Bende bu "Aci"yi yasadim ya .....

ahbeanne

Hayatima hosqeldin meleqim
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
59
10
13
Kizlar mrb cok kotuyum bnde ALDATILDIM ne zor biseymis Allahim yardim et bitsin su icimdeki aci..
Bir bucuk yillik evli ve 4 aylik bi bebegim var esimle gorucu usulu ewlendik akraba sayiliriz nisanlandik bna ne face nede telefon sifresini vermezdi ama bnimkiler ondaydi cok kiskancti bakkala bile gitmeme izin vermezdi neyse bi gun tlefonum bozuldu kendininkini bna verdi daha 10 gunluk nisanliyiz ve telinde facesi acik kalmisti actim ve SOOK..
Esim ve dul bi kadinla msjlari.
Esim=yarin goruselim ozledim seni.
Kadin=ama sen nisanlanmadin mi
esim=olsun onun haberi olmaz ewlenene kdar bekarim
kadin=yapma bnu bak kiza ne masum bitsin artik
esim=seni istiorum seni unutamam bn onu sewmiorum gibi seyler dhq bissuru seyler ilk okudugum da basimdan asagi kaynar sular dokuldu resmen nisani attim ayrildim agladi onun yapmadigini bi akrabasinin yaptigini dedi aileler araya girdi affettim(keske affetmeseydim) snra hersey normal gitti evlendik o kdr kiskanc oldu ki perdeyi acamiodum korkudan bi yil boyunca ne bi markete gidebildim ne bir komsuya kuzenlerim ewe geliodu onlari optum guldum die yapmadigi kalmadi bu huylari zmn la duzeldi azda olsa neyse bundan bi ay once aldatildigimi ogrendim hemde 1 yil boyunca ewde bna iyi dawranmaya baslamisti erken geliodu bazen gec geliodu nie deyince kaynanam oglumu rahat birak diodu bna ndn bnu yaptin diyince gene aglamaya basladi ayakklarima kapandi seytana uydugunu soyledi bosanmak istedim seni öldürürum dedi bebegi vermem dedi korktum bisey yapmadim 1 aydir hergun bna iyi dawranio erken gelio gezdirio evliligimiz boyunca hic gezmemustik kizlar napicam ben onu sewmiorum kaynanam bna kotu dawranio bunalimdayim õlmek istiorum ama yawrum nasil olcak napicam cok uzundu okudugunuz icin saolun.

kv sizle beraber mi yasiyor. bu kadar sorunun arasinda bir de onun baskisi zulmu. once bi onu def et . kocan yalvardiginda anneni benden uzak tut de. mesafeli olun yani. esin gec gelirken oglumu rahat birak diyen anne dost degil dusmandir. mesafeli olmak daha hayirli.
suan evliligini kurtarmaya calis. ikinci cocugu dusunme. esinin yaninda aciz durma. sevdigini onsuz olamadigini cakturma. bu evliligi simdilik surdurdugunu belli et. ise gir.belki esinin sana saygisi artar. Allah yardimciniz olsun. bol dua et.

Evlilik öncesi karşımızdakinin gerçek yüzünü görmemiz için son bir şans veriliyor ama çoğu insan bu işareti önemsemiyor. O mesajları gördüğünüz zaman hayatınızdan çıkarmanız gerekiyordu bu adamı. Ne diyebilirim bilmiyorum Allah yardımcınız olsun. Bir de şu aldatılma durumlarında ailelerin araya girip barıştırmalarından nefret ediyorum. Nasıl kaldırıyorlar bu durumu, evlatlarına nasıl reva görüyorlar anlaşılır şey değil.

Eşiniz gerçek yüzünü en baştan göstermiş zaten 1 kere aldatan artık devamını getirir ki gelmişte eğer sen eşini tekrar affedersen 3. Aldatmada gelir yakında,ayrıca boşanma aşamasında 7 yaşına kadar olan çocuklar anneye verilir senin bebeğinde sana verilir babasına verilmez.

Hep söylerim kişi kendinden bilir işi diye. Niyeti kötüyse karısını, sevgilisini, kızını kardeşini kıskanır, kısıtlar bir adam. O yüzden ay ne güzel beni kıskanıyor diyenlere acırım.

Senin de ne acelen vardı be yavrum daha doğru düzgün tanımadığın adamdan çocuk yaptın? Ne mal olduğu belliymiş zaten en baştan. Bir de kucağında çocuk var şimdi.

Üzüleceksin ama bu adam değişmez. Bir süre sonra tekrar aldatılacaksın. Affettiğin sürece aldatmaya devam edecek sevgili eşin!

zaten bir kadına böyle baskı yapan her erkek sanırki herkes kendi gibi. yani karşındakini kendi gibi düşünür ve yasakları koyar.
nemi yapacaksın. boşanacaksın. adamı nişanlıyken affetmeyecektin. zaten hadi bu hatayı yaptın tekrar yapma. tehditleride kaale alma. bebeği senden kimse alamaz

ne def etmesi seytan ikude bi aglayip sizlio dha n.eler esim ana kuzusu ayrilamio ikinci cocuk aslaaaa simdilik aramiz iyi gorunuo bisey demiorum hep agliorum onqla ewimle ilgilenmeye calisiorum ise girme sansim yok

tek nasill yapcampki korkuyorum

Bi kere yapan yine yapar lafı doğruymuş demek ki..
Senin adına üzüldüm, tek yapman gereken ayrılmak.
Cesaretini topla ve kurtul şu adamdan ve annesinden..

Kaç yaşındasın?

Ici okadar kotuymuski , bunuda kiskanclik diye nitelendirmissiniz , ne kiskancligi yahu ..
Kendisi karaktersiz oldugu icin herkesi kendi gibi biliyormus ..

Sen bir kere affederek butun yollari ona acmissin .
Bundan sonra ne yapsan bos!

Adam seni tehtit ediyor , hangi ulkede yasiyosun ya sikayet et ayrilmak istiyosan kararindan kimse vazgeciremez seni ..
Kimsede cocugunu alamaz senden !

Kaynanada alsin o pis oglunu basina calsin .
sinir oluyorum boyle kaynanalara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…