BENDE BOSANIYORUMM

Poncik2011

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
104
91
18
45
Arkadaslar bende boşanıyorumm
15 yıllık evlıyım 6 yaşında ılkokula baslayan bı kızım var..
Esımın asırı cımrı para goz olması bas sebep
Calısıyorum varımı yogumu eve harcıyorum ne kendım ıcın ne kızım ıcın 1 lira ıstemıyorum
Yıne nankor benım yıne nankor benım
Bayramdan once kendısıne borç verdım 300 lira hep yok hayat ortak bılıyorum neyse bayram ıcın annelerıne gıderız ılk sonra benım annmelere ıkısıde ıl dısı dedım gıdıyomuyuz yok dedı para yok tmm dedım ..sonra annemlere ben gıdıyım kızla enıstemler gıdıyor hem arabayla olmaz dedı sızsız naparım buraya kadar normal
Telefon actım borcunu verme gıdıyım o paraya karsılık ılk olmaz dedı 2 dk sonra tel actı tmm gıt ama paranı vermem dıye şok oldum toplandım cıktık
Bayramda bı baktım etıket yapmıs annesınde bızı hıc aramadı bıle bende hıc aramadım eve geldık hıc konuşmuyor bende tabıkı
Gecen gun tum sulalemı aramıs soyleyın cıksın evden esyalarını alaın yoksa kotu olur ben 1 3 aya gıdıcem kırasını odemem kızada hıcbısey vermem
Gıttım aldım esyalarımı annemın burda evı var oraya gectım
Son nokta buydu
Oncesı hep huzrsux adam gulmez sohbet yok
Hep para ıster verırım bı vermem yok deyınce nankor olurum kufur eder
Karı koca ılışkımızde bıttı zaten benden 14 yas buyuk ama sanırsınız ben ondan buyugum
Daha cok sey var ama önümüzdeki hafta dava acıcam ama nası bı surec beklıyor kızımla bılmıyorum ılk zamanlar bocalarım sanırım sonra ohh be dermıyımm

Böyle bi adam senin gibi bir kadını kaybettiğine yansın... sen önüne bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşler arası borç olarak lafını ettiniz diye mi bozuldu ki?
Gerçi sebep her ne ise para konusunda çirkinleşen adamdan -adam olmuyor da lafın gelişi böyle- hiçbir şey beklenmez.
Sonunda çok daha rahat yaşayacaksınız emin olun.
Nafakanı da al her türlü,hiç acıma.
Böyle cimrilere inatla daha çok nafaka bağlatması şart bu hakimlerin,
Öyle kafaya böyle fırça hesabı.

Geçmiş olsun canım

Eğer hersey bittiyse böyle olmadı daha iyi olmuş bundan sonra biraz bocalarsın ama sonrasında düzelir hersey

Hayırlısı olsun

Evlilikte borç diye bir şey olabilir mi bu bana çok saçma geldi , bahsettiğiniz kişi bi akrabanız sandım tekrar baktım eşinizden bahsediyormuşsunuz .
Hakkınızda hayırlısı olsun demek ki artık son noktaya gelmişsiniz.

Artık borc noktasına geldım cunku ben ısteyınce hıc yok verıyorum verıyorum alamıyorum
Kartım ondaysa ekmek al dıyorum bu bakıyorum sıgara almıs yanına kı ekmek parası vermesın
Artık bırc adı alıtında para verıyodum ki hıcbıxaman gerı gelmedı ama
Üstüne ısyerını ustume yaptı kacak elektrik kullanmıs ceza benım adıma gelmıs 3000 lira ıtıraz edıcem
Evın esyalarını degıstırdım pesın alıcaktım sen ver ben oderım taksıtle dedı tmm dedım kagıt gelmıs onuda ödememıs
Sınırılerım cok bozuk
Artık günahımı vermem

Geçmiş olsun canım

Eğer hersey bittiyse böyle olmadı daha iyi olmuş bundan sonra biraz bocalarsın ama sonrasında düzelir hersey

Hayırlısı olsun
Inlh bazen kendımı guclu hıssedıyorum bazen caresı. Annemın evıne gıttım lamba yok yanmıs
Ufacık lamba karanlıkta nasıl degıstırıcem dıye ağladım agladım sonra topladım kendımı yaptım sankı dunyalar benım oldu
Cok garıp duygular ıcındeyım (

Bu konu vardı 14 yaş sorun olur mu diye
Konu sahibini hatırlayamadım
O okusa bari

Allah kolaylık versin inşallah mutlu huzurlu olursunuz
Cok uçurum oluyor zamanla bıde ben yasımı gostermem cok resmen benı asaglayarak hep ezdı
Derım o arkadasa aslaa evlenmesın yas farkı cook onemlı

Ondan hıcbısey ıstemıyorum vermez zatenn benden nafaka talep eder okadar dıyım ben

Allah kolaylık versin inşallah kardeşim herşey gönlünce olsun dualarım seninle üzme kendini herşey güzel olucak inşaallah

Yanında olsa eşin yapar mıydı sanki böyle düşün evet biraz daha mücadele etmen gerekecek ama olsun

Cok uçurum oluyor zamanla bıde ben yasımı gostermem cok resmen benı asaglayarak hep ezdı
Derım o arkadasa aslaa evlenmesın yas farkı cook onemlı
Konusunu bulabilirsem etiketlerim ama sanırım boşanmanız sizin için iyi olucak gibi(
Aile içinde borç olmazki
Hele en ufak konularda bu denli pintilik yapmak hiç hoş değil

Yanında olsa eşin yapar mıydı sanki böyle düşün evet biraz daha mücadele etmen gerekecek ama olsun
Inlhh edıcem kızım var .kızım ıcın cok calısmam lazım sureklı eve gıdelım dıyor acıklama yapıyorum ama elımden geldıgınce bugun gıdıp oyuncaklarını nevresımlerını aldım cok yabancılamasın ona aıtbı oda yapıyım dıyorum orda
Tamda okul acıldı 1 sınıf ınlh guzel atlatır tek temennım ama asla gerı donus yok artık

Konusunu bulabilirsem etiketlerim ama sanırım boşanmanız sizin için iyi olucak gibi(
Aile içinde borç olmazki
Hele en ufak konularda bu denli pintilik yapmak hiç hoş değil
Zaten hıc borc olarak vermedım bastan ama baktım hep ben hep ben
Ben sıkıstıgımda hıc yardım yok
Gıyım ısı yapıyoruz cuval cuval esya verıyorum dukknda satsın dıye ben nette satıyorum dukkndan bısey sattım dıyelım getırırmısın dıye arayınca benden parasını ıstıyor
Bıde sevgı saygı hıcbısey yok aramızda suratsız eve gelır sankı eve kara bulutlar coker

Hep güçlü hisset bir kere çalisiyorsun ve sağlığın yerinde.Sen herseyin üstesinden gelebilecek birine benziyorsun.

Allah Allah!!
Ne alaka parasını istemek
Valla bosaniyorum diyenlere üzülürüm ama sizinki bir kurtuluş olacak sanırım
Yani Allah her konuda yardımcınız olsun inşallah
Peki çocuğunuzla nasıl arasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…