bende buraya yazacakmıydım:) BOZO:)

canlarımmm sağolunn .......bugün kanda 1283 küsürlerde çıktı 1 hafta daha bekleyip dr gitçem ultrasonda baktırcaz bakalım.......karnım çok ağrıyo ama

tebrikler canım RABBİM kucagına almayıda nasip etsin inş...

Amin canım İNŞALLAH ....isteyen herkese nasip olsun...

Burada sizlerle bu duygu paylaşmak çok güzel....daha çok arkadaşımız bizimle paylaşacak bu sevinci inanıyorum....

senin kan testinde çıkdımı ne zaman yaptırdın adetin geçtikden sonramıydı benim daha adet olmama 3gün var:) senin teste baktım o kadarnet değil benim çizgiler ilk defa oluyor böyle strese girdim.

ben adetim 1 gün geçince yaptım aslında ben 2 ay önce düşük yapmıştım dengem bozuldu öncekini 40. günde olmuştum
1 gün geçince 525 çıktı kanda 3.gün de 1893 çıktı

SRNCR VE BOZO CANIM ARKADAŞIM OKADAR ÇOK SEVıNDıMKı ANLATAMAM ALLAH TAMAMINA ERDıRSıN SıZ BU SEVıNCı ÇOKTAN HAKETTıNıZ ALLAH GÖNNÜNÜZE GÖRE VERSıN :ecrin_bebek:

gulay sagol canım nagıste hamısmıs cok sevındım.eskıler sıraya gırdı sanırım ne guzel mutlu haberler
Ama nazara geldık sanırım arabayla kaza yaptık esımle.cok korktum

cnm allah tamamına erdirsin sağlıla kucağınba almayı nasip etsin:Saruboceq:

canlarım çok sağolun.....Rabbim isteyen herkese nasip etsin...bizleride sağlıkla tamanına erdirsin ınşallah

gercekten cok sevindim bende yıllar sonra hamile kalabildim o yüzden sevincini paylasıyorum opuyorumnanaktan

hayırlı olsun saglıkla kucakla inş darısı bana ve isteyen herkese olsun inş

tabiki çare aramak lazım ama Rabbim izin verirse olur ümidinizi yitirmeyin...sizin miniklerinizde size ansızın süpriz yapacak:)opuyorumnanaktan

kız cok sevindim yeni görüdüm kusura bakma allah saglıcakla kucagına aldırsın insallah bitanem tebrikler

merhabalar...
Güzel hikayemizin 37.haftasına gırdık kızımla allah sağlıkla sonunu tamamlamayı nasip etsin...
Olmuyor derken şükürler olsun rabbime yakında bebeğim kucağımda olacak inşallah...
Kızımın adını defne cansu koyacağız...
Hissediyorum az kaldı kavuşmamıza...
Darısı tüm isteyen herkese...

Canım kızım sağlıkla gel mutluluğumuz ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…