• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende hamile kalmak istiyorum

gerçek bir doktor olmadığınızdan şüphelenior ve hislerimde yanılmıyorumm insanlara cvp vermek yerine soru soruyorsunuz vede hiç mantıklı değil verdiğiniz cevaplar ? ama eğer gerçek bir doktor değilseniz bunu yapan insanlığınıza yazıkk...

Sevgili İzmitliii 1991 yılında doktor, 1997 yılında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldum. Bazı durumlar hasta yüzyüze konuşulunca çözülmektedir. beta HCG gebelik 5 haftalıkken 20 ila 8000 arasında değişebilir. Muayene olmuş tanınız konmuş ve müdahale geçirmişsin. Duyarlılığını anlıyorum. Artık ileriye bakma zamanı gelmiş. Bebeğine kavuşman dileğiyle...

Tesekkur ederım hocam umarım en kısa zamanda herkes gıbı bende bebegıme kavusurum mutlu haberlerımıde burada paylasmak ısterım cok tesekkurler

Doktor Bey merhabalar,
1,5 yıllık evliyim. Bebek düşündüğümüz için ve genel bir muayene için kadın doğum uzmanıyla görüştüm.kan tahlillerim ve smear testi yapıldı.iltihap varmış bunun için donaxly vajinal tablet,biteral ve monodoks antibiyotikleri kullandım. Doktor Tedavi süresince korunmamız gerektiğini söyledi 1 hafta önce ilaçlarım bitti.korunmayı ne zaman bırakabiliriz?bir de akıntı şikayetim şu an için geçti yalnız ilişki esnasında yanma var daha önceden bu yoktu.neyden kaynaklanabilir?şimdiden teşekkürler...

merhabalar dr.bey,normalde 35 günde adet gören birinin ne zaman yumurtlama günüdür.Ve guatr hapi almak hamileligi zorlastirirmi ceveplarinizi bekliyorum simdiden tsk.

merhaba doktor bey,
bendede yumurta tembelliği var ve yaklaşık 1,5 yıldır hamile kalamıyorum.yumurta takibi için dün doktora gittim dün 10. günüm olmasına ragmen yumurtam 24 mm olmus sag tarafta bi yumurtam olmus heran catlayabılır dedı .birde ilişkiden sonra bu ay nedense biraz kan geliyor cokaz, rahimagzında yara var bende sanırım ondan inş. hamile kalmamı engellemez bu yara çok korkuyorum bu yüzden, bana bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz lütfen?
birde;hormon değerlerim bunlar adetimin 3.günü yaptırdım sizce nasıl yorumlarmısınız?
fsh 3,57
lh 1,44
tsh 2,48
prolaktin 17,45
şimdiden teşekkürler....

merhaba doktor bey,
bendede yumurta tembelliği var ve yaklaşık 1,5 yıldır hamile kalamıyorum.yumurta takibi için dün doktora gittim dün 10. günüm olmasına ragmen yumurtam 24 mm olmus sag tarafta bi yumurtam olmus heran catlayabılır dedı .birde ilişkiden sonra bu ay nedense biraz kan geliyor cokaz, rahimagzında yara var bende sanırım ondan inş. hamile kalmamı engellemez bu yara çok korkuyorum bu yüzden, bana bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz lütfen?
birde;hormon değerlerim bunlar adetimin 3.günü yaptırdım sizce nasıl yorumlarmısınız?
fsh 3,57
lh 1,44
tsh 2,48
prolaktin 17,45
şimdiden teşekkürler....

HORMON.................NORMAL DEĞER ARALIĞI

FSH.........................3.85 - 8.78............ (SENİN 3,57 çok küçük düşük çıkmış)
LH............................2,12 - 10,87.......... (SENİN 1,44 Bu da çok az küçük çıkmış)
TSH..........................0,34 - 5,60............ (SENİN 2,48 NORMAL YANİ)
PROLAKTİN..............3,34 - 26,70........... (SENİN 17,45 NORMAL YANİ)

merhaba ben 2 senelik evliğim ama hamile kalamıyorum ilk 6 aylıkken doktara gitiğide ona adet düzensizliğimin olduğunu söledim bana bi sorun yok yaşın kücük degip bi adet söktürücü verip eve yolladı daha sonra başka bir doktora daha gittim oda bana klomen verdi yumurtlama bozuklugun olabilir merak etme olur dedi ben cok korkuyorm ya olmaza :(

inş olur cnm.sen hiç ibrahim saracın kuru incir ve sogan kürünü duydun mu?istersen bi araştır.yumurtlamaya bire birmiş bakarsın işe yarar Allahın izniyle

merhabalar dr.bey,normalde 35 günde adet gören birinin ne zaman yumurtlama günüdür.Ve guatr hapi almak hamileligi zorlastirirmi ceveplarinizi bekliyorum simdiden tsk.

21. günde yumurtlamanız oluyordur. Guatr hapı sağlıklı bir gebelik geçirmeniz için gereklidir.

merhaba doktor bey,
fsh 3,57
lh 1,44
tsh 2,48
prolaktin 17,45
şimdiden teşekkürler....

Tembelliğiniz yok. gayet iyi gelişmiş. Hormon değerleriniz de normal. Yara hamile kalmanızı engellemez. Smear testiniz iyiyse endişelenmeyin. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

merhaba ben 2 senelik evliğim ama hamile kalamıyorum ilk 6 aylıkken doktara gitiğide ona adet düzensizliğimin olduğunu söledim bana bi sorun yok yaşın kücük degip bi adet söktürücü verip eve yolladı daha sonra başka bir doktora daha gittim oda bana klomen verdi yumurtlama bozuklugun olabilir merak etme olur dedi ben cok korkuyorm ya olmaza :(

Korkmayın. Doktorunuza inanın. gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

inş olur cnm.sen hiç ibrahim saracın kuru incir ve sogan kürünü duydun mu?istersen bi araştır.yumurtlamaya bire birmiş bakarsın işe yarar Allahın izniyle

Dr Canu hanım :1no2: tedavinizi size ait olan bölümde önerebilirsiniz. Saygılarımla...

Tembelliğiniz yok. gayet iyi gelişmiş. Hormon değerleriniz de normal. Yara hamile kalmanızı engellemez. Smear testiniz iyiyse endişelenmeyin. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

cok cok tesekkür ederim doktor bey verdiğiniz bilgiler için...Allah razı olsunn...iyi çalışmalar...

Hocam merhaba,
Benim 2 yıldır sol tarafımda 3cm lik çikolata kistim var bir kere aspire edildi ama tekrar yeniledi doktorum gebelik için sorun olmayacağını söyledi 1,5 yıldır korunmuyoruz fakat gebe kalamadım, ameliyatı çok önermiyorlar çünkü tekrarlanabilirmiş, doktorumda önermemişti, ayrıca geçen ay gittiğimdede devlet hastanesinde doktor sağ tarafındada polikistik görünüm var demişti hem çikolata kisti ve diğer overdede pcos olabilirmi? hocam ben devlet hastanesine gidecem gebe kalabilmek için ne yapmam gerekir, şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.

Back
X