- 1 Eylül 2023
- 180
- 303
- 23
- 30
- Konu Sahibi gulbelalidir
-
Ohhoooo bariz kıskançlık artık aşmış yani arkadaş. Böyle saçma şey mi olur. Arkadaşının ne giydiğini ne yaptığını nasıl görmez insan yaİyi geceler herkeseaynı ortamda çalıştığım yakın sayılabilecek bir arkadaşım var. Az çok zevklerimiz birbirine benziyor ancak kendisi ben ne giysem kısa bir süre sonra aynısından alıyor kendine ve aynı ortamda çalışıyoruz. Kıyafet, ayakkabı hatta saçlarını benim yaptığım gibi yapıyor. “Aa sen de mi bundan aldın?” dediğimde de sende de mi vardı hiç görmemiştim diyor ve çok kere gördü üstümde. İyi niyetli olsa “evet sende görüp çok beğendim aldım” demesi gerekir diye düşünüyorum. Böyle olmayınca da bir kıskançlık olabilir mi arkadaşımda diye düşünüyorum açıkçası. Sizlerin yorumu nedir kızlar?
Kesinlikle sorun burda, gördüm beğendim aldım dese sıkıntı yok aslındaOhhoooo bariz kıskançlık artık aşmış yani arkadaş. Böyle saçma şey mi olur. Arkadaşının ne giydiğini ne yaptığını nasıl görmez insan ya
İkiz gibi bile gezebiliriz hiç sorun değilBelki de sizin sorun yapacağınızı düşündüğü için öyle diyordur. Sizde iyi niyetli olsanız hemen beni kıskanıyo modlarına girmek yerine kafanıza bile takmazdınız. Zaten su an herkes birbirinin giydiğini giyiyo ki benzer zevkleriniz varmıs. Konu acılacak dert mi bilemedim
siz öyle düsünüyorsanız aranıza mesafe koyabilirsiniz ben kendimce düşüncemi söyledim genekde böyle seyleri pek takan biri değilimİkiz gibi bile gezebiliriz hiç sorun değilbenim sorun yapacağımı düşünse almaz bile bence. Sorun benim yakın gördüğüm arkadaşımın bu tutumu. Ki bence birinde bir şey görüp beğenip almak kadar doğal bir şey yok. Ama ben görmedim, duymadım demek biraz sıkıntı geliyor bana.
Nesi doğal kız. Bir şeyi beğenip alırsın iki şeyi beğenip alırsın her şeyi de almazsın. Ben olsam çok rahatsız olurdum diye düşünyorum. Benim başıma gelmedi ama kuzenimin başına geldi onun da arkadaşı böyleydi. Öyle anlatıyordu yani. Bu durumdan hoşnut da değildiİkiz gibi bile gezebiliriz hiç sorun değilbenim sorun yapacağımı düşünse almaz bile bence. Sorun benim yakın gördüğüm arkadaşımın bu tutumu. Ki bence birinde bir şey görüp beğenip almak kadar doğal bir şey yok. Ama ben görmedim, duymadım demek biraz sıkıntı geliyor bana.
Ay evet yukarıdaki yorumumda kuzenimden bahsetmiştim ya normalde bu kız arkadaşı sevgili işleriyle ilgisi yokken kuzenimin sevgilisi var diye sevgili de yapmıştıBana kafadan kontak gibi geldi ama illa yakınız diyosan gene de sen bilirsin. Bu dedigin seyin sonu yok çünkü sevgiliyi kocayi da almaya kalkar bu bi tık ötesi o çünkü.
Bana kafadan kontak gibi geldi ama illa yakınız diyosan gene de sen bilirsin. Bu dedigin seyin sonu yok çünkü sevgiliyi kocayi da almaya kalkar bu bi tık ötesi o çünk
Ay bi tık tırstım şimdiAy evet yukarıdaki yorumumda kuzenimden bahsetmiştim ya normalde bu kız arkadaşı sevgili işleriyle ilgisi yokken kuzenimin sevgilisi var diye sevgili de yapmıştıTip olarak benzerini mi bulmuştu o kısmı hatırlamıyorum
Kıskançlık ihtiras öyle bir duyguyu ki insana her şeyi yaptırır. İnsanlar da cins cins her şey beklenirAy bi tık tırstım şimdi
Aynen öyle. Bu durum da zaten sizin onu yakın arkadaş olarak görüyorken onun sizi içten içe rakip olarak görmesinden kaynaklı oluyor.İkiz gibi bile gezebiliriz hiç sorun değilbenim sorun yapacağımı düşünse almaz bile bence. Sorun benim yakın gördüğüm arkadaşımın bu tutumu. Ki bence birinde bir şey görüp beğenip almak kadar doğal bir şey yok. Ama ben görmedim, duymadım demek biraz sıkıntı geliyor bana.
cevabını siz biliyorsunuz sırf ay evet seni kıskanıyor diye duymak egonuzu tazelemek için açılmış bdvye ait bi dert değil kusura bakmaİyi geceler herkeseaynı ortamda çalıştığım yakın sayılabilecek bir arkadaşım var. Az çok zevklerimiz birbirine benziyor ancak kendisi ben ne giysem kısa bir süre sonra aynısından alıyor kendine ve aynı ortamda çalışıyoruz. Kıyafet, ayakkabı hatta saçlarını benim yaptığım gibi yapıyor. “Aa sen de mi bundan aldın?” dediğimde de sende de mi vardı hiç görmemiştim diyor ve çok kere gördü üstümde. İyi niyetli olsa “evet sende görüp çok beğendim aldım” demesi gerekir diye düşünüyorum. Böyle olmayınca da bir kıskançlık olabilir mi arkadaşımda diye düşünüyorum açıkçası. Sizlerin yorumu nedir kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?