bende boşanıyorumşöyle kısaca anlatacağım size eşimin ailesi ile altlı üstlü oturuyoruz.ben bu akşam eve gelmiyecektim caresiz bir şekilde eve geldim işten geldim 2 saat oluyor arkamdam eşim geldi 4 gündür konuşmuyoruz . eşime konuşalımmı dedim eşim bana ''ne yaparsan yap artık beni ilgilendirmiyorsun ne halin varsa gör artık sen bittin benim için''dedi evden çıktı gitti .tartışmamızın nedeni kvm misafir geldiğinde bizide çağırır eşimde dediki misafir gelcekmiş annemlere gderiz dedi, bende dedimki her misafir geldiğinde kvme gitmek istemiyorum dedim evde işim oluyor dedim. akraba olsa tamam gideyim ama her misafirde bzi çağırmalarını anlamıyorum dedim eşime ... benim annemler her misafir geldiğinde bzi çağırmıyorlar mı dedim . annemlere nediyeceğim boşanıyoruz nasıl diyeceğim arkadaşlar çok çaresizim çünkü hiç bir şeyimi annemlere anlatmadım yıkılacaklar. hep bu durumlardan tartışıyoruz . aslında eşimle o kadar mutluyuz ki mutlu olduğumuzda ama bu durumlarada hep kavgalar çıkıyor . baştan kvmle mesafeli oldum tartışmalar olmasın diye ama olmuyor yne tartışacak bir şeyler çıkıyor.
boşanmanızın tek sebebi bu mu? yani siz her misafir geldiğinde oraya gitmek istemediğiniz için mi eşinizle anlaşmazlık yaşayıp boşanmaya karar verdiniz ve eşinizin ''ne yaparsan yap beni ilgilendirmiyorsun'' diye ağır bir söz kullanması sadece bu sebepten mi? eğer öyle ise ve sadece bu olay yüzünden eşiniz bu kadar ağır konuşabiliyorsa zaten devam etmeniz anlamsız.