• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende bebek istiyorum

TABTA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
153
1
0
İstanbul
Merhaba.eşimle uzun süre korunduk.sonra da olmadı olmadı olmadı.30 yaşındayım ve çok üzgünüm.çevremde herkesin kucağında bir bebek..insan kendininde olsun istiyo.o duyguyu tatmak istiyo.önceleri çok isyankardım neden diye.sonraları kabullendim . şimdiyse ne acı ki artık sadece üzülüyor ve arkadaşımın bebeğini seviyorum neyse ki o hiç kıskanmıyor bebeğini benden ben de doya doya seviyorum onu.kokluyorum oynuyorum onunla..allah her isteyene versin inşllah.şimdi dahiliye(iç hastalıkları ) uzmanıyım.önceleri 1.bsm de çalıştım o zaman kürtaj olmak isteyen o kadar çok olur du ki inanamazdım ve onları hep vazgeçirmeye çalışır ve asla hstaneye göndermezdim demek o zaman dan beri bi bebeğin ne kadar kıymetli bi şi olduğunu biliyormuşum içten içten...yüce rabbim inşallah her isteyene versin ona dönen kucakları boş çevirmesin.çöplere bırakılan bebekleri duyunca ne kadar üzülüorum bir bilseniz...allah herkese sabır,her isteyene bebek,hamilelere mutlu son versin...sadece sizlerle paylaşmak istedim..eğer bi gün hamile kalırsam sizlere büyük bi sevinçle duyuracağım...hepinizi öptümmm

inşallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla da kucağına alırsın .....
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.........

neden olmuyor canım ,sebep ne ,birçok tedavi yöntemi var,hiç gittiniz mi doktora ,tedavi yöntemlerini öğrendiniz mi ? neden sende kendi bebeğini sevmeyesin ki ..bence bir an önce bir dr a görün ..

inş cnm en yakın zamanda güzel heberler verirsin bize..rabbimize güven ona tevekkül et o en hayırlısını bilir..burdakiler hepimiz bebişimiz olsun isteriz ve bunun olması için hepimiz savaş veriyoruz ve pesetmiyoruz..sen de pesetme ve olması için çalış.her şey güzel olcak inş..2010 hepimize uğurlu gelir inş..öptüm

Benimde gercegim buydu bundan 8 ay önce
yalnız ben kucugum 22 yaşındayım
her tdavi bana bı 10 sene kattı diyorum çünkü yas ne olursa olsu. Kaidn çok yipraniyor
dilerim sende başarırsın ve bizl paylaşırsın

rabbim tez zamnda bizlere güzel haberler vermeni nasip eğlesin inşallah

evet hamileyim ben inşşallah 3 hafta sonra dogum yapıcam

ayy gulencım ne guzel dogal yollarlamı hamıs kaldın bılgı verebılırmsın

canlarım,hiç bi sebep yok.herşey normal yani açıklanamayan infertilite.aşılama denedik 3 kez,tüp bebek denedim 1 kez 18 yumurta topladılar ve 15 embriyo oluştu,2 transfer edildi ama ohss gelişti ve olmadı :( bilmiyorum daha ne yapsak...şimdi gene dondurulmuşlarla deneyeceğiz :( korkuyorum artık çok..ben hiç böyle olacağını düşünmemiştim.duygularım tarifsiz.benim umudu nedense artık çok kırık dökük..iyiki böyle bi buluşma noktası var ve iyiki sizler varsınız.sizlere çok ama çok teşekkür ederim.hepinizin bebeklerini severiz inşallah..sizler gibi altın kalpli insanların altın gibi çocuklar yetiştireceğinizi biliyorum.rabbim bunu elbet esirgemeyecektir.sadece vakti var galiba.

Bebek özlemi çekenler bilirler,her ay hüsrana uğramak çok yıpratıyor bizleri,umudumuzu kaybetmeyelim
arkadaşlar,18 yıl çocuğu olmayan bi akrabam tüp bebek yöntemiyle ikiz bebeklerini kucağına aldı
sevincini görmeliydiniz,bebeklerinin üstüne nasıl titriyor bi bilseniz,bizler çok genciz,tıp harikalar yaratıyor,sabredip beklemeliyiz.Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah..

canım inaşşlaaallaahhh RABBıM daha fazla arattırmadan herkezin ama herkezin dualarını kabul eylesin...bu 2010 da dilerim herkez hamiş kalır...tek temellim bu...hayırlısıyla....

Back
X