• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende hamile kalmak istiyorum

Hocam merhaba,
Benim 2 yıldır sol tarafımda 3cm lik çikolata kistim var bir kere aspire edildi ama tekrar yeniledi doktorum gebelik için sorun olmayacağını söyledi 1,5 yıldır korunmuyoruz fakat gebe kalamadım, ameliyatı çok önermiyorlar çünkü tekrarlanabilirmiş, doktorumda önermemişti, ayrıca geçen ay gittiğimdede devlet hastanesinde doktor sağ tarafındada polikistik görünüm var demişti hem çikolata kisti ve diğer overdede pcos olabilirmi? hocam ben devlet hastanesine gidecem gebe kalabilmek için ne yapmam gerekir, şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.

Düzenli olarak adet görüyorsanız PKOS yok demektir. Endometrioma hastalarımı 6 aylık deneme süresinden sonra tedavi ile gebe kalmalarını öneriyorum...

Doktor Bey iyi çalışmalar dilerim öncelikle , ben 35 yaşındayım ve bir ay sonra evlilik yapıcam.Jinekolojik kontrollerimde sağ tüplere yakın 3.5 cm lik bir miyomum oldunu öğrendim ve doktorum yaşım gereği öncelikle hamile kalmaya çalışmamı olmuyorsa operasyon gerekliliğini önerdi.Miyomların yerleşim yeri çok önemliymiş diye okudum benim miyomum bulunduğu yer açısından hamile kalmama engelmidir sizce ? Birde yumurtlama günümü merak ediyorum , SAT 15 Eylül - 10 Ekim - 7 Kasım . Nazik cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Doktor Bey iyi çalışmalar dilerim öncelikle , ben 35 yaşındayım ve bir ay sonra evlilik yapıcam.Jinekolojik kontrollerimde sağ tüplere yakın 3.5 cm lik bir miyomum oldunu öğrendim ve doktorum yaşım gereği öncelikle hamile kalmaya çalışmamı olmuyorsa operasyon gerekliliğini önerdi.Miyomların yerleşim yeri çok önemliymiş diye okudum benim miyomum bulunduğu yer açısından hamile kalmama engelmidir sizce ? Birde yumurtlama günümü merak ediyorum , SAT 15 Eylül - 10 Ekim - 7 Kasım . Nazik cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Muayene edemediğim için myomunuz hakkında yorum yapabilmem mümkün değil. 25-27 günde bir adet görüyorsunuz. 10-12-14. günler gebe kalma şansınız yüksek...

Doktor bey ben 34 yaşındayım 5 aylık evliyim. Korunmuyoruz ve 5 aydır hamile kalamadım. Korkuyorum hiç kalamazsam diye. Doktora gittim sorun yok herşey normal dedi.. Doktor bey hamile kalmak için yumurtlama günleri günde 1 kez ilişki yeterlimi. BENİM ADET GÜNLERİMİ YAZMAK İSTEDİM SİZCE BU TARİHLERE GÖRE ADETİM DÜZENLİMİ?

29 NİSAN
27 MAYIS
23 HAZİRAN
26 TEMMUZ
22 AĞUSTOS
15 EYLÜL
10 EKİM
7 KASIM

(SON 8 AYLIK TARİHLER)

Son düzenleme:
29 ile 24 gün aralıkla adet görüyorsunuz. En erken10 en geç 15. gün adet görüyorsunuz demektir. 9-16. günler arasında günaşırı ilişkide bulunmanızı öneririm

29 ile 24 gün aralıkla adet görüyorsunuz. En erken10 en geç 15. Gün adet görüyorsunuz demektir. 9-16. Günler arasında günaşırı ilişkide bulunmanızı öneririm

teşekkür ederim doktor bey.. Peki sizce adetlerim düzenli mi?

Adet olduğum günden sayarak 9 ile 16 INCI günler arası ilişki diyorsunuz değil mi?
Bazıları diyorki adet olacağın günden geri sayarak 14üncü gün diyor

Son düzenleme:
teşekkür ederim doktor bey.. Peki sizce adetlerim düzenli mi?

Adet olduğum günden sayarak 9 ile 16 INCI günler arası ilişki diyorsunuz değil mi?
Bazıları diyorki adet olacağın günden geri sayarak 14üncü gün diyor

bEN DE 14 GÜN ÇIKARDIM İLİŞKİYE 1 GÜN ÖNCE VE SONRASINDA DA DEVAM ETTİM

doktor bey birşey soracağım.. Bu günler yumurtlama günlerim sanırım.. Kasıklarımda ağrı var adet olacak gibi.. Bu ağrı yumurta çatladığı için olur mu?

doktor bey günaydın.. Benim adetime 8-9 gün var.. Idrarımda yanma ve kasıklarda ağrı var .. Nedeni ne olabilir..
Birşey daha soracağım.. Hamile kalınca illaki göğüslerde hassaslık,ağrı ve şişmesi şart mı?

