Bende bebegim olsun istiyorum :(

Nerdeyse 3 senedir bekledim ben. Hep dua ettim. Hic ummadigim anda hamile oldugunu ogrendim.. simdi 2 yasinda bi evlladim var Rabbime cok sukur. Bende 22 yasindaydim evlendigimde. Genc anne olmak istemistim hep.

ari sutu yedir istersen esine. Sperm sayisini arttiriyor diye duydum

Sizin bir sorununuz varmi

Sizin bir sorununuz varmi

Sebebpsiz kisirlikti. Ne esimde ne bende sorun yok. Enfeksiyonum vardi dr bu engel degil demisti. Sogan suyu içtim 2 ay. Onun iyi geldiğini düşünüyorum. Ama inanin boyle daha zor. Siz En azindan sorunu biliyorsunuz tedaviniz bu yönde olur. Gerçi insallah tedaviye gerek kalmaz. Allah gönlünüze gore versin. Bu ardaa netten arastirin sperm sayisiyla ilgili. Dogada o kadar cok mucize var ki...

Canım hiç üzülme benimde esim varikosel ameliyatı oldu degerleri 3 ay sonra duzeldi.ameliyat olalı da 8 ay oldu.hala beklemedeyiz. Ne zaman hayırlısıysa o zaman olur inşallah. İnan bana guzel bir sabırla bekleyişte olanları Allah en guzel bir sekilde mukafatlandırır. Hem bu dunyada hem ote dunyada.

Kisa surede sonuc alirsiniz insallah. Herkesin kalbindekini en hayirli zamanda versin rabbim.

Ben de evlendim hemen hamile kaldım ama kısmet değilmiş kalbi durdu. Şimdi de 2 aydır deniyoruz olmuyor ve diyorum hayırlı zamanda sağlıklı doğacak evlat versin Allah bize.

bence azicik sen ve esin buyuyun, o arada tedavisini olsun 1-2 seneye yaparsiniz acelen ne daha evliligi tam anlamamissindir sen 7 ayda. Dertsiz basina dert arama.

Canim benim yaa ayni durumdayiz bizde 6ay olmayinca doktora gttik esimde sperm azligi cikti ilaclar keciboynuzlari vs. Derken doktorlar tup bebek tek care sayi cok az dyince tup bebek yaptirdik tutmadi smdi tekrar denicez bu ay sonunda insallah bu defa tutar benimde icime hic olmayacakmi acaba diye doguyor hele tup bebek ilk denememde tutmayinca bu ihtimalle kafayi yemek uzereydim ama bunun kuruntu vesvese oldugnu dusunuyorum sperm varsa korkma sonucta bir sperm yeterli hersey allahtan rabbim ol dyince oluverir karamsar dusunme allahh yardimcimiz olsun insallahh

5 yıldır bekliyorum be arkadaşım ne çabuk üzüldün biraz sabret sen boylysen ben napimm senin olur bizde hiç olmaz dendi biz napalim ah ah keşke bizdede umut olsaydı
Insallahhh seninde hepimizinnde olurr canimm cok uzuldumm hicmi umut yok allahtan umudunu kesme insallahh rabbim mucize verir size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…