- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Evet yasim daha genc oldugu icin dahada umutluyum bekleyebilirim gibi geliyo. En azindan sorunu erken farkettigimiz icin sukrediyorum.Şükretki yaşın daha küçük yaşla orantılı tüp bebek falan benim abimgil 5 yıl sonra buldu.Sen başta umudunu kaybedersen olmazki böyle.Bol bol dua ve inancını kaybetmeyeceksin.
İnşallahhhhh rica ederim ne demek :)Yok hemen tup dusunmuyorum. Once ameliyat olmazsa asilama en son ihtimal tup. Cok tesekkur ederim desteginiz icin. Eltinizde bir an once kavusur insallah bebegine.
6 yıl olacak beklemekteyim.acele etmeyin nasip.Ben 7 aylik evliyim hic korunmadik olmayinca testler yapildi ve esimin sayida azlik ve morfolojide bozukluk cikti. Biliyorum daha erken diceksiniz ama sanki hic olmicak gibi geliyoo. Esim ameliyat olcak varikoselden bir kac aya ama sanki hic anne olamicak gibi hissediyorum. Hele etraftan sorulunca dahada uzuluyorum. Arkadaslarimin bebekleri oldu onlari gorunce cok imreniyorum. Bu arada yasim bugun itibariyle 21 oldu kucuk gorebilirsiniz ama ben hep genc anne olmak istemisimdir. Cocuklara olan sevgim cokk fazlaa. Onunla ilgili o kdar cok hayal kuruyorum ki. Bir gun gercek olurmu ki Allahim benim gibi isteyen herkese oncelikle benden cok beklemislere ve banada nasip etsin anneligi
Bir sorununuz varmi
6 yıl olacak beklemekteyim.acele etmeyin nasip.
En kisa zamanda kavusmaniz dilegiyle.6 yıl olacak beklemekteyim.acele etmeyin nasip.
Kendi kadin dogum doktorunda isteyebilir esinden sperm testi. Benimkinden o istemisti.Daha yeni muayenelere basladım hormonlarım normal fsh cok iyi. Yumurtalıklarım normal. Adetim düzenli hatta masallahı var günü şaşmaz kolay kolay. Bidahaki ay tüplere baktıracağm bizde araştırma içerisindeyiz. Benimkileri araştırdıktan sonra da eşimi ürolojiye götürücem birde ona bakacaklar bi sorun var mı diye. 3 yıl az bi zaman değil
Tesekkur ederim..Canım kendini buna odaklama. Sen anne olduğunda ne kadar mutlu olacağını düşün ve enerjini yükselt. Stres yapma.
Kendi kadin dogum doktorunda isteyebilir esinden sperm testi. Benimkinden o istemisti.
Bende yok esimde varikosel var. 3 gun cinsel pehriz yaparak gidin isterseniz direk yaptirirsiniz cikar aradan. Biz oyle gitmistik.saol canım bunu öğrendiğim çok iyi oldu vallaha cunku 1 hafta sonrada jinekoloji kadın doguma randevum var smear alacaklar o zaman esimide götüreyim aradan cıkmıs olmus. Sizde bi sorun varmı peki ?
Ne kadar zor bir savas veriyorsubuz ve ne kadar dirayetli duruyorsunuz. En onemlisi saglik zatrn. Allahim once sagliginiza bir an once kavustursun ondan sonra mevlam neylerse guzel eyler. Nasil anlasildi acaba kanser olduguyaşım 30 2,5 senelik evliyim senin kapıldığın duyguya bende kapıldım
eşim azospermia yani sperm yok + testis kanseri ve kemoterapi alıyoruz
bu kemoterapi aldığımız için 2 sene bekleme zamanımız var
yaşım olucak 32 hoş kemoterapi almasak ta tedavimiz cvp verip vermeyeceği garantisi yok
birde şu var dünya teleşına sarmışken ölmeyecekmiş gibi davranıyoruz
o yüzden ben herşeyi seyrine ve vakit gelirse beni bulacağına inanıyorum
Bende yok esimde varikosel var. 3 gun cinsel pehriz yaparak gidin isterseniz direk yaptirirsiniz cikar aradan. Biz oyle gitmistik.
Ozeldi canim. Ama devlet hastanelerindede kadin dogum doktoru istiyo. Ama hemen verebilirmisiniz bilmiyorum tarih veriyolar heralde. Gittiginde sorarsin ama kadin dogum doktorlari sperm testi istiyor. Insallah ikimizde kavusuruz hayallerimize.Özel değildi dimi canım sizin? Ben istanbuldaym devlete gidiyorum. İnşallah eşiniz şifa bulur en kısa zamanda..
Ozeldi canim. Ama devlet hastanelerindede kadin dogum doktoru istiyo. Ama hemen verebilirmisiniz bilmiyorum tarih veriyolar heralde. Gittiginde sorarsin ama kadin dogum doktorlari sperm testi istiyor. Insallah ikimizde kavusuruz hayallerimize.
Ne kadar zor bir savas veriyorsubuz ve ne kadar dirayetli duruyorsunuz. En onemlisi saglik zatrn. Allahim once sagliginiza bir an once kavustursun ondan sonra mevlam neylerse guzel eyler. Nasil anlasildi acaba kanser oldugu
Bir an kendime gelmeme sebep oldunuz. Allah yar ve yardimciniz olsun. Bir an once kavusun sagliginiza. Cok cok gecmis olsun.tamamen tesadüf kasığında şişlik vardı dr gitti acil üroloğa dediler ordanda eğitim araştırma hastanesi tabi biz bu sırada bişey yok biliyoruz eğitim araştırmada söylediler ameliyat esnasında tahlilde asozspermia olduğumuzu öğrendik eşim kemoterapi aldığına mutluyum tedaviyi kabul etmiyordu çok şükür son kürü yarın bitecek inş. anladığım kadarıyla sizin sperm çıkışınız var ama az yada şekil bozukluğu bu konuda sorun etmeyin bol bol tevekkül edin
Bir an kendime gelmeme sebep oldunuz. Allah yar ve yardimciniz olsun. Bir an once kavusun sagliginiza. Cok cok gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?