bende hamileyim :D

GXUXLCEZA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2007
972
6
96
Bursa
birgün buraya bu müjdeli haberi yazıcagımı hayal edip dururdum çok şükür rabbime nasip oldu rabbim kimseyi aratmasın

ılk olarak ben tbr edeyım
rabbım kucagınada hayırlısıylan almayıda nasp etsın ınşşş
darısı bzıeeeee
duanı eksık etme bzlerede
ayrıca sımdı o hayallerın ıcınde bende varım
acaba yaabılecekmıyım dıe ınş yazarım
sorun neydı sende ?

çok şükür rabbim evlatlısızlıkla terbiye etmesin..gözün aydın cnm Allah sağlık hayırlı evlat versin..bende 2,5 aylık ham,şim :) :ecrin_bebek::CüvCüv::nazar:

Tekrar tebrik ederim canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi henüz olmayanlara da en kısa zamanda bebiş versin rabbim:emir_bebek:

darısı bzıeeeee
sorun neydı sende ?
saol canım ben 5 buçuk yıl bekledim bu bebegi rabbim bu zamana uygun görmüş allah kimseye aratmasın canım çok zor ben daha 5 senede tükenmeye başlamıştım ilaç gibi geldi bu bebek canım.rabbim özensin sizede.
çok şükür rabbim evlatlısızlıkla terbiye etmesin..gözün aydın cnm Allah sağlık hayırlı evlat versin..bende 2,5 aylık ham,şim :) :ecrin_bebek::CüvCüv::nazar:
amin canım amiiinnnn.hayırlısıyla saglıkla kucagına almak nasip olsun canım.
hayirli olsun allah anali babali buyutsun insallah...:emir_bebek:
saol canım allah olmayanlara arayanlarada versin inş
tbrkler canm hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim:nazar:
amiinnn canım çok saol.
Tekrar tebrik ederim canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi henüz olmayanlara da en kısa zamanda bebiş versin rabbim:emir_bebek:
amiinn tülincim
tebrik ederim canım darısı olmayanların başına inşalahh
saol canım amiinn

tebrikler.allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.

saol canım inş.tekrar tekrar duamdasınız rabbim kimseyi aratmasın bebek özlemi çektirmesin inş kucaklarınız dolsun inş.

darısı bzıeeeee
sorun neydı sende ?

yumurtlamam durmuştu yanlış tedavi yüzünden yeni tedaviye ilk başladıgım aya naip etti rabbim.yumurtalıgım çok iyiydi ama adet düzensizligim detavi edilmedigi için yanlış yönlendirilmeve bilgilendirmeyle yumurtlamam durmuştu.yani hiç yumurtlamıyor sadece farlutalle adet olabiliyordum canım.

:lepi:zemuszemus HAYITLI OLSUN CNM...RABBİM SANA BAĞIŞLASIN..ZAMAN ÇABUCAK GEÇSİNDE BEBİŞİNİ GÖR İNŞ...

canım tebriklr bende kızıma bişiler aldım şimdi çok tatlı yaa

Back
X