bende boşanıyorum

Bende sizin gibiyim. İkinci eşimden ayrıyım boşanıyoruz. Çok zor bir durum. Benimde çocuğum yok. Kendime çok kızıyorum ikinci kere aynı kumarı oynadıpım için. Allah yardımcımız olsun

Cherry nerden cikti bunlar? Konu 30 sayfa olsa dicem arada atladim herhalde bazi yazilanlari.

Ne kadar peşin hükümlüsünüz ya. İftiracı bir adamla kim evlenmek ister Allah aşkına.

birbirimize yakın oturuyorduk ama böyle iftiralarını bilmiyodumki beni nasıl inandırdı bir bilseniz ben ondan çok nce ayrılmıştım eşimden o 3 yıl sonra ayrılmış bende dedimki iyi insanlar ailemde tanıyodu ama içine girince insan ne olduğunu o zaman anlıyor

Cherry nerden cikti bunlar? Konu 30 sayfa olsa dicem arada atladim herhalde bazi yazilanlari.

Cık canınfıstığı bak ben teşhisi konu sahibesinin 3. mesajından sonra koydum.

Adam ben de iftira attım sonra boşandım dememiştir. Kim çıkıp ben hatalıyım der ki zaten varsa yoksa eski eşe b.k atma. Böyle herifleri ben gayet iyi biliyorum ya beni aldattı der mazlum ayağına yatarlar, ya da namuslu d3ğildi, ailesi iyi değildi, bana karılık yapmadı yemek bile yapmazdı ama sen çok farklısın derler....yanlarındaki ufak beyinli yeni kadın da, eskiyle karşılaştırılıp kazanmış! olmanın verdiği haklı gururu! taşır. Sonrası malum, önce nikah 3 ay sonra kafayı taşlara vurma.

ya iftira attığı kişi benim öz be öz ablamın oğlu lütfen iyi okuyun teyze ya teyze anne yarısıdır.birgün onunla beraber annemlere oturmaya gittik ablamın oğlu annemlerde kalıyor ananesinde yani yazdı bide herkes dışarda kısa şortla yada kapriyle dolaşıyor neymiş evde teyzelerinin yanında nasıl öyle gezer sizin aranızda bişeymi var sana nasıl bakıyor ne dedim o benim kanım canım teyzesiyim dedim ben onun

of cok ayip artik.susun.zaten inaanlarin siniri bozuk.sirf kendinizi rahatlatmak icin saldiriyorsunuz.

kibledim
sen de kible hic cvp verme bi de

amin rümeysacım cok zor gerçekten o kadar pişmanımki anlatamam geceleri ağlamaktan uyuyamıyorum nasıl inandım nasıl evlendim diye allah düşmanıma vermesin çok kötü bir durum yanlış insanla

ilk es bebegini emzirirken esi eziyet ettigi icin birakmis gitmis dimi yanlis anlamadim ne aci bi anne icin iste o hale getirmis kadini yaziklar olsun adama.
evet emzirirken gitmiş yakın oturuyorduk ama ailesiyle mrb mrb öyle yani sorduk neden ayrıldılar diye anlaşamamışlar dediler eski eşine keşke sorsaydım ama oda evlenmiş çokta mutlu

ya boşanan arkadaşlar bir örgüt mü kurulsa ne yapılsa. Onlar kadınların arkasından atıp tutarken kadınlar boşanma sebeplerini en ince ayrıntısına kadar ifşa etse. . Yine diyorum hiç bir kadın mutlu yuvasını iyi kocasını helede emzikli çocuğu varken bırakmaz..

Peki bu iftiralardan nasil haberiniz oldu. Yani eski esiyle ve sonraki nisanlisiyla iftira yuzunden ayrildigini nerden ogrendiniz.

Siz evlenmeden biliyor muydunuz eşine iftira attığını? Bile bile mi evlendiniz yani?

Bu adam çok enteresan bir kafa yaşıyor yaa, insan eşine iftira atar mı durduk yere, çok garip.

neden hayıflanıyorsun 2. evliliğim bitiyor diye
eşinin bu lafları karşısında isterse 10. evliliğini bitir
Allahın sevgili kuluymuşsun ki bitirebiliyorsun
kurtulduğuna sevin böyle şerri insanlardan

Bile bile evlenilir mi ya tuhaf tuhaf soru soruyosunuz

Emzikli kadın ne oldu da terk etti (kaçmıştır allah bilir) diye insan durup düşünmez mi, şüphelenmez mi? Kim el kadar bebeyle babaevine döner?

Emzikli kadını boşayan adam ne kafada bir durup düşünmek gerek. Kaldı ki küçük bir yerse bütün mahalle çalkalanır zaten.

Emzikli kadını boşayan / kaçıran adamı bile bile evlenirken insanlar, iftiraları bile bile niye evlenmesin?

ne kadar peşin hükümlüsünüz.Nerden biliyorsunuz bunu.Ufak beyinliymiş..yazık valla yazık...Kınamaya devam edin bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…