çok kavga oldu bu konulardan çok yoruldum artık ne yapmalıyım sence.. kendi ailemin evinemi dönemiyim ne yapayım ozman bir akılver bana şuan inanki düşünemiyorum.
sorun eşimin aileci bir yapıya sahip olması diyorsunuz da,o kendi ailesini kurdu farkında değil galiba.herkes bi ana babanın çocuğu,bir aileden geliyor,ama evlenince kendi ailesini kuruyor insan,kendi düzenini,evini,yaşamını,çevresini,bir süre sonra çocuk çocuğa karışıyor ,kendi de ana baba oluyor.
ama daha anne babadan ayrılamayan ,kendi ailesi karısı olduğunun farkında olmayan bir adama ne deseniz boş..
eğer hala eski evinde yaşayacaksa ,neden evlendi? annesinin misafirleriyle otururdu o zaman..
bu şekilde anlatsanız da anlayacağından emin değilim ben...ne yazık ki...üstelik bu konu için size şiddet göstermeye bile başlamış bu adam..eğer evliliğini bile bitirme noktasında hala ailem öncelikli diyorsa,yapabileceğiniz birşey yok bence..
oturun konuşun,bu şekilde devam edemeyeceğinizi,evinizde beraber vakit geçirmek istediğinizi,kendi düzeninizi kurmak istediğinizi anlatın..yoksa devam etmyeceğinizi söyleyin.sakince anlatın hislerinizi.başka bir eve taşınmak istediğinizi söyleyin.
pek sanmıyorum kabul etsin ;ancak bir ihtimal sonuçta..
yoksa da ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin arkadaşım...
çalışıyor musun bilmiyorum,ailen bu konulardan haberdar mı,ne düşünüyorlar bilmiyorum.ama genç kadınsın,boşanmak hayatın sonu değil,mutsuz evlilik yerine tek başına mutlu yaşar insan..hele ki çocuk da yokken..