Bende hamile kalmak istiyorum

olurmu canım biz böyle birbirimize destek oluyoruz çevre etkisi olmasa hiç takmam ama millet gözümün içine bakıyor hamilemiyim diye ama olmayıncada olmuyor canım herşeyin hayırlısı işte

Aynen canım.Allah razı olsun.benimde kayinvalidm her ay soruyor oldu mu oldu mu diye :-)inşallah perşembe gelecek bir ay birlikteyiz.ona da mutlu haberler veririz:-)bugün rüyamda da çok odalı bi evde idim.yorumuna baktım hamilelik diyor inşallah.hiç bi iş yapmıyorum nerdeyse yemek anca eşimle beraber temizlik yapcaz.ben gelmeden yapma dedi.malum varsa bebis tehlikeye atmayalim diyoruz.ilki düşük olunca bunu gözünden sakiniyorsun tabiri caizse :emir_bebek:

Selam arkadaslar.oncelikle stress olmayin.olursa olur olmZsa olmaz kafami yoramiycam dediginde umursamadiginizda bir zupriz cikiyo.birde mesela aybasindan sonraki 15 gunde yapin sirt ustu uzanin.bir hafta yapmayin ondan sonra yapin ikinizde muhtemelen azmis olursunuz.buda bir etken.genc bir anne tavsiyesi.

aynen canım.allah razı olsun.benimde kayinvalidm her ay soruyor oldu mu oldu mu diye :-)inşallah perşembe gelecek bir ay birlikteyiz.ona da mutlu haberler veririz:-)bugün rüyamda da çok odalı bi evde idim.yorumuna baktım hamilelik diyor inşallah.hiç bi iş yapmıyorum nerdeyse yemek anca eşimle beraber temizlik yapcaz.ben gelmeden yapma dedi.malum varsa bebis tehlikeye atmayalim diyoruz.ilki düşük olunca bunu gözünden sakiniyorsun tabiri caizse :emir_bebek:

evet canım çok dikkat et ne olur ne olmaz inşallah hamilesindir inşallah bebişin seninledir :))

selam arkadaslar.oncelikle stress olmayin.olursa olur olmzsa olmaz kafami yoramiycam dediginde umursamadiginizda bir zupriz cikiyo.birde mesela aybasindan sonraki 15 gunde yapin sirt ustu uzanin.bir hafta yapmayin ondan sonra yapin ikinizde muhtemelen azmis olursunuz.buda bir etken.genc bir anne tavsiyesi.

zaten sorun etmemeye çalışıyoruz ama benim görümcem evlendikten sonraki ay hamile kaldı şimdi eşimin ailesi gözümün içine bakıyor oldummu olmadımmı diye oyüzden stres oluyor canım yoksa hiç öyle kafaya takmıyorum valla

slm bu donemde cig soga .maydonoz.ada cayi.kahve.cay icmeyin kola zaten aziniza surmeyin.bunlar farki a varmadan dusuge neden oluyor.

bunların hepsine dikkat ediyorum sadece sabah kahve içiyorum çalışınca zorunlu oluyor bide maydonoz iyi diye duymuştum oyüzden yumurtlama dönemi boyunca maydonoz yedim

Back
X