• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BENDE BOSANIYORUMM

Artık borc noktasına geldım cunku ben ısteyınce hıc yok verıyorum verıyorum alamıyorum
Kartım ondaysa ekmek al dıyorum bu bakıyorum sıgara almıs yanına kı ekmek parası vermesın
Artık bırc adı alıtında para verıyodum ki hıcbıxaman gerı gelmedı ama
Üstüne ısyerını ustume yaptı kacak elektrik kullanmıs ceza benım adıma gelmıs 3000 lira ıtıraz edıcem
Evın esyalarını degıstırdım pesın alıcaktım sen ver ben oderım taksıtle dedı tmm dedım kagıt gelmıs onuda ödememıs
Sınırılerım cok bozuk
Artık günahımı vermem
Allah onu kahretsin pis beleşçi nasıl insanlar var ya okudukça şoklardan şoklara giriyorum sen yolunu çiz kardeşim çok daha mutlu olacagin kesin bu beleşçiye paranı yedirme oh valla karilık et çocuk dogur hizmetçilik et evde üstüne para ver adama ne güzel bişey senin gibisini mumla arasa bulamaz nafakani al o zaten ona yeter inme gelir :))

Inlhh edıcem kızım var .kızım ıcın cok calısmam lazım sureklı eve gıdelım dıyor acıklama yapıyorum ama elımden geldıgınce bugun gıdıp oyuncaklarını nevresımlerını aldım cok yabancılamasın ona aıtbı oda yapıyım dıyorum orda
Tamda okul acıldı 1 sınıf ınlh guzel atlatır tek temennım ama asla gerı donus yok artık
Karar vermiş olman güzel zamanla hersey düzelir eğer olmazsa yardım alır Kızın çocuk için de ilk başta zor olur ama alışır

Çocuk etkilenmesin anne baba ayrı çocuklar bunun eziklini çok yaşıyor Allah yardımcınız olsun benimde sönüm boşanmak ama direniyorum çocuklar için

Ondan hıcbısey ıstemıyorum vermez zatenn benden nafaka talep eder okadar dıyım ben
Kendini paralayan. Surekli tek tarafli fekadarlik eden kadinlar ne ilginctir ki hep terkediliyor. Sanki bir daha boyle kahirlarini ceken kadin bulabilecekler. Kahir ceken degil kahreden olmak gerekiyor demek ki..

Calisiyorsaniz ekonomik ozgurlugunuz var , nafaka da alirsiniz.. Kendi derdine yansin kendine gore gencecik insani kaybediyor.

Alışırsın tabi...daha da Rahat edersin...Ne faydası var ki sana..
Hayat arkadaşlığı yok, cinsellik yok,para yok, babalık tartışılır,
Ampulü kendin değiştir adam yürüyen elektrik kacagiymis zaten büyük bir problemin eksik olur...
Annesin hem sen gücün kızın senin... Herşeyi halledersin..Ben hissettim...
Başarılar arkadaşım yolun açık şansın bol olsun...

Kumar falan mı oynuyor başka bir ev mi açtı napıyor bu adam o kadar parayı?

Kendini paralayan. Surekli tek tarafli fekadarlik eden kadinlar ne ilginctir ki hep terkediliyor. Sanki bir daha boyle kahirlarini ceken kadin bulabilecekler. Kahir ceken degil kahreden olmak gerekiyor demek ki..
Uygunsuz bir laf var buna uygun deveye diken falan filan...
P Poncik2011 yazık yani o adama yapılan emeklere. Bence siz tek başınıza çok daha rahat mutlu huzurlu olursunuz net.

Back
X