- Konu Sahibi yasemennnn
-
canımüzülme desek de insan üzülüyor bugün okuldayken adet oldum çok kötü oldum nöbetçiyim üstüne izin alıp eve geldim herkes hamile misin dedi inan çevremde benden sabırsız insanlar var olacak allahın izniyle arkadaşımın ilk evliliğinde bebeği olmadı sonra başkasıyla evlendi 2 yıl oldu tam 8 yıldır uğraşıyor bir sorun bitiyor başka sorun başlıyor ama hep sonuna kadar uğraşacağımdedi eşinin sperm azlığı vardı keçiboynuzu içirdi prolaktini vardı düşürdü tüpleri tıkalıydı operasyonlaaçtırdı şimdi incire geldi sıra beni hep sakinleştirir. oo der sen daha yolun başındasın olurstrese girme der kızar bana adet oldum yeni ay yeni umut sonuna kadar
bende 3 yıllık evliyim bir senedir bizimde olmuyo ne kadar üzülmüyorum desekte üzülmemek elde değil.bide eşimi aradığımda bu ayda olmadı deyince hadi şaka yapıyosun deyince insanın yüreğinden bişeyler kopuyo sanki.bide eve gelince beni bi bağrına basması varki...içim sızlıyo ailesine bizim niye çocuğumuz olmuyo çok üzülüyorum diyormuş...napalım hayırlısı belkide böylesi hayırlıdır.inşallah yüce Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlarla kucağını doldursun.
İlk mesajın bu...Çok ilginç...Ne gibi parlak fikrin varsa burada söyle de herkes bilsin.slm canım üzülme lütfen herşeyin hayırlısı.am gebe kalmak istiyosan benim bi kaç parlak fikrim var.istersen sölerim.kib.aeo.bye:ecrin_bebek:
Canım üzme kendini,stres de etkiliyor hem çocuk sahibi olamamayı.Tedavi olmayı düşünmediniz mi?Tıp çok ilerledi.
Canım,inşallah senin de bebeğin olacak.Bir yakınım var,o da çok üzülüyordu bebeğim olmuyor diye.Dünyaya küsmüştü ama sonra tüp bebek yöntemiyle üçüzleri oldu.Doktoru birini alacaktı ama o istemedi.Şimdi 4 yaşındalar,çok tatlı çocukları var.Biri erkek ikisi kız.Allah sana da verir inşallah.evet ilaç tedavisi gördüm ama bi faydası olmadı klomen kullandım 5 adet olana kadar ama yumurtalıklarımı büyütmedi dr yumurtalıklarımın dirençli olduğunu söyledi şimdi ise ssk nın tüp bebek bölümüne gidiyorum yavaş ilerliyoruz bakalım sonuç ne olucak inş ii olur :Saruboceq: :Saruboceq: :ecrin_bebek:
seni çok iyi anlıyorum.işin kötüsü benimde her tarafım bebek dolu görümcelerimin ikisinde ablamda... onları kucağına aldığındaki ifade beni mahvediyo...bide benim kucağımdayken severken bi bakışı var...nolcak böyle bilmiyorum Allahtan hayırlısını istiyorum sadece...:Saruboceq:canım yaaa allah inşallah bizlerede nasip edecekk dimi hadi kendimizi atalım bi kenara eşlerimizin üzülmesi bizleri daha çok üzüyoo mesela benim eşimm üzülmüyorum desede yalan söylüyor ben üzülmeyeyim diye ama inanın bi kız yipenim var onu kucağına aldığı oyunlar oynadığı zaman sanki dünyalar onun oluyoo gözlrinin içi gülüyoo onun o halini gördüğümde içim sızlıyooo allahım ne olursun eşlerimizi ve bizleri üzme yarabbimmm :ecrin_bebek: :Saruboceq::Saruboceq:
bizimle paylaşırsan parlak fikirlerini seviniriz.slm canım üzülme lütfen herşeyin hayırlısı.am gebe kalmak istiyosan benim bi kaç parlak fikrim var.istersen sölerim.kib.aeo.bye:ecrin_bebek:
senağlama bazen düşünüyorumda acaba bende hamileyim diyebilecekmiyim burda o güsel anlarımı sizlerle paylaşabilecekmiyimm inşallah derim inşallah tüm bebek isteyenler der artık takmıyorum desemde günden güne içimi yiyorum çevremdeki bebeklerden nefret etmeye başlıyorum bir bayan bebeğini yada çocuğunu sevse ona düşmenımmışım gibi bakıyorummm allahım ne olur yardım et bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar bebekler nasip et yarabbimm senağlama artık ağlayamıyorum bile ne olur yarabbim bizlerinde burdaki arkadaşlarımız gibi yüzlerimizi güldürrr dayanamıyorum artık evim şenlensin istiyorumm eve gidipde sessiz oturmakdan bıktımmm evime neşe bereket huzu r getir bebeğim ne olur anneciğini fazla bekletmeee dayanamıyorum artık yokluğuna yalvarıyorum sana çabuk gell bak babanda çok üzülüyooo bizleri sahipsiz sensiz bırakma olurmu annecimmm hadi gel be cennet kokulu yavrummmmmmmmm senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?