arçelik'ten çamaşır makinesi aldım tuşları dijitaldı gayette memnun kaldım
sadec bir programından memnun kalmadım şöyle ki 30 dakikalık programı var ama sadece 30 ve 40 derecede yıkıyor keşke 60 derecede yıkasaydı
Bizim.makineler ayniysa su etkin yikama hizli yikama vs hangisi ön yikama ben anlanadim ya
30' var 14' var
Bana 1ve 4 size yeter dendi ama 2saatten fazla suruyo
Gunluk giydiklerimiz oluyo hizlida yikim diyorum tam cozemedim daha
Bizim.makineler ayniysa su etkin yikama hizli yikama vs hangisi ön yikama ben anlanadim ya
30' var 14' var
Bana 1ve 4 size yeter dendi ama 2saatten fazla suruyo
Gunluk giydiklerimiz oluyo hizlida yikim diyorum tam cozemedim daha
Ön yıkama degil ozaman normal yıkıyo
Bir de makine calistiginda önce ön yikama gözune su veriyo bi 5sn kadar sonra anayıkama.gozune su verip deterjani aliyo sizde de oylemi bana tuhaf geldi
Ön yıkama degil ozaman normal yıkıyo
Bir de makine calistiginda önce ön yikama gözune su veriyo bi 5sn kadar sonra anayıkama.gozune su verip deterjani aliyo sizde de oylemi bana tuhaf geldi
evet bende de öyle... ön yıkama yapabilceğin birkaç program var... hızlı yıkamalarda ön yıkama yapmaz. adı üstünde hızlı yıkama... ama özellikle pamuklu programlarda ön yıkama yapıyor o da iki saati geçiyor, günlük kıyafetlerde ön yıkma yapmak zaten kıyafetlerinizi yorar gerek yok bence... lekesi varsa diğer uzun programları deneyin
evet bende de öyle... ön yıkama yapabilceğin birkaç program var... hızlı yıkamalarda ön yıkama yapmaz. adı üstünde hızlı yıkama... ama özellikle pamuklu programlarda ön yıkama yapıyor o da iki saati geçiyor, günlük kıyafetlerde ön yıkma yapmak zaten kıyafetlerinizi yorar gerek yok bence... lekesi varsa diğer uzun programları deneyin
Son zamanlar cok kotuledir yok cin mali parca kullaniyolar yok cabuk bozuluyo diye
Aristonla ,arcelik arasinda cok kaldım
Cok da arastirdim.
Ama begendim suan
Bulasik mak. Arcelikden aldim ne leke birakiyo ne iz
Bencede gayet iyi
Bosch bosch diye bi takilmis millet gidiyo bosch dan buzdolabi aldim bozuldu
Bide surekli sanki icinden bisiler kiriliyo gibi hart hurt garip garip sesler geliyodu.
Sans isi sanki birazda ins. Uzun yillar kullaniriz.
Aldim
Suan memnunum ama tusları dokunmatik oldugu icin arkadaslarım hasas oldugundan cabuk bozuluyo vs gibi seyler soylediler ama ben sevdim
1000devir 16tane özelligi var guzel yıkıyo
Simdilik sıkıntı yok.
Son zamanlar cok kotuledir yok cin mali parca kullaniyolar yok cabuk bozuluyo diye
Aristonla ,arcelik arasinda cok kaldım
Cok da arastirdim.
Ama begendim suan
Bulasik mak. Arcelikden aldim ne leke birakiyo ne iz
Bencede gayet iyi
Bosch bosch diye bi takilmis millet gidiyo bosch dan buzdolabi aldim bozuldu
Bide surekli sanki icinden bisiler kiriliyo gibi hart hurt garip garip sesler geliyodu.
Sans isi sanki birazda ins. Uzun yillar kullaniriz.