Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim canım darısı olmayanların başına inşalahh
birgün buraya bu müjdeli haberi yazıcagımı hayal edip dururdum çok şükür rabbime nasip oldu rabbim kimseyi aratmasın
saol canım ben 5 buçuk yıl bekledim bu bebegi rabbim bu zamana uygun görmüş allah kimseye aratmasın canım çok zor ben daha 5 senede tükenmeye başlamıştım ilaç gibi geldi bu bebek canım.rabbim özensin sizede.ılk olarak ben tbr edeyım
rabbım kucagınada hayırlısıylan almayıda nasp etsın ınşşş
darısı bzıeeeee
duanı eksık etme bzlerede
ayrıca sımdı o hayallerın ıcınde bende varım
acaba yaabılecekmıyım dıe ınş yazarım
sorun neydı sende ?
amin canım amiiinnnn.hayırlısıyla saglıkla kucagına almak nasip olsun canım.çok şükür rabbim evlatlısızlıkla terbiye etmesin..gözün aydın cnm Allah sağlık hayırlı evlat versin..bende 2,5 aylık ham,şim :) :ecrin_bebek::CüvCüv:![]()
saol canım allah olmayanlara arayanlarada versin inşhayirli olsun allah anali babali buyutsun insallah...![]()
amiinnn canım çok saol.tbrkler canm hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim![]()
amiinn tülincimTekrar tebrik ederim canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi henüz olmayanlara da en kısa zamanda bebiş versin rabbim![]()
saol canım amiinntebrik ederim canım darısı olmayanların başına inşalahh
tebrikler.allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.
ılk olarak ben tbr edeyım
rabbım kucagınada hayırlısıylan almayıda nasp etsın ınşşş
darısı bzıeeeee
duanı eksık etme bzlerede
ayrıca sımdı o hayallerın ıcınde bende varım
acaba yaabılecekmıyım dıe ınş yazarım
sorun neydı sende ?
birgün buraya bu müjdeli haberi yazıcagımı hayal edip dururdum çok şükür rabbime nasip oldu rabbim kimseyi aratmasın