Bende bir gün arkadaş için konu açacağım aklıma gelmezdi ama açıyorum kızlar

Kız adam arkadaşımı aldatmış kalbimde başkası var boşanalım demiş boşanmışlar elde ne var ne yok vermiş gitmiş işte. Arkadaşım zengin değil yani öyle parasını yedirtecek kadar

onın için beni terketti hesabı
O aldattığı kadınla mı evleniyor? Yoksa bu başkası mı?

Kız adam arkadaşımı aldatmış kalbimde başkası var boşanalım demiş boşanmışlar elde ne var ne yok vermiş gitmiş işte. Arkadaşım zengin değil yani öyle parasını yedirtecek kadar

onın için beni terketti hesabı

Arkadasinizi su an evlenecegi kadinla mi aldatmisti?

Bosandiktan sonra cocuklu kadin kendini oncelikli saniyor sanirim ahdha bunu bikac kiside daha görmüştüm. Adam evlenecegi zaman kadinlar barisma teklifi ediyor
Musakayı ne güzel unutmuştum Begüm yeni hortlattı:)

Kızlar selam hepinize.
Evet bir arkadaşım için açıyorum şu an benim evde misafirlikte,şehir dışından geldiler.

Ben kendi fikrimi belirttim ona,ama yeni de farklı yorumlar almanın zararı olmaz.
El atıverelim lütfen.

Arkadaşım 3 yıl önce boşanmış,çalışan bir kadın,ikide oğlu var 19 ve 24 yaşında.

Boşanma sebepleri erkeğin aldatması.

Mal varlığı paylaşımı,hatta donuna kadar alma paylaşmaktan daha çok(haklı olarak).

Gel zaman git zaman arkadaşımın eski eşi nişanlanıyor,evliliğe doğru giden ilişkisi varmış.

Şimdi asıl sorun burada başlıyor. Arkadaşım eski eşini geri istiyor,dönmesini tekrar onunla evlenmesini.Adam istemiyor.

Bu durumda ne önerirsiniz?Ben kendi yorumumu yaptım buraya yazmama gerek yok sizden yorum bekliyoruz .

Bir gün ihanet eden adama tekrar güvenmek mümkün mü?
Biten evlilik geri eskisi gibi olur mu?
Gibi gibi sorular
Güvenilmez ama görmezden gelecekse o başka.
ama bilin bakalım ne eksik

Kızlar selam hepinize.
Evet bir arkadaşım için açıyorum şu an benim evde misafirlikte,şehir dışından geldiler.

Ben kendi fikrimi belirttim ona,ama yeni de farklı yorumlar almanın zararı olmaz.
El atıverelim lütfen.

Arkadaşım 3 yıl önce boşanmış,çalışan bir kadın,ikide oğlu var 19 ve 24 yaşında.

Boşanma sebepleri erkeğin aldatması.

Mal varlığı paylaşımı,hatta donuna kadar alma paylaşmaktan daha çok(haklı olarak).

Gel zaman git zaman arkadaşımın eski eşi nişanlanıyor,evliliğe doğru giden ilişkisi varmış.

Şimdi asıl sorun burada başlıyor. Arkadaşım eski eşini geri istiyor,dönmesini tekrar onunla evlenmesini.Adam istemiyor.

Bu durumda ne önerirsiniz?Ben kendi yorumumu yaptım buraya yazmama gerek yok sizden yorum bekliyoruz .

Bir gün ihanet eden adama tekrar güvenmek mümkün mü?
Biten evlilik geri eskisi gibi olur mu?
Gibi gibi sorular
arkadaşınız boşlukta mı neden yani kurtulmuş yetişkin evlatları var onlarla meşgul olsun

Bosandiktan sonra cocuklu kadin kendini oncelikli saniyor sanirim ahdha bunu bikac kiside daha görmüştüm. Adam evlenecegi zaman kadinlar barisma teklifi ediyor
19 ve 24 yaşındaki yetişkin bireylere de çocuk demezsin ya 😂 gerçi isterlerse 5 yaşında olsunlar gerçek değişmez adam bekar istediğini yapar.

19 ve 24 yaşındaki yetişkin bireylere de çocuk demezsin ya 😂 gerçi isterlerse 5 yaşında olsunlar gerçek değişmez adam bekar istediğini yapar.

Cocuklar statu belirtisi iste, kac yasinda olursa olsun bu adama 2 evlat verdigin icin siranin en basina cikiyosun😅
Gerci kadin uzuldum eski esi kendisini aldattigi kadinla evlenecekmis..ben olsam bende sinir harbi yasayabilirdim bi sure

Evet
Hiç farketmez seni kiminle aldattığı aldattı mı evet.Kurtulduğuna şükret önüne bak diyorum.

Arkadasin icin cok uzucu bi durum yalan soyleyemem ben olsam barisma teklifi etmezdim ama üzülürdüm. Arkadasin baska bi hayat kurarsa kafasi rahat eder. Mesela calisiyor mu? Maddi durumu yerindeymis gezsin tozsun, tatile gitsin iyi gelir

Back
X