Bende bilmiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi sevdimseni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa bunu yeni okudum
eski kiz arkadasi anlatmak falan ne bu ya
hem de detaylariyla allahim ya
hem sen karini arzulama hem de eski kiz arkadasini cinsellik te dahil ov dur
bilmiyorum o zaman neden senle evlenmis bu
cok kızdım esine

canım sade kahvecim eşi değil ortak bir arkadaşları anlatıyormuş bunları a.s.

ben gencim kanım deli diyince esinle aranda buyuk yas farki var sandim ben de yani seni 22-23 gibi dusundum..E 28 yas az da degil yani, esinin de belli ki cinsel sorunu var onu halletmeniz lazim once, onu halletmeden neden ustune gidiyorsun kiAma eger problemi yoksa, normalse de 36 yasinda bi adam yas itibariyle herhalde sizinle evlenene kadar doyuma ulasmistir yani 15 gunde bir anca istiyordur canı normaldir
28 yaş genc bır yas.. dolu dolu ır yaş bır bayan icin.. kanının en sıcak oldugu dönem..hele kı erkek için 36 yaş. tam aktıf dönemı doyuma ulasmak dıye bır sey sözkonusu degıl.

tamamen psikolojık kaynaklı bence.. madıı sorunlar,iş ortamı cok etkılıyor cunku..

28 yaş genc bır yas.. dolu dolu ır yaş bır bayan icin.. kanının en sıcak oldugu dönem..hele kı erkek için 36 yaş. tam aktıf dönemı doyuma ulasmak dıye bır sey sözkonusu degıl.

tamamen psikolojık kaynaklı bence.. madıı sorunlar,iş ortamı cok etkılıyor cunku..

hmm oyle mi diyosun...valla olabilir, dogrudur, belki de ben yasayamadigim icin, oyle bir duygu hayatimda olmadigi icin oyle hissediyorum.

Eskiden sanki daha cok dusunurdum ama yillar gecti hala bekarim ve cinsellik te yok hayatimda, simdi hicbir istek duymuyorum artik, belki de cinselligi hatirlatan hicbirsey olmadigi icin. :( Acidim kendime simdi :)

28 yas kadının en sicak oldugu yas ise yazik ki benim bombos geciyor :(

kızlar bana göre de 28 yaş büyük değil,heleki bir erkek için 36 yaş asla büyük değil...ben deli dolu bir insanım kanım her konuda deli...
ama burdaki tavsiyelere uyuyorum...bir haftadır eşime yaklaşmadım bile...ve kesinlikle işveli cilveli konuşmadım..normal sıradan bir biçimde konuştum...sonuç mu :
eşim geliyor yemek yiyor,birlikte sigara içiyoruz kahve yada çay sonra uyuyoruz....madem öyle istiyor öyle olsun...ama kendi kendimi yiyorum...bana olan heycanını yitirmiş umarım birgün kaybettiğiklerini bulur

benöncellikle çok uzuldum arkadaşımm :( ama bence bebek istee çocuğumuz olsun istıorum de bakalım ne yapacak eğer bunu denersen sonucu bana ilet umarım bi işe yarar

Baştan sona okudum bekarım ama hep erkeklerin cok istekli oldugunu duyardık..
eşinize mutlu oldugunuzu erken boşalmasının hiç de önemli olmadıgını zaten defalarca söylemişsiniz..bu durumda size istekle yaklaşması gerekirdi..allah korusun evlenedigimde eşimin benden kaçması beni de çok üzerdi..eskiden istekliymiş anladıgım kadarıyla sizle severek mi evlendi evliliğin ilk aylarında da mı böyleydi bilemem ama bence bu gidiş gidiş degil..umarım baskası yoktur..

biz 3 yıl flört ettik toplamda 5 yıldır beraberiz..ilk evlendiğimizde böyle değildik...yine erken boşalması vardı ama durumumuz böyle değildi...sexside geçin bana dokunmadan uyumazdı...ama şimdi ya valla kızlar ben sürekli evdeyim artık çalışmıyorum..eşimi takip ettiğim şey tek telefon...başkası varmıdır bilmem...birde eşim asla ilişkimizde sexde sorun olduğunu düşünmüyor bu arada eklemeden geçmim...

Bence doktora gidin kötü bir durum bu senin için senin için çünkü zaten eşin istemiyormuş :(

ARKADAŞLAR YENİ ÜYEYİM DİYE TEPKİLER VERDİNİZ AMA CİDDEN ÇOK ÖNEMLİ SORUNLAR YAŞIYORUM EŞİMLE..BENCE CİNSEL EKSİKLİKTE SORUN YANİ...
FORUMLARI OKUYORUM İŞTE GÜNDÜZ MESAJ ATIN HEYCANLANSIN DENİLİYOR...ROMANTİK MASALAR...SATEN GECELİKLER...HER POZİSYONU KABUL EDİN ATEŞLİ OLUN...DAHA BİR SÜRÜ AYRINTI...

YEMİNLE BEN BUNLARIN HEPSİNİ YAPIYORUM...EŞİME BİR BAKIŞ ATARIM AYAKTA SOYDUN DER...AMA GEL GÖRKİ EŞİM ÇOK İSTEKSİZ...CİNSEL İLŞKİ BİR OLDU DİYELİM...2-3 SONRA ADAMA YAKLAŞMAYA KALKSAM VARYA RESMEN KAÇIYOR...BENDE ÜZÜLÜYORUM ÇÜNKÜ SEXLE ALAKALI ÇOK ŞEY DENEDİM....KİMİNİN AMAN DEDİĞİ ŞEYLERİ YAPTIM..SAATLERCE SOFRA HAZIRLADIM MUMLAR .....
YATAK ODASINA NOTLAR YAZDIM MUTFAĞA HER YERE KAÇAMAK NOTLAR OKUYUP BIRAKTI ANCAK...KARIMDA ŞUNU İSTİYOR DEMEDİ..ADAM ANCAK KAÇMANIN PEŞİNDE..15 GÜNDE BİR OLUYORSA NE MUTLU BANA..AMA YAŞIM KÜÇÜK KANIM DELİ BENDE İSTİYORUM...AMA EŞİM SANKİ 50 YAŞINDA GİBİ DAVRANIYOR...
BAZEN DİYORUM BAŞKA BİRİMİ VAR...BİR KADININ YAPTIKLARINA NASIL BİR ERKEK BU KADAR DUYARSIZ KALIR...
MİLLET KARIM İŞVELİ OLSUN DER BENİM HERİFTE YATIP UYUMAK İSTİYOR:oklava:

ok güzel diyorsunda benim takıldığım nokta eşime bir bakış atarım ayakta soydun beni der diyorsun nasıl isteksizlik bu anlamadım biraz teredütlü geldi

Back
X