bende hamileyim ama dış gebelikmi bilmiyorum yardımcı olun

enesibel

2 prens annesi
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.228
2
108
38
Slm kızlar benim son adet tarihim 30 agustostu.bugün adet tarihim sadece 1 gün gecti ve kan betahg yaptırdım sonuç;491.15 çıktı.sizce adet tarihim 1 gün gecmesine ragmen kan degerlerim yüksekmi.3 haftalık oluyo hesaba göre ultrasonda bişey gözükmedi sizce normalmi...daha önce dış gebelik gecirdigim için korkuyo4rum...siz hamileliginizi ögrendiginzide beta hg niz kaçtı paylaşırmısınız

Slm kızlar benim son adet tarihim 30 agustostu.bugün adet tarihim sadece 1 gün gecti ve kan betahg yaptırdım sonuç;491.15 çıktı.sizce adet tarihim 1 gün gecmesine ragmen kan degerlerim yüksekmi.3 haftalık oluyo hesaba göre ultrasonda bişey gözükmedi sizce normalmi...daha önce dış gebelik gecirdigim için korkuyo4rum...siz hamileliginizi ögrendiginzide beta hg niz kaçtı paylaşırmısınız

korkma bence bu değerle ultrasonda gözükmemesi normal benimde betahcg 395 di öğrendiğimde emin olmak istiyorsan 2 günde bir testi uygula değerlerine bak 2 günde bir 2 kat olması gerekiyor.

rahat ol stres yapma hayırlısı olsun

Son düzenleme:
dış gebelikte deger yüksek cıkıo ama bi anda deger düşüyor.inşallah düşmexzda hep yükselir kızlar dualarınızı bekliorum inşallah saglıklı gebeliktir.peki normal gebelik olupta kasıkları beli karnı agrıyanınız oldumu

Back
X