- 30 Aralık 2009
- 4.902
- En iyi cevaplar
- 1
- 22.589
- 833
- Konu Sahibi Postmodernik
- #41
Çok rahatsız olursam eğer,
Sevişirlerken lazer ışık tutarım üstlerine.
Sevişirlerken lazer ışık tutarım üstlerine.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şey yapsin kamerayi kurup apartman duvarina projektorle yansitsinÇok rahatsız olursam eğer,
Sevişirlerken lazer ışık tutarım üstlerine.
Tanimadiginiz insanlarin kapilarina gitmeyin, deli olur manyak olur, ne yapacağı belli olmaz. Yoneticinize söyleyin, siz muhatap olmayingidip evlerine güzelce sizin karsiniz boştu diye belki perdeyi kapatmiyordunuz ama biz taşındık birbirimizin mahremini görmemek adına buna dikkat etsek mi desem nasıl olur?
Yerde yatan cıblak karılar hayal ettim bi an. Hikayenin sonu da hiç beklediğim gibi bitmedi , keşke değiştirseydinCok eskiden oturduğum yerde tam boyle alt hizadaki karsi komsu yatak odasi camini (epey buyuk yerden tavana uzanan bir cam) perdesiz ve acik kullaniyordu. Birgun dikkat ettim, yatak odasinda yerde suruyle kadin yatiyor, arada bir adam geliyor diger kadinlar gidiyordu. Sonra site yonetimine durumu bildirdim, ortaya ciktiki aile pakistanliymis ve coklu evlilik durumu varmis. Orayi harem odasi gibi kullaniyorlarmis ve onlarda niyeyse perde vs kullanilmazmis, sonra bolca sikayet alinca yonetim bunlari çıkarmışti.
Nsjsjsj cok kimse cibil degildi bacimsu, secmece karpuz gibi yatiyorlardi (yatak yok, bolca hali var) adam gelip birini alip gidiyordu, yani kadinlar sanki sergiye konmus gibilerdi, cok kotuydu ya aman.Yerde yatan cıblak karılar hayal ettim bi an. Hikayenin sonu da hiç beklediğim gibi bitmedi , keşke değiştirseydin![]()
İnsanları uyarmak ne alaka bakmayın size ne herkesin bi apartmana taşınınca bütün evlere müdahale hakkı olduğunu düşünmelerinide bu kk da gördüm yok sarıldılae yok seviştiler yok osurdular bide kapısına not yazın diye akıl verenler oluyor evleri kağıt gibi ben yapıyorum çünkü suç gene bizim
yahu neden bana sapik muamelesi yapıyorsunuz evet havalar sıcak evet her tarafı açıyoruz ama kocamla sevişirken perdeyi de açmıyorum bunda benim ne suçum var balkona çamaşır asmak mi suç ya da pencereminacip dışarıya bakmak istemek mi görünce girmek kapinpencere kapatıp içeri giriyorum zaten ama ikintane çocuğum var ondandi telasemRöntgenci misiniz?
yok olmam zatenTanimadiginiz insanlarin kapilarina gitmeyin, deli olur manyak olur, ne yapacağı belli olmaz. Yoneticinize söyleyin, siz muhatap olmayin
bakın bende öyleyim aslında ben gün içerisinde olanları söylemiyorum ama gece gündüz tam karşımda görmek de istemiyorum giyime bir şey demiyorum benim rahatsız olduğum sevişmelerini görmem yani onu yaparken perdeyi kapat bari şimdi gece cikma o zaman balkona derler inanın sabah 6 buçukta kalktım iki gün önce balkonu yikayayim dedim Güneş vurmadan yine aynı iceri girdim hemenYaz ayları sıkıntı ya. Bende çok açık giyiniyorum evin içinde çünkü başka türlü daralıyorum. Ee camlarda açık haliyle havalar sıcak. Perdelerime dikkat ediyorum ama illaki bir yerden açılıyor bazen. Umarım kimse görmüyordur diye geçiriyorum içimden çünkü farkli anlamlar yükleyecek insan çok var etrafta maalesef. Sevişme olayı başka bir boyutmuş ama onada dikkat etsinler bir zahmet![]()
Sana ne? Bakma.Merhaba hanımlar
Öncelikle gerçekten ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmediğim için sizlerden fikir almak istedim. Oturduğumuz sitede bizimkinin karşısındaki blokta oturan komşularımla ilgili sıkıntım. Biz yeni taşındık sayılır geçen gece uykum gelmedi bende balkona çıkayım dedim karşı komşum yatak odasının perdesi açık lamba açık sarildiklarini görünce hemen içeri geçtim ama öyle normal bir sarılma değildi sonrasında yine perdeleri açık öyle uyuyorlar ne bileyim bir sürü şey işte perde hep açık gece gündüz eşimde denk geldi birkaç defa yenintasindigim için kimseye soramiyorum da acaba gidip evlerine güzelce sizin karsiniz boştu diye belki perdeyi kapatmiyordunuz ama biz taşındık birbirimizin mahremini görmemek adına buna dikkat etsek mi desem nasıl olur?
Bi kere normal bir şey düşünmez mi normal bi fikir çıkmaz mı bi insandan yaaa hahahhaKameraya cekip goruntuleri usbyle kapilarina birakin ahshd
Saka yaptim aman diyeyim![]()
Ama beni bu yuzden seviyorsun bebisim yalan mi ahshdhdhBi kere normal bir şey düşünmez mi normal bi fikir çıkmaz mı bi insandan yaaa hahahha
Yalan değil tam olarak öyleeeAma beni bu yuzden seviyorsun bebisim yalan mi ahshdhdh