Bende bu "Aci"yi yasadim ya .....

olur tabi de babam asla bi dk bile tutmaz burda

Allah yardımcın olsun canım ya..hemen yelkenleri suya indirme..biraz burnu sürtsün.bebeğinde çok küçükmüş canım ya kıyamam..dua edicen bol bol ne diyeyim bilemedim

Ne vardı şirket hesabında...
birde açıklama istedin mi ...yoksa bildiğini bilmiyor mu

eger 3 olyrsa o zmn biter hersey ne olursa olsun babam ciksin konuscam

Sizi aldatan adamla evlenip üstüne üstlük perde acmayacaksn lafini bile dinliyorsaniz ben suçlu sizsiniz derim.

Bir insana bu kadar izin verirsen o da her şeyi yapmayi kendine hak görür. İlkini unutmussunuz bunu da unutursunuz, dert etmeyin...

Ah be güzel kardeşim. Acelen neydi 18 yasinda evlendin. Hemde ne mal olduğunu gözlerinle gördüğün halde.
Ya bu adamı terk edeceksin ya da aldatmalarina göz yumacaksin. Onun değişmesini bekleme o yine aldatacak yine aldatacak. Nasıl karar verirsen ver allah yardimcin olsun.

saol cahillik iste napcagimi bilmiorum

Cnm çk üzldüm allah ıslah etsin...

ya ben konuyu anlamadım ya sen karışık anlattın
sorum şu 1 yıldır seni evli biriyle aldatıyor ve sen bunu 1ay önce mi fark ettin ?

Allah cezasini versin igrenc herif. Nasil ögrendin tekrar aldattigini? Kiminle ne zamandir aldatiyomus? Bi de kac yasinda kocan olacak pislik?

Bu adam size neden perdeyi bile açtırmıyordu bilyormusunuz?
çünkü kendisi o şerefsizliği, adiliği yaptğı için sizinde yapabileceğiniz aklına geldiği için
Böyle insanlar buun yapıyorsa kesinlikle kendisi yaptıgı içindir..
Keşke her ne pahasına olursa olsun nişanlı iken asla barışmasaydınız
Kim girerse girsin araya . bakın hayatınızı maffetmişler o araya girenler.
Bu karakterde insanlar böyle olur yaptıktan sonra pişman ayaklarına yatar
Size iki gün 3 gün iyi davranır sonra yapacağını yine yapar..
Çok üzüldüm bebeğinizde daha çok küçükmüş
Ailenize bu durumu anlatsanız size destek olabilecek kişiler mi aileniz..
Daha şimdiden bunu yapan birisi daha kim bilir size neler ypacak.
Bu adamdan ne baba ne koca olur..

Erken ve acele edilmiş bir evlilik yapmışın. Üstüne bir de çocuk. Boşanacağını sanmıyorum. Allah yardımcın olsun.

Eşin sana yakalandığı için artık o kadar da rahatsız olmuyor. İyi davranmakla sadece ağzına bir kaşık bal çalıyor. Sonra yine devam.
Eğer rahatsız olsaydı kendince daha çok dikkat eder önlemler alırdı. Tesadüf üzerine öğrendiysen zaten takip etmiyorsun.
Eşine karşı ezik görünme. Bebekle tehdit etmesine izin verme.
O evde kalırsan iki koldan her zaman eziyet görürsün bunu da düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…