- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Hayır sadece alışkanlık
o zaman sorun yok sevmediğin adamla alışkanlık diye aynı evde yaşamanın manası yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır sadece alışkanlık
Adam narsist beni vuracağı noktaları biliyor hassas olduğumu dayanamayacığımı vs pislik bunlardan vuruyoro zaman sorun yok sevmediğin adamla alışkanlık diye aynı evde yaşamanın manası yok.
Ya kurtulmak istiyorum aslında bu ilişkiden ama kendine bağlamış pislik narsist kurtulamıyorumİçerikten ayrı bence hepimizin hayatında mal gibi davrandığı zamanlar olmuştur basiretimiz bağlanıyor illa ki
Bence şans ver bi dahakine fantazilerinizi de anlatır. Koleksiyonu tamamlarsınız...Tam da başlıkta olduğu gibi. Önceki konularımı okuyanlar bilir. Boşanma niyetiyle ailemin yanına geldim. 2 aydır buradayım. 2 aydır arayıp sormadı ve yaşadığım yerde hakkımda neler söylediler. Hatırlamak dahi istemiyorum. İlk başlarda çok kararlıydım ama maalesef şimdi o gücü kendimde bulamıyorum.. Sanırım ortalık biraz yumuşadı bende dahil..Ama yumuşamamam lazım. Eşimin ailesi iş yapmadığı mı, yemek yapmadığımı, eşimle az cinsel ilişkiye girdiğimi, doğum kontrol hapı kullandığımı, bebek istemediğimi, nişanda takılan parayı ailemin harcadığı vs gibi şeyleri resmen herkese yaydılar..daha neler neler.. Arkadaşlar bu eş yaratığı ailesine iple bağlı resmen. Şimdi eminim onlar dedi diye bana mesaj atıyor ciddiyetsiz hdi gel evimize gel falan. Bu adama güvenilir mi sizce? Aramızda geçen her haltı ailesine anlattı, beni rezil etti şimdi bişey olmamış gibi benle barışmak istiyor delircem.siz bu adama şans verir miydiniz?
Dönmeyin bence ya çok çirkinleşmişlerTam da başlıkta olduğu gibi. Önceki konularımı okuyanlar bilir. Boşanma niyetiyle ailemin yanına geldim. 2 aydır buradayım. 2 aydır arayıp sormadı ve yaşadığım yerde hakkımda neler söylediler. Hatırlamak dahi istemiyorum. İlk başlarda çok kararlıydım ama maalesef şimdi o gücü kendimde bulamıyorum.. Sanırım ortalık biraz yumuşadı bende dahil..Ama yumuşamamam lazım. Eşimin ailesi iş yapmadığı mı, yemek yapmadığımı, eşimle az cinsel ilişkiye girdiğimi, doğum kontrol hapı kullandığımı, bebek istemediğimi, nişanda takılan parayı ailemin harcadığı vs gibi şeyleri resmen herkese yaydılar..daha neler neler.. Arkadaşlar bu eş yaratığı ailesine iple bağlı resmen. Şimdi eminim onlar dedi diye bana mesaj atıyor ciddiyetsiz hdi gel evimize gel falan. Bu adama güvenilir mi sizce? Aramızda geçen her haltı ailesine anlattı, beni rezil etti şimdi bişey olmamış gibi benle barışmak istiyor delircem.siz bu adama şans verir miydiniz?
Altınlar var onları isterim diyedir belki bi de kim isteyecek oğullarını diye de olabilir benşm kadar salağın bulamazlar zira
Aslında çok kararloydım ciddiyim ama mahvettiler gücümü koymadılar laflarla bitirdiler.Valla güçlü olan insan sosyal ağdan güç olmaz.
Güçlü ve kararlı insan güçlü ve kararlıdır.
Siz daha kararlarınızı dahi kendi içinizde alamayan, umduğunuz şeyler için olmasını istediğiniz fakat olmayınca da gardınızı düşürüyorsanız.... Eş kişisi ve ailesi daha size neler neler eder.