Gebelikle ilgili şikayet veya değişiklikler sıklıkla 6. gebelik haftasında başlamaktadır. İdrar enfeksiyonu açısından muayne olmanızı öneririm...

Merhaba doktor bey ben yumurtlama gunumu merak edıyorum bizde 7 aydır korunmuyorduz ama eşim amelyat oldu varıkoselden oyuzden olmadı 6 ay oldu amelyat olalı allaha şükür düzeldi sankı bıraz doktor öle söledı yanı doğal yolla olur dedı 3 ay zaman verdı de bu ay üçüncü ayımız ve adet oldum malesef yumurtlama gununu hesaplayamıyorum siz yardımcı olun 3 adet tarıhımı yazıyorum yorumlarsanız sevınırım 9 kasım. 4aralık ve 29 aralık ta adet oldum acaba handı gunler yumurtlama

Son düzenleme:
25 günde bir adet görüyorsunuz. Adetinizin 11. gününde yumurtlamanız oluyor. 10-12-14. günlerde ilişkide bulunmanızı öneririm. Bebeğinze kavuşmanız dileğiyle...

siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa soru-cevap şeklinde önemli bir konuda yrd talep ediyorum.. moralim çok bozuk çünkü..

stresli bir dönem geçiriyorum ve adet düzenim dengesiz seyrediyordu.3aylık bir gecikme yaşadım. doktora gittiğimde adet düzensizliğim icin bana Progestan diye bir hap verdi.. bir hafta kullan adetinin 3.günü de gel hormon testi ve ultrasonla bakalım denildi. ilacı kullandım kullanmasına ama ilaç beni mahvetti.. ilacı araştırdıgımda kullanılan durumlar daha o zamandan canımı sıkmıştı.. 5gün kullandım ilacı 3gün sonrasında(cuma) regl oldum.. pazartesi doktora gittiğimde hormon testi yapıldı ve sonuçları:

ESTRADIOL= 78
FSH =6,58
LUTEINLESTIREN HORMON =15,09
PROLAKTIN =18,63
SERBEST T4 = 1,09
TSH = 1,49

bu sonuçlar dahilinde bana çocuğunun olamayacagını söyledi, cenelle diye bir ilaç verip 6ay kullan 6ay sonunda tekrar gel diyerek geri yolladı... hem içime sinmedi hem de inanılmaz moralim bozuldu..
başka bir doktora daha gideceğim fakat öncesinde konu hakkında bilgisi olan sizden, bilgi alabilir miyim...
teşekkürler..

doktor bey merhaba,

bu ay ııkıncı ayım klomen kullanıyorum ama bugun ovitrelle diye bi çatlatma iğnesi vuruldum kolumdan esımın testlerı benım tahlıller falan hersey normal ama olmuyo işte şimdi bu iğneden sonra gun asırı ilişki dedi doktorum ve 26 sında tekrar kontrole cgırdı progestona bakıckmıs acaba eger hamile olursam o gun bellı olur mu progestoranla... yoksa daha cok erken mıdır.. pekı iğneye ragmen olmazsa aşılamamı olacak_? birde hersey normal dedı doktorum yumurta tembelliği vardır dedi yine olmazsa doktora falan gıtmeyım dıorum daha cok stres yapıorum yoksaa ısrrarla gıtmem mı gerekıyo ard ardına cok soru sordum ama kafamız cok karısık kusura bakmayın lutfen sımdıden tesekkurler..

Progesteronla anlaşılmaz. çatlama tarihinden 14 gün sonra kanda b hcg ile gebelik tanısı konur. Yaptığımız takipler maalesef hastalarımızı strese sokuyor. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

Progesteronla anlaşılmaz. çatlama tarihinden 14 gün sonra kanda b hcg ile gebelik tanısı konur. Yaptığımız takipler maalesef hastalarımızı strese sokuyor. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

tmmdır cok tesekkur ederım hayırlısı inş.. kolay gelsın.

merhabalar bende 1 senedir hamile kalmak istiyordum ve en sonunda hamileyim allahin izniyle.türkiyede varmi bilmiyorum ama almanyada yumurtlama cubuklari var ayni hamilelik testi gibi ona göre yumurtlamanizi tespit edebilirsiniz ben ilk denememde basarili oldum allahin izniyle sizde deneyin ins kimseenin kucagi bos kalmaz allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin..

Back
X