bir zaman var ve o zamandan once olmuyor. Bize de cok bi sorun olmamasina ragmen (esimin sperminde yavaslik) sorunu vardi dogal yolla asla olmaz denildi. 2 sene sonunda kendiliginden oldu cok sukur bi kizim oldu. Simdi ikinciye hamile kaldim inan korunurken kaldim diyebilirim ve sirf 1 iliskiden oldu. Allah onu nasip ediyorsa oluyormus bak dedim kziimda ne kadar cabaladik olmadi. Allaha tevekkul et bol bol dua et rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Yillarini adamis insanlarin bi an once yuzunu guldursun insallah
Amin...Merhaba nasıl bir duygu ben bilirim 9senemde tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım
Suan kızımı emziriyorum anne olmak isteyen herkes dualarımda. .
Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yasatsin
Bir sorununuz varmiBende 21 yaşındayım. 3 senedir daha dogrusu 4. Seneye gircez olmuyor çok üzücü yaşayan bilir.. Bende senin gibi hep genç anne olmak istemisimdir diyorum direk evlendiğim yıl 17 yaşımda hamile kalmış olsaydım şimdi kocaman olmuştu ama zaman geçiyor ve gelmiyor...
Amin amin tum isteyenlerin. Emin olun elimden gelen herseyi yapyrm deniyorum. Her ay neredeyse farkli doktorlara gidiyorum ama doktorum artk bisey yapma sende degil sorun esinin amelyat olmasi gerek diyo. Yada tup bebek. Esimde yaza olcam diyo sabrla beklemekten baska bise yapamyrm artk. Beni kiran o kadar cabalayip ugrasrken esimin hic bisey yapmamasi. Ilac bile vermemsti doktor istememis. Ben kendi doktorumdan istedim vitamin ben iciriyorum hergun soylemesem hatirlamaz bile. Sadece cocuk istiyorum diyo ama cabalamiyo. Bende hic bir sorun olmadigi halde yuzde 1 bile sansimizi arttirabilecegim ne varsa deniyorum kendimde. Kirilcak edicek diye biseyde demiyorum ona uzulur diye o konuyla ilgili bisey soylicegim zaman cekinerek terleyip yutkunarak konusuyorum onu incitmemek icin. Bide adama yazik gibi yorumlar gelince cildiriyorum. Ben zaten elimden geleni yaptiigima inaniyorum. Dualariniza benide kattiginiz icin tesekkur ederim. :)Yakın tanıdığım bunları yaşadığı için çok iyi biliyorum tedavinizi olun elinizden ne geliyorsa yapın hatta çaba sarfetmeden sahip olunmuyor bazen geri kalanını Allah a bırakın nasip ne zamansa o zaman olur stres yapmayın her zaman bunu düşünmeyin stresten de yumurtlama döneminiz şaşırabilir..arkadaşımIn eşi de Varikosel olmuştu hala çocukları yok ama arkadaşım da tedavi görüyor ilaç kullanıyor siz de görünün belki bir sorun olabilir.hatta benim eşim de askerdeyken olmuş Varikosel ameliyat biz de askerden geldikten 7 ay sonra evlendik ve hemen hamile kaldım yani kader kısmet ama kader kısmet dEyip de çabasız kalmayın . Allah yardımcınız olsun çıfte çifte bebeklerinz olsun inşallah her isteyenin yanı sıra sizin
Aminnnn.. Bizde cift tarafli var.Daha çok yeni evlisiniz ve bu süreçler için daha yolun başındasınız bazı varikosel vakaları için ameliyata gerek olmuyo bikaç yere gidin derim benim eşimde ameliyat oldu tek taraflı 6 ay sonra hamile kalmıştım umarım sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım
Rabbim ol dedikten sonra olur sen hiç kendine stres sıkıntı yapma olmuyosa da onda da vardır bi hayır sen ne kadar zorlarsan zorla olmayınca olmuyo bu da bizim imtihanımızAminnnn.. Bizde cift tarafli var.
Dogru diyorsun.Rabbim ol dedikten sonra olur sen hiç kendine stres sıkıntı yapma olmuyosa da onda da vardır bi hayır sen ne kadar zorlarsan zorla olmayınca olmuyo bu da bizim imtihanımız
Katiliyorummm. 7 aylik evliye sorulur mu yaa. Gerci daha 1. Ayim doldugunda bile sordular.7 AYLIK evli bir çifte bebek soran zihniyetleri kınıyorum, daha dur yahu ne soruyorsunuz daha 7 aylık evli bu insanlar diye çemkiresim geliyor...ama maalesef bizim insanların kafası evliliği sadece üreme amacıyla görüyorlar, evlendin tatam hemen bebek ... 3. yılın sonunda bebek yapmış biri olarak bu tarz sorulara çok maruz kaldım, hatta olmuyor heralde diyen bile oldu yüzüme... şimdi de kardeş ne zaman gelecek diye soruyorlar ? !daha çok yenisiniz allahın izniyle olur stres yapmayın
Katiliyorummm. 7 aylik evliye sorulur mu yaa. Gerci daha 1. Ayim doldugunda bile sordular.
durumunun ilerleme ihtimali varsa eşin yazı beklemesin ameliyat için bana sorarsan benim canım elticiğımde de problem yok ama kaynımda sorun var onlar da çok çabalıyor bi sürü kür deniyorlar sperminde az da olsa çoğalma olmuş tüp bebek de maddi durumun varsa ve başka çare yoksa yaptır çünkü anne olmak hakkın senin ve her isteyeninAmin amin tum isteyenlerin. Emin olun elimden gelen herseyi yapyrm deniyorum. Her ay neredeyse farkli doktorlara gidiyorum ama doktorum artk bisey yapma sende degil sorun esinin amelyat olmasi gerek diyo. Yada tup bebek. Esimde yaza olcam diyo sabrla beklemekten baska bise yapamyrm artk. Beni kiran o kadar cabalayip ugrasrken esimin hic bisey yapmamasi. Ilac bile vermemsti doktor istememis. Ben kendi doktorumdan istedim vitamin ben iciriyorum hergun soylemesem hatirlamaz bile. Sadece cocuk istiyorum diyo ama cabalamiyo. Bende hic bir sorun olmadigi halde yuzde 1 bile sansimizi arttirabilecegim ne varsa deniyorum kendimde. Kirilcak edicek diye biseyde demiyorum ona uzulur diye o konuyla ilgili bisey soylicegim zaman cekinerek terleyip yutkunarak konusuyorum onu incitmemek icin. Bide adama yazik gibi yorumlar gelince cildiriyorum. Ben zaten elimden geleni yaptiigima inaniyorum. Dualariniza benide kattiginiz icin tesekkur ederim. :)
Yok hemen tup dusunmuyorum. Once ameliyat olmazsa asilama en son ihtimal tup. Cok tesekkur ederim desteginiz icin. Eltinizde bir an once kavusur insallah bebegine.durumunun ilerleme ihtimali varsa eşin yazı beklemesin ameliyat için bana sorarsan benim canım elticiğımde de problem yok ama kaynımda sorun var onlar da çok çabalıyor bi sürü kür deniyorlar sperminde az da olsa çoğalma olmuş tüp bebek de maddi durumun varsa ve başka çare yoksa yaptır çünkü anne olmak hakkın senin ve her isteyenin
DogruSiz 7 aylıkken bu kadar takıyorsanız beklediği yıllar çift haneli rakamları bulanlar ne yapsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?