Bende bende bende hamileyim 6 yılın mucizesi...

bebisim52

Tüm varlığım kızımmm...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
5.054
246
363
Diğer
Kızlar sonunda bende hamileyim.hiçbir tedavi olmadan onca hastalığa kiloya rağmen hamile kaldım 2 gündür şoktayım.
Sanki bir başkasıymış gibi hissediyorum.Çok mutluyum .Bu mutluluğu sizlerle paylaşmayı çok istiyordum.Allah nasip etti.
Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah.Darısı isteyen herkezin başına...
:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :49: :49: :49:

canım çook sevindim rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder insallah:16::16::16:

Amin canım tek isteğim bu artık tez vakitte sağlıklı olarak kucağıma almam.Sende inşallah Allahın yardımıyla bebeğinin kokusunu tez vakitte alırsın cnm..

Tebrik ederim... Her şeyin vakti saati varmış demek ki. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı ve büyüdüğü günleri görmeyi nasip etsin...

hayırlı olsun inşallah. 3 senedir bende istiyorum olmadı bu günde adet oldum ağlıyorum. anlatsana biraz nasıl oldu hangi tedavileri görmüştün senin gibiler umut oluyor bize

hayırlı olsun inşallah , bende 3 senedir istiyorum olmdı bu günde adet oldum:14:ağlıyorum. anlatsana biraz nasıl oldu hangi tedavileri gördün sizin gibiler umut oluyor bize,çünkü bazen hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyo

hayırlı olsun inşallah. 3 senedir bende istiyorum olmadı bu günde adet oldum ağlıyorum. anlatsana biraz nasıl oldu hangi tedavileri görmüştün senin gibiler umut oluyor bize

canım benim genç kızlıktan beri sorunum vardı pcos.bal çörekotu tarçınlar,soğan suları,hayıt tohumlarıdenedim tık yok.
hastanelere gittim tık yok.en son geçen sene ZEynep K.Hastanesine gittim sonuçlarım hep iyiydi ama kilolu oldugumdan dolayı heyete giremedim (Nisan ayında)aşılama için.
Kilo vermeye çalıştım ama verdiğim gibi aldım.Sonra 5 Ekimde sağlık ocağına doktorum değişmişti gittim kayıt yaptırmak için.Bayanda çok ilgiliydi.Troid hastası,İnsülin direnci hastası,Demir anemisi B12 eksikliğimin olduğunu ve çocuğumun olmadığını söledim.Bana folik asit yazarmısınız eşim içinde çinko hapı dedim birde bunları denemek istiyorum dedim.Bende 11 Ekimde ilaçlarımı aldım kullanmaya başladık.21Ekimde adetimi gördüm.30 Kasımdada troitlerime baktırmak için gittiğimde doktora Birde gebelik bakalımmı dedim.sonra akşam internetten sonuçlarıma baktım beta hcg 3332 seviyede.çıldırdım.Hemen doktorları aradık filan hamilelik dedi.Dünde gebelik testi aldım eczaneden pozitif çıktı.Yani diyeceğim hiç kendimi kasmadığım ve umursamadığım bir anda kafam rahatken bebek oldu.Yıllardır hep yatağa yattımmı sessiz sessiz ağlardım.Ama 2 aydır takmıyodum hatta ilaçları içiyodum ama unutmuştum yani.

İnşallah seninde tez vakitte olur canım kasma kendini sakın.senin problemin ne acaba.

canım benim genç kızlıktan beri sorunum vardı pcos.bal çörekotu tarçınlar,soğan suları,hayıt tohumlarıdenedim tık yok.
hastanelere gittim tık yok.en son geçen sene ZEynep K.Hastanesine gittim sonuçlarım hep iyiydi ama kilolu oldugumdan dolayı heyete giremedim (Nisan ayında)aşılama için.
Kilo vermeye çalıştım ama verdiğim gibi aldım.Sonra 5 Ekimde sağlık ocağına doktorum değişmişti gittim kayıt yaptırmak için.Bayanda çok ilgiliydi.Troid hastası,İnsülin direnci hastası,Demir anemisi B12 eksikliğimin olduğunu ve çocuğumun olmadığını söledim.Bana folik asit yazarmısınız eşim içinde çinko hapı dedim birde bunları denemek istiyorum dedim.Bende 11 Ekimde ilaçlarımı aldım kullanmaya başladık.21Ekimde adetimi gördüm.30 Kasımdada troitlerime baktırmak için gittiğimde doktora Birde gebelik bakalımmı dedim.sonra akşam internetten sonuçlarıma baktım beta hcg 3332 seviyede.çıldırdım.Hemen doktorları aradık filan hamilelik dedi.Dünde gebelik testi aldım eczaneden pozitif çıktı.Yani diyeceğim hiç kendimi kasmadığım ve umursamadığım bir anda kafam rahatken bebek oldu.Yıllardır hep yatağa yattımmı sessiz sessiz ağlardım.Ama 2 aydır takmıyodum hatta ilaçları içiyodum ama unutmuştum yani.

İnşallah seninde tez vakitte olur canım kasma kendini sakın.senin problemin ne acaba.

daha önce çikolata kisttim olduğunu söylüyolardı şimdi yok diyolar bu seferde yumurtan çatlayamıyo diyolar napıcamı şaşırdım ilaçlar kar etmiyo bende yumurta çatlatıcak kür arıyorum ..hiç aklımdan çıkmıyorki nasıl kasmıcam bilmiyorum ...sen hamile kaldığın ay kaç ilişkide oldu gün aşırı çalışmıydın

daha önce çikolata kisttim olduğunu söylüyolardı şimdi yok diyolar bu seferde yumurtan çatlayamıyo diyolar napıcamı şaşırdım ilaçlar kar etmiyo bende yumurta çatlatıcak kür arıyorum ..hiç aklımdan çıkmıyorki nasıl kasmıcam bilmiyorum ...sen hamile kaldığın ay kaç ilişkide oldu gün aşırı çalışmıydın

Diyorumya olacak diye kasmadım kendimi heralde adetimden sonra 2 yada 3 kez birlikte oldum oda aralıkları fazlaydı yani...Adet sonrasında damarlar açılıyomuş her adetten sonra ki 15 gün boyunca dene sende havalar iyice soğumadan gün aşırı.birde folik asit al.benim eşiminde biraz hareket problemi vardı çinko içirdim.hemde saçları dökülüyordu iyi geldi ilaçlar saçlarına.
Benim bir arkadaşım çikolata kistini aldırdı hamile kaldı 1 sene sonra.

tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah...darısı bizim başımıza

tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah...darısı bizim başımıza

Canım benim çok teşekkür ederim.Hamile kadının duası kabul olur derler İnşallah Allah'ım herkeze nasip etsin bu duyguyu.

oncelıkle hayırlı olsun saglıkla kucagına almayı nasıp etsın mevlam,,,

bıse sorıcam bende cuma gunu ılkkez gıdıcemm zeynep kamıle,,heyete gıremedım kılo ıcın falan yazmısın ne kadar kılondu acaba? hanı bende gıdıcem de ,,tavırları falan nasıl?

Canım benim çok teşekkür ederim.Hamile kadının duası kabul olur derler İnşallah Allah'ım herkeze nasip etsin bu duyguyu.

Amin canım. bak sende de aynısı olmuş istemişsin ama üstüne düşmediğinde olmuş. Şu evrene isteğini mesajı yolla ve unut evren sana istediğini verecektir. inanıyorum buna bende umursamıcam artık :1:

Back
X