bende geldimm :)

wanteddd

> L&M <
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
606
355
merhabalar...
uzun süredir buralardan çıkamıyordum artık bende dayanamadım geldimm :) samimi bi ortam ve çok hoşuma gitti . normalde pek arkadaş çevrem yoktur. ilk konum bu olsun baştan kafanızı şişirmiyim :) evet pek arkadaş canlısı olduğum söylenemez. insanlarla fazla samimi olamıyorum çok yapmacık geliyor. bazen buna fazla takıyorum arkadaş olması yerine kendimle takılmayı daha fazla seviyorum. görüştüğüm arkadaşlarım parmakla gösterilecek kadar nadir. onlarla iyiyimdir ama doğruyu söylemek gerekirse görüşmek için onlar aramasa pek aklıma gelmez. ama telefonla arar sorarım bazen. ailem akrabalarım hep soğuk olduğumu söyler. aslında soğuk olmamın nedeni genellikle doğru bildiğim şeyleri yapmak ve söylemek. işine gelmeyenler çok oluyor tabi.. neyse hep buralardayım şimdi çalışmam lazım :KK66: görüşürüzzzz....

az insan cok huzur sozune cok inanirim, peki problem ne onu anlayamadim ???

az insan cok huzur sozune cok inanirim, peki problem ne onu anlayamadim ???

bende az insan çok huzur diyorum ama insan bazen bende mi sorun var neden pek arkadaşım olmuyo diye düşünüyo.

Arayıp sormazsan olmaz tabi ki insanlar 1 arar 2 arar dahada aramaz değer verelimki değer isteyebilelim ben şahsen öyle yapıyorum bence sende ara tabi hak ediyorlarsa

Bu durum sizin hayatınızı etkilemiyorsa, sıkıntı yaşamıyorsanız sorun yok bence. Sonuçta herkes arkadaş canlısı olucak diye bir şey yok.

aslında hiç arayıp sormayan bi insan değilim ama ben yapıp karşıdaki yapmazsa sonra yapsa bile ben yapmıyorum hayatımı çok değil bi kısmını etkiliyo diyebilirim.

aynen yaaaaa ... hep konuştuğum kişiler sonradan '' dışardan buzdolabı gibi görünüyosun konuşmaya korkuyo insan ama gayet şakacı ve neşelisin '' diyo. istisnasız hep bunu duyuyorum.

bende öyle.arkadaş olduklarım beni ilk gördüklerinde çok kaşların çatıktı soğuktun dışardan öyle duruyodun diyolar...kaşlarımı çatmıyorum oysaki ama bilmiyorum niye öyle görünüyosam :S

ayrıca bana da yapmacık geliyo herkes.kafam dengi insan bulmam çook zor

X