- 22 Ekim 2016
- 104
- 91
- 18
- 45
- Konu Sahibi Poncik2011
-
Artık borc noktasına geldım cunku ben ısteyınce hıc yok verıyorum verıyorum alamıyorumEvlilikte borç diye bir şey olabilir mi bu bana çok saçma geldi , bahsettiğiniz kişi bi akrabanız sandım tekrar baktım eşinizden bahsediyormuşsunuz .
Hakkınızda hayırlısı olsun demek ki artık son noktaya gelmişsiniz.
Inlh bazen kendımı guclu hıssedıyorum bazen caresı. Annemın evıne gıttım lamba yok yanmısGeçmiş olsun canım
Eğer hersey bittiyse böyle olmadı daha iyi olmuş bundan sonra biraz bocalarsın ama sonrasında düzelir hersey
Hayırlısı olsun
Cok uçurum oluyor zamanla bıde ben yasımı gostermem cok resmen benı asaglayarak hep ezdıBu konu vardı 14 yaş sorun olur mu diye
Konu sahibini hatırlayamadım
O okusa bari
Allah kolaylık versin inşallah mutlu huzurlu olursunuz
Ondan hıcbısey ıstemıyorum vermez zatenn benden nafaka talep eder okadar dıyım benEşler arası borç olarak lafını ettiniz diye mi bozuldu ki?
Gerçi sebep her ne ise para konusunda çirkinleşen adamdan -adam olmuyor da lafın gelişi böyle- hiçbir şey beklenmez.
Sonunda çok daha rahat yaşayacaksınız emin olun.
Nafakanı da al her türlü,hiç acıma.
Böyle cimrilere inatla daha çok nafaka bağlatması şart bu hakimlerin,
Öyle kafaya böyle fırça hesabı.
Allah razı olsun canımm cok sevındım mesajınıza ınlhh bu mesajlar guvenımı yerıne getiriyorAllah kolaylık versin inşallah kardeşim herşey gönlünce olsun dualarım seninle üzme kendini herşey güzel olucak inşaallah
Yanında olsa eşin yapar mıydı sanki böyle düşün evet biraz daha mücadele etmen gerekecek ama olsunInlh bazen kendımı guclu hıssedıyorum bazen caresı. Annemın evıne gıttım lamba yok yanmıs
Ufacık lamba karanlıkta nasıl degıstırıcem dıye ağladım agladım sonra topladım kendımı yaptım sankı dunyalar benım oldu
Cok garıp duygular ıcındeyım(
Konusunu bulabilirsem etiketlerim ama sanırım boşanmanız sizin için iyi olucak gibiCok uçurum oluyor zamanla bıde ben yasımı gostermem cok resmen benı asaglayarak hep ezdı
Derım o arkadasa aslaa evlenmesın yas farkı cook onemlı
Inlhh edıcem kızım var .kızım ıcın cok calısmam lazım sureklı eve gıdelım dıyor acıklama yapıyorum ama elımden geldıgınce bugun gıdıp oyuncaklarını nevresımlerını aldım cok yabancılamasın ona aıtbı oda yapıyım dıyorum ordaYanında olsa eşin yapar mıydı sanki böyle düşün evet biraz daha mücadele etmen gerekecek ama olsun
Zaten hıc borc olarak vermedım bastan ama baktım hep ben hep benKonusunu bulabilirsem etiketlerim ama sanırım boşanmanız sizin için iyi olucak gibi(
Aile içinde borç olmazki
Hele en ufak konularda bu denli pintilik yapmak hiç hoş değil
Hep güçlü hisset bir kere çalisiyorsun ve sağlığın yerinde.Sen herseyin üstesinden gelebilecek birine benziyorsun.Inlh bazen kendımı guclu hıssedıyorum bazen caresı. Annemın evıne gıttım lamba yok yanmıs
Ufacık lamba karanlıkta nasıl degıstırıcem dıye ağladım agladım sonra topladım kendımı yaptım sankı dunyalar benım oldu
Cok garıp duygular ıcındeyım(
Allah Allah!!Zaten hıc borc olarak vermedım bastan ama baktım hep ben hep ben
Ben sıkıstıgımda hıc yardım yok
Gıyım ısı yapıyoruz cuval cuval esya verıyorum dukknda satsın dıye ben nette satıyorum dukkndan bısey sattım dıyelım getırırmısın dıye arayınca benden parasını ıstıyor
Bıde sevgı saygı hıcbısey yok aramızda suratsız eve gelır sankı eve kara bulutlar coker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?