bende buraya yazacakmıydım:) BOZO:)

tebrikler..sağlıkla gelsin minik bebiş.

evet bozo da hamile beraber doğurucaz sağlıkla inşallah..........

yazan herkese sonsuz teşekkür

canım benim ya şimdi gördüm topiğini.....
ben sana demiyormuydum test yap diye bak meleğin seninle....
seninle nerdeyse 1 yıldır aynı şeyleri yaşıyoruz.....
daha dün akşam ne kadar umtsuzdun regli olcam diyordun....
bak gördün mü herşyin zamanı varmış.....
sağlıkla kucağımıza alırız inşllah....
darısı isteyen bütün arkadaşlarmın başına......

tebrikler. inş. sağsağlim kucağına alırsın. hayırlı evlat olur inş.. bende 8 hafta 2 günlük hamileyim. ikinci benim. 3 yaşında birde oğlum var. darısı olmayanların başına

hayirli olsun canim Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

Hayirlisi olsun canim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah a.s.

kaydirigubbakcemile2 tebriklerrrrrrrrrrrr, Allah tamamina erdirsin, cok keyifli bir hamilelik diliyorum
darisi bizlere:))

ilk önce tebrik ederim allahım sağlıklı sıhatli bir şekilde tamamına erdiririnşaallah. ya ben hamiiş kalanlara bir sorum olacak. adetim 11 ocakda ama ben dün idrar testi aldım yaptım dayanamayıp yapmaz olsaydı 3 adet test yaptım ve 3ünde de 2. çizgi silik çıktı. daha erken olduğunu bilmeme rağmen gittim kan testi yaptırdım 1,31 çıktı yani gebelik yok ama kanda çıkmayada bilirmiş bazılarında çok erken dedi hemşire 3 ayrı testde 3 ayrı silik çizgi anlamsız olamaz dedi bekle bir kaç gün sonra gene yaptır dedi sizce bu nedemek birşey varmı yokmu. pazartesiye kadar oynatacağım:)

bir kaç gün sonra kan testini tekrarla

senin kan testinde çıkdımı ne zaman yaptırdın adetin geçtikden sonramıydı benim daha adet olmama 3gün var:) senin teste baktım o kadarnet değil benim çizgiler ilk defa oluyor böyle strese girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…