Bende hamileyim artık

Esli_Han

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
98
1
86
Ankara
Arkadaşlar size tavsiyem hiç yumurta sayısıymış, hücre sayısıymış, transverin kaçıncı günüymüş,özelmiş,hastaneymiş takılmayın olacaksa her türlü oluyor. Benim 3 aşılama 3 tüp bebek denemem var. Hepsindede doktorum çok umutlandırdı kesin olur diye. Bende pko var 1. denememde 34 yumurtam oldu 2 transver oldu ama olmadı. Donmuşlardan kondu kimyasal gebelik oldu. 2. tüp bebekte 24 yumurtam oldu 4 transver edildi kesin olur gözüyle dondurtmadık bile ama dış gebelik oldu. benim yumurtalarım çok iyi gelişiyordu kaç hücreli d,ye sormadık bile ama olmadı. Çok zor günler geçirdik ailelerimizin haberi yok tek başımıza halletmeye çalıştık. hepsini özellde kendi imkanlarımızla yaptık.

3. denememde Gata yı seçtik ve benim 3 yumurtam oldu şok oldum ağla ağla transver gününe kadar yok dedim 3 yumurta ile olmaz yine olmayacak. 3 yumurtanın biri büyümemişti bile. 2yumurtanın biri 4 biri 2 hücreliydi ve 2. gün transver ettiler. umudum yoktu vede ben 8. gün adet oldum yerleşme kanaması felan değildi adetti, veeee şimdi hamileyim keseyide gördük kalp atışınıda bugün duyduk bugün inandımki BEN HAMİLEYİM. Darısı tüm isteyenlere...

canım yaaaa............çok sevindim.hele sende ben gibi 3 kez tüpbebek tedavisi için ugraştıgını okuyunca......çok çok tebrik ederim..........Rabbim saglicakla kucagına almayı nasip etsin.............ve darısı bize olsun inşaallah........

tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana katılıyorum eğer rabbim ol dediyse herşekilde oluyor bende 7 sene bekledim 3 kez aşılama 1 kez tüp bebek denedim artk yoruldum bırakıyorum tüm tedavileri dedim hiç ummadğım anda kendiliğinden hamileyim şükürler olsun rabbime önemli olan inancını kaybetmemek allah isteyen herkese nasip etsin tekrar tebrikler canımmopuyorumnanaktan

tebrikler canım allah kucağına almayıda nasip etsin yavrunu
canım benim eşim asker bende gatada tüp bebek yaptırıcam doktorları falan nasıl ilgileniyolarmı birde hemen sıra alabiliyormusun

hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

hayırlı olsun canım rabbim yeterki ol desin sağlıcakla dokuz ay geçirirsin inşallah

tebrık edıyorum allah sonuna kadar hayırlı bı sekılde gıtmeyı nasip etsin umarım bebegını sağsalim kucağına alırsın

tebrikler canım allah kucağına almayıda nasip etsin yavrunu
canım benim eşim asker bende gatada tüp bebek yaptırıcam doktorları falan nasıl ilgileniyolarmı birde hemen sıra alabiliyormusun

canım benim eşimde asker hep görevlere gittiği için hep özelde yaptık verdikleri tarih bize uymuyo diye. Sıra benim 6 ay sonrasına verdiler ama değişiyo daha erken alanlarda var. İlgi güzel ben çok memnun kaldım hastane sonuçta ama beklediğimden çok daha güzeldi. bence bi dene istersen.benim doktorum Namık kemal duru idi ama Temel bey daha ilgili. hemşirelerde iyi. İnşallah hakkında hayırlı olur.

Arkadaşlar size tavsiyem hiç yumurta sayısıymış, hücre sayısıymış, transverin kaçıncı günüymüş,özelmiş,hastaneymiş takılmayın olacaksa her türlü oluyor. Benim 3 aşılama 3 tüp bebek denemem var. Hepsindede doktorum çok umutlandırdı kesin olur diye. Bende pko var 1. denememde 34 yumurtam oldu 2 transver oldu ama olmadı. Donmuşlardan kondu kimyasal gebelik oldu. 2. tüp bebekte 24 yumurtam oldu 4 transver edildi kesin olur gözüyle dondurtmadık bile ama dış gebelik oldu. benim yumurtalarım çok iyi gelişiyordu kaç hücreli d,ye sormadık bile ama olmadı. Çok zor günler geçirdik ailelerimizin haberi yok tek başımıza halletmeye çalıştık. hepsini özellde kendi imkanlarımızla yaptık.

3. denememde Gata yı seçtik ve benim 3 yumurtam oldu şok oldum ağla ağla transver gününe kadar yok dedim 3 yumurta ile olmaz yine olmayacak. 3 yumurtanın biri büyümemişti bile. 2yumurtanın biri 4 biri 2 hücreliydi ve 2. gün transver ettiler. umudum yoktu vede ben 8. gün adet oldum yerleşme kanaması felan değildi adetti, veeee şimdi hamileyim keseyide gördük kalp atışınıda bugün duyduk bugün inandımki BEN HAMİLEYİM. Darısı tüm isteyenlere...

tebrikler canım. Allah kucağına almayı nasip etsin, sağlıkla inşallah . ve paylaştığın için teşekkürler. en azından benim gibi karamsar, ve her ayrıntıdan bi yorum yapmaya çalışan lar için çok iyi bir örneksin. şu anda beklemedeyim ama, şu okuduklarım kulağıma güzel mi güzel bi küpe olacak. bu arada GATA da kime gittin.

Ne guzel bi haber canim... Rabbim istesin yeterki... ol demesi yetiyorrr. hic bi zaman umidi yitirmemek lazim... AlLah tamamina erdirsinn.. Insallah hersey yolunda gider canim.. Tebrikler :lepi:

tebrikler canım. Allah kucağına almayı nasip etsin, sağlıkla inşallah . ve paylaştığın için teşekkürler. en azından benim gibi karamsar, ve her ayrıntıdan bi yorum yapmaya çalışan lar için çok iyi bir örneksin. şu anda beklemedeyim ama, şu okuduklarım kulağıma güzel mi güzel bi küpe olacak. bu arada GATA da kime gittin.

canım benim doktorum namık kemal duru idi. özeline felan gitmedim. Ama Temel beyi çok sevdim çok anlayışlı doktorumun onun olmasını istemiştim ama doktor seçemiyosun. İnşallah seninde olur. en önemlisi kafaya takmaman

Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ne güzel umut olacak bu yazdıkların bir sürü arkadaşımıza. Gözün aydın, canı gönülden tebrik ederim.

Canım öncelikle yaşamış olduklarından dolayı geçmiş olsun.
Gözün aydın.Rabbim kucağına alıp emzirmeyi nasip eder inşallah:nazar:

Back
X