bende geldim evime oglusumla

elifsevde

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
1.419
198
688
42
Almanya
kizlar sali günü dogum yaptim hikayemi sonra yazarim cok yorucu ve zor gecti suni sanciyla ama normal dogdu daha bügün ciktik hastaneden oglumu mikrop kapmis kani yüksek cikti hep cok kötü günler gecirdik cok yiprandim dogum depresyonuna girdim gece gündüz agladim cok korktuk ogluma birsey olcak diye cok cansizdi hic hali yoktu simdilik bu kadar sonra resim ve hikayemi yazarim

elif canım çok çok geçmiş olsun.hayırlısıyla kavuşmuşsun çok şükür.en kısa sürede gelir meleğin yanına üzülme.
rabbim analı babalı büyütsün canım.a.s.

elifciğim geçmiş olsun.eve gelmişsin oğluşunla ona şükret sağ sağlim.allah bundan sonra sağlık sıhhat versin

canım geçmiş olsun , neyseki atlatmışsınız gözünüz aydın allah bir daha yaşatmasın kötü şeyler, allah analı babalı büyütsün

canimya cok gecmis olsun,mustafa bey zahmetli geldi desene..aman saglikli olsunda atlatirsin insl.

cok sagolun kizlar rabbim hepimizinkini korusun anne olmak cok zor birde bebegin durumu iyi degilse insan dahada kötü oluyor ins hem bebegim hemde ben su depresyonu atlatirim

tebrikler Alah analı babalı büyütsün.
geçer canım üzülme. bizde yaşıyoruz ufak tefek ama senin böle olman çok normal. koynuna al bebişini hepsi geçer hiç üzülme..

aahh canım çok şükür atlamışınız
allahım analı babalı büyütsün
darısı başımıza inşallah

gözün aydın canım allah saglıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin damatlıgınıda görürüsün inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…