Bende hamile kalmak istiyorum:(

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.342
398
Kızlar merhaba...Biraz çok önemli olmayan sağlık problemlerim vardı atlattım .2.5 yıllık evliyim esimde bende istiyoruz ama ben yaza doğru hamile kalmak istiyorum .Tecrübeli hanımlar sizce yaz gebeliği mi daha rahat kış mi birde çalışıyorum servisim yok yollarda harap olucam .Si gebe kalmadan nasıl bir yol izlediniz kontrol oldunuz mu bende enfeksiyon ve düzensiz regl vardı ilaç kullandım birde soğan kuru .Ne yapmalıyım

suan düzensizmi adetlerin hangi ay hamile kalırsan 3 gerisi hangi aya denk gelirse doğum yapıyorsun ben kızıma nisanda kaldım ocakta doğum yaptım idare ederdi adana sıcak bi memleket çok nemli şimdide 2. hamileyim buda eylüle gelicek allahın izniyle zor aylarım tam sıcaga geliyor hayırlısı bakalımm

Kızlar merhaba...Biraz çok önemli olmayan sağlık problemlerim vardı atlattım .2.5 yıllık evliyim esimde bende istiyoruz ama ben yaza doğru hamile kalmak istiyorum .Tecrübeli hanımlar sizce yaz gebeliği mi daha rahat kış mi birde çalışıyorum servisim yok yollarda harap olucam .Si gebe kalmadan nasıl bir yol izlediniz kontrol oldunuz mu bende enfeksiyon ve düzensiz regl vardı ilaç kullandım birde soğan kuru .Ne yapmalıyım
Canım benm ilk aylarım tam kar kış zamanına geldi bulantılarm da olunca temiz hava alamadm soğuktan dolayı. Sadece bu zorlugu yaşadım . Ama bebeişim temmuzda doğcak inş. O da kışa girene kadar biraz kendni toparlamış olcak inş. Bana göre en güzeli ağustos gibi hamile kalcaksn. İlk ayları sonbaharda geçircksin. Bebekte ilkbaharda gelcek ohh mis :) sen boyle bisyi yazinca aklima geldi valla. Bidahakini bende oyle ayarliyim. Yani bende ekimde kaldm zaten. Iki ay oncesi olsaydi mesela ilk aylarda rahatca disari cikablrdm. Ama kar kis yoksa egede yasiyosan hic farketmez bence.

Doğum bahara denk gelirse süper olur. Yaza kadar toparlanır sonra rahatlıkla dışarı çıkabilirsiniz. Benim 3 tanesi yaz doğdu. Loğusa dönemi çok zor bol terlemeli geçti hem de evde durdum küçük bebekle çıkmak takibi çok zor. Ama biri Mart ayı doğdu o çok süperdi hava çok sıcak değildi loğusa dönemi terlemeleri çok rahat geçti. Bebek yaza kadar toparlandı uçak yolculuğu bile yaptık. Kış ayı hastalıkları virüslerle tanışıncaya kadar bebek toparlandı. Maşallah onun bünye hala hepsinden daha sağlam.

büyükler kış çocugu daha iyi olur diyor pek hasta olmazmışş sanırım doğru bnm kızda ocak doğumlu masallah kış bitecek şeytan kulagına kursun birkez nezle olduuuu çoookkk şükürrr:dua:nisan mayıs ayları kalmaya bk işte allah herkese nasip etsin...:KK200:

Bende ağustos gibi düşünüyordum siz tecrübeli hanımlar da öyle diyor bakalım çok sabirsizim yaz bebeği olsun istiyorum ama çok sıcak oluyor İstanbul da nem li hava bakalım kısmet

Canım inş gönlüne göre olur. Ben normal yolla hamile kaldım. Herhangi bir hastalığımda yok. Hamileliğe gelince, yazın cok sıcak oluyor bunaltıyormuş, kış ise vücut direncin düştüğü için hastalanma riskin çok oluyor, yani ikisin de sıkıntılı yanı var. Ama yazın ince salaş kıyafetler altına taytla giyersin rahat rahat. Ben kat kat giyinmekten daralıyorum bazen. Montlarım dar geliyor falan :D Havalar ısınacak az kaldı diye de masraf yapmak istemiyorum. Öyle yani.

Allah kucağınıza almayı nasip etsin bende yazın kıyafetler rahat tatil deniz rahat olur diye düşündüm ama gebelikde çok terliyormus insan siz hangi ay hamile kaldiniz.Eşim tatilde denemeye başlarız diyor temmuz gibi
Canım inş gönlüne göre olur. Ben normal yolla hamile kaldım. Herhangi bir hastalığımda yok. Hamileliğe gelince, yazın cok sıcak oluyor bunaltıyormuş, kış ise vücut direncin düştüğü için hastalanma riskin çok oluyor, yani ikisin de sıkıntılı yanı var. Ama yazın ince salaş kıyafetler altına taytla giyersin rahat rahat. Ben kat kat giyinmekten daralıyorum bazen. Montlarım dar geliyor falan :KK70: Havalar ısınacak az kaldı diye de masraf yapmak istemiyorum. Öyle yani.

Allah kucağınıza almayı nasip etsin bende yazın kıyafetler rahat tatil deniz rahat olur diye düşündüm ama gebelikde çok terliyormus insan siz hangi ay hamile kaldiniz.Eşim tatilde denemeye başlarız diyor temmuz gibi
Canım ben 15 ağustosta hamile kalmışım eylülün başında öğrendim. Ama hamileliğin rahat geçmesinden çok bebeğin doğum zamanı önemli bence. Biz sıkıntıya bir şekilde katlanabiliyoruz. Benim bebeğim mayısta doğacak ve önümüz yaz olduğu için yok hasta mı olcak yok koruyabilecek miyim derdi olmadan ilk ayları atlatacağız. En güzel zamanlar ağustos eylül gibi bence. Ama ne zaman yumurtlama olacağı belli olmaz. Siz hazirandan başlayın çalışmalara :-):KK33:

Merhaba kızlar.Bizde çocu istiyoruz....ben en son 22 ocakta regl oldum 8 ve 9 şubatta korunmasız beraber olduk hamile kalma olasılığım var mı sizce ?

Merhaba kızlar.Bizde çocu istiyoruz....ben en son 22 ocakta regl oldum 8 ve 9 şubatta korunmasız beraber olduk hamile kalma olasılığım var mı sizce ?
Canım, yumurtlama zamanlarını takip eden uygulamalar var. Onlardan indir telefonuna, hem reglini not edersin hem yumurtlamanı takip edip ilişkini ona göre düzenlersin, şansın artar. İnşallah gönlüne göre olur:KK39:

Back
X