Siz barışırsınız.
E ne diyelim size başarılar...
Aslında çok kararloydım ciddiyim ama mahvettiler gücümü koymadılar laflarla bitirdiler.Valla güçlü olan insan sosyal ağdan güç olmaz.
Güçlü ve kararlı insan güçlü ve kararlıdır.
Siz daha kararlarınızı dahi kendi içinizde alamayan, umduğunuz şeyler için olmasını istediğiniz fakat olmayınca da gardınızı düşürüyorsanız.... Eş kişisi ve ailesi daha size neler neler eder.
Siz barışırsınız.
E ne diyelim size başarılar...
Tazminat istemesin diye bak hakaretleri affetti geri döndü diye göstermek için böyle bir plan olabilirTazminat filan istediniz de korktular mı acep dedim git o zaman kayınailenin elini ayağını öp kuzum malum bu tırt herifle onlar düzeltiyor aranı![]()
cocugunuz varmı?Ya kurtulmak istiyorum aslında bu ilişkiden ama kendine bağlamış pislik narsist kurtulamıyorum
Adam narsist beni vuracağı noktaları biliyor hassas olduğumu dayanamayacığımı vs pislik bunlardan vuruyor
Ya şuan bunlara o kadar ihtiyacım var ki bazen çevredeki herkes senden farklı konuşunca kendini abartmış sanıyorsun.. Bu düşünceyi kafama soktular normal sen abarttın falan. Rezil etti kısacası beni gerçekten rezil ettiDönersen daha beterini yaşayacaksın muhtemelen nasıl olsa istediğimizde yolluyoruz istediğimizde geliyor diye daha cepte görecekler seni, bilemiyorum her cinsel ilişki sonrası mesaj atarsın mesela bu gece de oldu diye her yumurtlama döneminde haber verirsin bu ayda yumurtayı boşa harcamamak için elimizden geleni yaptık diye arada makineleri çeker arkalarını fotoğraflarsın bakın temiz diye, bu lafların bi karşılığı olmalı di mi ya da bu manyaklarla uğraşmayıp mis gibi bi hayat kurarsın makul insanlar genelde ikinciyi yapmalı ama sen bilirsin tabi
Öyle de aynı yerde yaşıyoruz insanlar habiee söylediler bunların dediklerini takmamak ne mümkünyahu sevmediğim adam nerden vurursa vursun, bir kulağımdan girer öbüründen çıkar. niye umursadığını anlamadım söylediklerini.
Ya şuan bunlara o kadar ihtiyacım var ki bazen çevredeki herkes senden farklı konuşunca kendini abartmış sanıyorsun.. Bu düşünceyi kafama soktular normal sen abarttın falan. Rezil etti kısacası beni gerçekten rezil etti![]()
Hadi diğerlerini affedin ama ya buTam da başlıkta olduğu gibi. Önceki konularımı okuyanlar bilir. Boşanma niyetiyle ailemin yanına geldim. 2 aydır buradayım. 2 aydır arayıp sormadı ve yaşadığım yerde hakkımda neler söylediler. Hatırlamak dahi istemiyorum. İlk başlarda çok kararlıydım ama maalesef şimdi o gücü kendimde bulamıyorum.. Sanırım ortalık biraz yumuşadı bende dahil..Ama yumuşamamam lazım. Eşimin ailesi iş yapmadığı mı, yemek yapmadığımı, eşimle az cinsel ilişkiye girdiğimi, doğum kontrol hapı kullandığımı, bebek istemediğimi, nişanda takılan parayı ailemin harcadığı vs gibi şeyleri resmen herkese yaydılar..daha neler neler.. Arkadaşlar bu eş yaratığı ailesine iple bağlı resmen. Şimdi eminim onlar dedi diye bana mesaj atıyor ciddiyetsiz hdi gel evimize gel falan. Bu adama güvenilir mi sizce? Aramızda geçen her haltı ailesine anlattı, beni rezil etti şimdi bişey olmamış gibi benle barışmak istiyor delircem.siz bu adama şans verir miydiniz?