Bende gördüğünü alan arkadaş

Dedim ablam arkadaşlarım beni uyarıyor da dedim üst yorumlarda sorun zaten giymesi değil “sende de mi vardı???”

Bebeğim fark etmemiş olabilir. Tamam senin dediğin tarzda olabilir ama herkes aynı şeyleri giyiniyor. Aynı maaşları alıyorsunuz sonuçta senin bütçenin yettigine onunki yetiyor, senin bütçenin yetmedigine onunki de yetmiyor. Sen beymen den sürekli alışveriş yapsan aynısı olsa tamam ama zaten baktığınız siteler aynı anlatabiliyor muyum, aynı/benzer giyinmeniz normal.

Yanı güncel olarak alışveriş yapanların aldıkları şey hemen hemen aynı oluyor atiyorum bu x kişisi dolabını eskiden olusturdaydi aynı olmayacaktı ama şu an oluşturduğu için aynısı, çünkü âyni tezgahtan aliyorsunuz öyle düşün, daha da yazmıcam yoruldum sgshshhs

Dedim ablam arkadaşlarım beni uyarıyor da dedim üst yorumlarda sorun zaten giymesi değil “sende de mi vardı???”
Ay ne kadar uyarılası büyük bir tehlike ve tehdit, taş çatlasa aynı veya benzer şeylerle 2-3 kez denkleştiniz hemen ay bu beni kıskanıyor bana özeniyor…

Benim eltimi tarif etmişsiniz hangi birini yazıyım onunki sadece aynı şeyleri almak olsa iyi yine ,yapmak istediğim bir şey eğer ağzımdan çıktıysa mutlaka benden önce yapardı örneğin tatil için gideceğimiz otele kadar saklardık çünkü aynı tarihte aynı yere duyduğu an rezervasyon yaptırıyordu tarihi aynı olmasın en azından ama yok,hayır ben zaten kafa dinlemek için gidiyorum siz ne alaka sonra artık tarihi erteletmekle uğraşıyordum bunun gibi yaşadığımız daha neler varda

Sürekli giydim kıyafetler için bile “sende de mi vardı?” dediği için iyi niyetli bulamıyorum üzgünüm.

Burdan sizi kıskandığı anlamı çıkmıyor ama. Mahcup olmamak için haberi yokmuş gibi davranıyor olabilir. Yani kıskanmak başka bi duygu bence.

Bu aslında masum gibi gözüken ama çok sıkıntılı bir mevzu. Sorun kıyafet değil. Sürekli birisi tarafından izlenmek. Bir yerde okumuştum, her insanın bir hasetçisi vardır diye. Benim çevremde de var böyle birisi. Biz evimize yeni eşya aldık gitti senesi dolmadan eşyaları değişti. Ev aldık gitti aynı kat aynı metrekare ev aldı. İçinin yaptırdığımız tadilatınıda biz gibi istediği şekilde yaptırdı. Çalışmam ben diyordu ve hayatında hiç çalışmamış. Ben çalışıcam falan çocuk büyüsün dedim. Sonra bir baktım hiç alakası olmadığı halde gitti benim alanımda iş bulmuş girmiş. Birde bunu benim gözümün içine bakarak anlatıyor ne tepki vericeğime falan baktı doğal olarak şok oldum. O gün de anladım zaten o insanın beni hedef alıp izlediğini ve herşeyi bilinçli yaptığını. Şimdi uzak duruyorum hakkımda da hiç bir bilgiyi ulaştırmamaya karar verdim. Çünkü bu tip insanlar beni çok ürkütüyor. Nasıl bir zarar verirler bilemeyiz. Arkadaşınızda iyi niyetli olsa size nerden aldın çok beğendim diyip alabilirdi kıyafeti ve size batmazdı durum. Uzak durmanız en mantıklısı. Böyle bir insan bu gün kıyafet yarın başka birşeyle karşınıza çıkabilir.

çaresi basit. kıyafetlerini çok bilinen markadan değil ufak butiklerden alacaksın. bulamaz. ayakkabıyı seri üretim yapan değil daha az bilinenden alacaksın alamaz. saçını en iyi kuaförde boyatıp renk veriyorsan evde boyadım numarasını bilmiyorum diyeceksin. çantanın şalının etiketini makasla kes. askıya asarken görüyordur. makyaj ürünlerini, cüzdanını onun yanında kullanma onları da alır. parfümünün markasını söyleme. sorarsa hediye almıştım dersin. telefon kılıfının bile aynısını gider alır bu tarz insanlar. senin stilini kopyalıyor. aslında sana hayranlık besliyor ama itiraf edemiyor. taklit edeceği bir başka kadın buluncaya kadar üç beş ay sabır.

Zevkleriniz aynıymış zaten ..sizde görmüş begenmiste almış olabilir yada başka bir yerde de görmüş beğenmiş olabilir .yani illaki sende görüp beğendim aldım demek te istemeyebilir bu sefer herşeyi benden görüp aliyo diye düşünebilirsiniz diye..yakın arkadasmissiniz zaten .ben olsam kıskançlık diye yorumlamazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…