• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende geyık yapmak ıstıyorum

ciddimi diyon:53: ben şimdiki gençliği anlayamıyom:27: nereye gidiyoz arkadaşlar bu neslin sonu nolucak:52::52::52::52:

iyi aksamlar cryptik

kiz bacim yok nur"umuz namuslu sucu yok,,,:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
bis bir konuyla dalga geciyoruz

nur ciddi ciddi avukatin oldum yahuuuu:60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
iyi aksamlar cryptik

kiz bacim yok nur"umuz namuslu sucu yok,,,:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
bis bir konuyla dalga geciyoruz

nur ciddi ciddi avukatin oldum yahuuuu:60::60::60::60::60:
ciddimi diyonuz hangi konu bende bakim hele online konumu :52::10:

kötü içerik olarak bildirmiştim konu kapandı gitti oh oldu.çünkü benzeri bir durum ben karıştım sonra ban yedim ama o konuda çok daha eğlenmiştik.:52:

kötü içerik olarak bildirmiştim konu kapandı gitti oh oldu.çünkü benzeri bir durum ben karıştım sonra ban yedim ama o konuda çok daha eğlenmiştik.:52:

arada boyle sapiklik yapan olmasa eglenilmez ki yaa.. ne guzel guluyordum :66:

birgün ama ciddi birini ararsan o site seni af etmez kabul etmez,,,,

bazen süper konular oluyo ya arada çok eğleniyom bende o zaman....:27:

bende biraz önce ferihayı izledim eşimle oğlan uyudu geziniyorum şimdi nette kızlar:49:

yahu ne komik hele eger fake degildiyse gercekten oooha falan olunacak dercede

hatırlayan yada bulunan var mı bilmem çok zaman geçti üstünden
tüm kızların sevgilisine hasta olduğunu , sürekli gözleriye yediğini söyleyen bir vardı pazar gecesi saat 00:00 doğru açılan konu 2 saat kaldı. kapandı 1 saat sonra gereken cezalar verildi. tabi bu konu gibi değildi. kaç kişi yorumladı , haddi hesabı yoktu.sevgilisiyle msnde konuşan biri oldu falan .sanıyorum fake konuydu sabaha karşı 3 te ban yemiştim. dikkat etmek lazım

tüm kızların sevgilisine hasta olduğunu , sürekli gözleriye yediğini söyleyen bir vardı pazar gecesi saat 00:00 doğru açılan konu 2 saat kaldı. kapandı 1 saat sonra gereken cezalar verildi. tabi bu konu gibi değildi. kaç kişi yorumladı , haddi hesabı yoktu.sevgilisiyle msnde konuşan biri oldu falan .sanıyorum fake konuydu sabaha karşı 3 te ban yemiştim. dikkat etmek lazım

:60::60::60:

kiz biz terapiye birlikte mi gidecez

ilginc.............

Back
X