Arkadaşlar size tavsiyem hiç yumurta sayısıymış, hücre sayısıymış, transverin kaçıncı günüymüş,özelmiş,hastaneymiş takılmayın olacaksa her türlü oluyor. Benim 3 aşılama 3 tüp bebek denemem var. Hepsindede doktorum çok umutlandırdı kesin olur diye. Bende pko var 1. denememde 34 yumurtam oldu 2 transver oldu ama olmadı. Donmuşlardan kondu kimyasal gebelik oldu. 2. tüp bebekte 24 yumurtam oldu 4 transver edildi kesin olur gözüyle dondurtmadık bile ama dış gebelik oldu. benim yumurtalarım çok iyi gelişiyordu kaç hücreli d,ye sormadık bile ama olmadı. Çok zor günler geçirdik ailelerimizin haberi yok tek başımıza halletmeye çalıştık. hepsini özellde kendi imkanlarımızla yaptık.
3. denememde Gata yı seçtik ve benim 3 yumurtam oldu şok oldum ağla ağla transver gününe kadar yok dedim 3 yumurta ile olmaz yine olmayacak. 3 yumurtanın biri büyümemişti bile. 2yumurtanın biri 4 biri 2 hücreliydi ve 2. gün transver ettiler. umudum yoktu vede ben 8. gün adet oldum yerleşme kanaması felan değildi adetti, veeee şimdi hamileyim keseyide gördük kalp atışınıda bugün duyduk bugün inandımki BEN HAMİLEYİM. Darısı tüm isteyenlere...
3. denememde Gata yı seçtik ve benim 3 yumurtam oldu şok oldum ağla ağla transver gününe kadar yok dedim 3 yumurta ile olmaz yine olmayacak. 3 yumurtanın biri büyümemişti bile. 2yumurtanın biri 4 biri 2 hücreliydi ve 2. gün transver ettiler. umudum yoktu vede ben 8. gün adet oldum yerleşme kanaması felan değildi adetti, veeee şimdi hamileyim keseyide gördük kalp atışınıda bugün duyduk bugün inandımki BEN HAMİLEYİM. Darısı tüm isteyenlere...