Pfff bırakın bunları Allah aşkına.
Eski eşim o..ydu şöyleydi böyleydi sen süpersin dedi sizin de işinize geldi değil mi? Ama gün geliyor hesap dönüyor, boşandığı kadına iftira atan şerefsize çanak tutarsanız gün gelir aynısı sizin de başınıza gelir. Hiç burda ağlayıp zırlanmayın ettiğinizi bulmuşsunuz.
Ne kadar peşin hükümlüsünüz ya. İftiracı bir adamla kim evlenmek ister Allah aşkına.Pfff bırakın bunları Allah aşkına.
Eski eşim o..ydu şöyleydi böyleydi sen süpersin dedi sizin de işinize geldi değil mi? Ama gün geliyor hesap dönüyor, boşandığı kadına iftira atan şerefsize çanak tutarsanız gün gelir aynısı sizin de başınıza gelir. Hiç burda ağlayıp zırlanmayın ettiğinizi bulmuşsunuz.
Cherry nerden cikti bunlar? Konu 30 sayfa olsa dicem arada atladim herhalde bazi yazilanlari.
of cok ayip artik.susun.zaten inaanlarin siniri bozuk.sirf kendinizi rahatlatmak icin saldiriyorsunuz.Cık canınfıstığı bak ben teşhisi konu sahibesinin 3. mesajından sonra koydum.
Adam ben de iftira attım sonra boşandım dememiştir. Kim çıkıp ben hatalıyım der ki zaten varsa yoksa eski eşe b.k atma. Böyle herifleri ben gayet iyi biliyorum ya beni aldattı der mazlum ayağına yatarlar, ya da namuslu d3ğildi, ailesi iyi değildi, bana karılık yapmadı yemek bile yapmazdı ama sen çok farklısın derler....yanlarındaki ufak beyinli yeni kadın da, eskiyle karşılaştırılıp kazanmış! olmanın verdiği haklı gururu! taşır. Sonrası malum, önce nikah 3 ay sonra kafayı taşlara vurma.
kibledimya iftira attığı kişi benim öz be öz ablamın oğlu lütfen iyi okuyun teyze ya teyze anne yarısıdır.birgün onunla beraber annemlere oturmaya gittik ablamın oğlu annemlerde kalıyor ananesinde yani yazdı bide herkes dışarda kısa şortla yada kapriyle dolaşıyor neymiş evde teyzelerinin yanında nasıl öyle gezer sizin aranızda bişeymi var sana nasıl bakıyor ne dedim o benim kanım canım teyzesiyim dedim ben onun
hayır bilmiyodumEvlenmeden önce ilk eşine iftira attığını biliyor muydun ? Bu adamdan boşandığın gibi asla görüşme ruh hastası sana zarar bile verebilir.
evet emzirirken gitmiş yakın oturuyorduk ama ailesiyle mrb mrb öyle yani sorduk neden ayrıldılar diye anlaşamamışlar dediler eski eşine keşke sorsaydım ama oda evlenmiş çokta mutluilk es bebegini emzirirken esi eziyet ettigi icin birakmis gitmis dimi yanlis anlamadim ne aci bi anne icin iste o hale getirmis kadini yaziklar olsun adama.
birbirimize yakın oturuyorduk ama böyle iftiralarını bilmiyodumki beni nasıl inandırdı bir bilseniz ben ondan çok nce ayrılmıştım eşimden o 3 yıl sonra ayrılmış bende dedimki iyi insanlar ailemde tanıyodu ama içine girince insan ne olduğunu o zaman anlıyor
neden hayıflanıyorsun 2. evliliğim bitiyor diyemrb arkadaşlar bende boşanıyorum çok kötü günler yaşadım allahım kimselere yaşatmasın yaşadığımı benimde eşiminde ikinci evililiğiydi ben evlenmekten yani ikinci evlilikten çok korkuyordum bir gün yine ayrılırım diye korktuğum başıma geldi ben ayrılmak için evlenmedim onunla ama o bitirmek için herşeyi yaptı hep beni suçladı iftira attı hemde benim en yakınım ablamın oğluyla sizce teyze nedir evet bana ablamın oğluyla ilişkinmi var diyordu o benden önceki eşinide iftira atıp ayrılmış aynısını banada yaptı.
Bile bile evlenilir mi ya tuhaf tuhaf soru soruyosunuzSiz evlenmeden biliyor muydunuz eşine iftira attığını? Bile bile mi evlendiniz yani?
Bu adam çok enteresan bir kafa yaşıyor yaa, insan eşine iftira atar mı durduk yere, çok garip.
Bile bile evlenilir mi ya tuhaf tuhaf soru soruyosunuz
Bile bile evlenilir mi ya tuhaf tuhaf soru soruyosunuz
ne kadar peşin hükümlüsünüz.Nerden biliyorsunuz bunu.Ufak beyinliymiş..yazık valla yazık...Kınamaya devam edin bakalım...Cık canınfıstığı bak ben teşhisi konu sahibesinin 3. mesajından sonra koydum.
Adam ben de iftira attım sonra boşandım dememiştir. Kim çıkıp ben hatalıyım der ki zaten varsa yoksa eski eşe b.k atma. Böyle herifleri ben gayet iyi biliyorum ya beni aldattı der mazlum ayağına yatarlar, ya da namuslu d3ğildi, ailesi iyi değildi, bana karılık yapmadı yemek bile yapmazdı ama sen çok farklısın derler....yanlarındaki ufak beyinli yeni kadın da, eskiyle karşılaştırılıp kazanmış! olmanın verdiği haklı gururu! taşır. Sonrası malum, önce nikah 3 ay sonra kafayı taşlara vurma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?