Bende bebeğimi kaybettim canım kızım gitti

sibmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
4
0
86
İzmir
20 gün oldu canım kızımı prensesimi kaybettim .33 haftalıktı bir sabah oynamadı ve hemen doktora gittim ama kaybetmiştim.2 kere kordon dolanmış .Normal doğum yaptım.Bu acıya insan nasıl dayanır bilmiyorum çok zor Güzel rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın......

Ahhhhhhh canım başınsağolsun. malesef çok acı bizden başak kimse de bu acıyı anlıyorum dese de anlayamaz. ben de 32. haftada kaybettim bebeğimi plesantasından ayrılmış. doğuma bukadar yakınken tüm hazırlıklaır tamamken bebeğini kaybetmek ve bu acıya dayanamk gerçekten çok zor.Sana sabır ve dayanma gücü diliyorum canım. şimdi çok zor günler geçiriyosun. benim 5.aya girişim olucak bebeğimi kaybedeli. çok zordu sonra işe başaldım biraz daha kafam dağılıyo ama duygusal patlamalar çöküntüer devam ediyo. çok özlüyorum bende oğlumu.Rabbim inşallah yzüzümüzü güldürür meleklerimzin kardeşleriyle bizi teselli eder.

Teşekkür ederim çok zor bazen dayanamayacağım gibi geliyor içim çok acıyor inşaallah rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin..

Canım Rabbim çook büyük sabır versin seni çok ii anlıyorum 3 ay önce 35 haftalık oğlumu kaybettim ilk zamanlar yangın gibi için yavaş yavaş kor olacak her ufak esintide ağrıyacak ama o kor geçmeyecek canım Rabbim kuluna kaldıramıca yük vermez hep birlikte sabredicez atlatıcaz inşallah çook dua et sabır dile dayanacağız canım

sibmur başın sağolsun canım. Ben de 3 melek annesiyim. Acın çok büyük biliyorum ama sen de şunu bil yalnız değilsin.

Teşekkür ederim arkadaşlar yalnız bırakmadığınız için...Rabbim herkese sabır versin......Bir daha da böyle acı yaşatmasın rabbim kimseye.........

Basin sagolsun canim acini cok iyi anliyorum ve sana Rabbimden bol sabirlar diliyorum..

çok üzüldüm.
ben 4 haftalık düşük oldu
o bile beni nasıl üzdü
üzülmez mi insan
allah sabır versin
ama mutlaka bir sebebi vardır
hayırlı değilmiş diye düşünmek lazım.
acın dinmez belki hemen ama
emin ol herkes acını paylaşıyor

canım çok üzücü bir durum ben 28 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda öldü 36 gün oldu zaman geçiyor ve her şeye rağmen yine yaşamaya devam ediyorsun yine acıkıyorsun yine susuyorsun yatıp kalkıyorsun kendi kendine şaşırıyorsun ben nasıl yaşıyorum diye Allah gerçekten sabır veriyor ben bu durumu hep bir imtihan olrak düşünüyorum Rabbim bizi deniyor inşallah başarılı oluruz sabrederiz bu acılarımızı unutturacak bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
ben 28 hafta için çok geç diye düşünüyordum seninki daha zor sabretmekten başka bir şey yapamayız canım

Back
X