• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende Hamileyim

canım tebrik ederimopuyorumnanaktan
seninle pek diyalogumuz olmadı ama seni örgü topiklerinden ve meşhur converse patiklerinden tanıyorumkaydirigubbakcemile3
çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nesip eder inşallah :Saruboceq:

meraba arkadaşlar;
şu an o kadar karmakarışık duygular içerisindeyimki kendimi nasıl ifade edebileceğimi bilemiyorum.boshayallersmile2003 yılının ekim ayında evlendik 1 yıl çocuk yapmayalım borcumuz bitsin dedik.bekarken adetlerim düzensizdi pko teşhisi konulmuştu,ben ciddi bir durum olduğunun farkında değildim yoksa ilk yılımızı korunarak geçirmezdim.1 yıl sonuda bebek istemeye başladık ama yok bi türlü gelmek bilmiyordu.:gitme:tedaviler dünya bir ilaç ha bu ay olacak derken negatif sonuç almak panik atak yaptı beni.bıraktım tedaviyi 2 yıl kadar sonra yeniden başlamalıyız ne zamana kadar bekleyeceğiz dedim.bi kadın doğumcu bulduk methettiler bayabi gittik.başladık tedaviye düşük dozda ilaçlarla yumurtam büyümedi.sonra klomeni günde 4 taneye çıkardı, evet işte bu sonuç alıyorduk.ama her ay yine hüsran.2 yıl boyunca böyle devam etti bir gün eşime aşılama yaptıralım dedim.kolumda 2 tane bileziğim var nasıl olsa birini verir yaptırırız dedim.aşılama için star verildi klomen+4 gün iğne oldum aşılamam yapıldı.beklemeye başladık adetim geldi bu defa daha büyük bir yıkım oldu.:çok üzgünüm:pkolu olduğum için aşırı uyarılma olmuş ve yumurtalarım kiste dönüşmüştü.1 ay dinlenin dedi doktor bekledik diğer ay yine doktora.yine aşılama yapacağını ama bu defa 10 gün iğne olmamı söyledi.:1shok: tabi biz eşimle şaşırdık 4 günle böyle oluyorsa 10 günle hayli hayli olur dedik.:kızgın:gülü seven dikeninde katlanır dedi bizde eşimle ara vermeye karar verdik.adetim gecikti tahlil yaptırdık troid hormonum yüksek ve hamile kalmam mümkün değilmiş bu defa (geçen yıl nisanda )
troid tedavime başladım çok şükür değerlerim normale döndü ve şu an hamileyim.:CüvCüv:7 yılın sonunda rabbim yaşattı bu mutluluğu daha göremedik sadece kanda çıktı.normal yolla olmaz diyordum rabbim nasip edince oluyormuş.:Saruboceq:doktor usgde belli olmaz 8 gün sonra gel bakalım dedi.korkuyorum işallah bebeğimi görürüm kalp atışlarını duyarım.size tavsiyem meryem süresini okuyun ben okudum bu y allahın izniyle hamile kaldım.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.banada devamını nasip etsin.:Saruboceq:

yabangülüm inanamıyorum.. yaa insan kk da bunu haykırır off pco sayfasına yazsan görürdüm . şuan ne diyeceğimi şaşırdım kaldım inan mutlu olmak ne kelime mutluluktan uçtum senin adına inan :)) rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inş. rabbim nazarlardan korusun hayırlı olsun cnm benim yaa

o zaman boool bool dua et hepimize olurmu Şeniz
etmezmiyim hiç.rabbim en kısa zamanda nasip etsin.
Hayırlı olsun. Sağlıcakla alırsın kucağına inş.
amin işallah.
tebrikler canım ..allahım kucağınada almayı nasip etsin
teşekür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Tebrikler canım,
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve
isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah...
tam anneler günü hediyesi oldu sizler için...

amin ,evet en güzel hediye oldu bana işallah bebişimi kucağıma aldığım günleride görürüm.

cok sevındım allh tamamına erdırsın canımmmmm...darısı bıze olsun ınşşşşşşş

tebrikler canıma.s.
rabbim büyük zamanı gelince demekki oluyormuş:teytey::teytey:

sağ salim dünyaya gelir inşallah...
evet inandım buna.rabbim ol dedimi oluyormuş.
tebrikler allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsinnnn
aminnnnnnnnnn teşekür ederim.
Sevgili hemşerim Yaban Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etisn...
bende de 2 yıl olmadı..olana kadar hergün dua okudum..
2.5 yıl sonra mucizem geldi...

darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına...
inanmak ve istemek lazım....

teşekür ederim hemşerim.opuyorumnanaktanallah bağışlasın sizinkinide.:Saruboceq:

Ya birgün bir yerde bebek patiği ördüğünü okumuştum, umarım yanlış hatırlamıyorumdur... Bebek özlemini de az çok biliyorum forumdan...

ınşallah ördüğün patikler bebişinin ayağında eskir.... Allah tamamına erdirsin canım...

Darısı isteyen herkesin başına...

Son düzenleme:
ayyyyyyyy yabangülüm benim sonunda hamiş kalabildin ne güzel teprik ederim şekerim seni
RABBİM kucagına almayıda nasip eder inş.
peki canım belirtilerin nelerdi yazarmısın mesela sende kasıkta batma falan oldumu?
evet rabbim nasip etti.isteyen herkese nasip etsin.valla belirti olmadı sadece günüm geçti.ve ateşim hiç düşmedi.ama adet olacakmışım gibi karnım gergindi.
yabangülüm cok tebrık ederım canım.:1hug:
hamile oldugunu okuyunca o kadar cok sevındım kı anlatamam..:dance:
sabırla bekledın melegını ve cok sükür ALLAH ıma ki senı daha fazla bekletmeden geldı melegın..
Allah tamamına erdirirsin.saglıkla kucagına alırsın insallah bebegini..:Saruboceq:
teşekür ederim valla mucize gibi oldu.normal yolla beklemiyorduk.şimdilik kanda çıktı daha yeni olduğu için usgde gözükmez dedi doktor.o zamana kadar rahat edemeyeceğim.
tebrikelr.Allah devamını geitirr inş.doğum hikayeni okuruz
işallahhh canım işallah.
tebrikler .............

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay canim benim cok cok sevindim diyecek soz yok canim coook tebrik ederim rabbim kucagina almayida nasip etsin
darısı başına en kısa zamanda.
canim cok terik ederim
saolun kızlar yalnız bırakmadınız beni.opuyorumnanaktan
canim tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer. gozunaydin.... Allah tamamina erdirsin...Saglikla kavusursun insallah bebegine
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
canım tebrik ederimopuyorumnanaktan
seninle pek diyalogumuz olmadı ama seni örgü topiklerinden ve meşhur converse patiklerinden tanıyorumkaydirigubbakcemile3
çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nesip eder inşallah :Saruboceq:

amin işallah canım teşekür ederim.opuyorumnanaktan

yabangülüm inanamıyorum.. yaa insan kk da bunu haykırır off pco sayfasına yazsan görürdüm . şuan ne diyeceğimi şaşırdım kaldım inan mutlu olmak ne kelime mutluluktan uçtum senin adına inan :)) rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inş. rabbim nazarlardan korusun hayırlı olsun cnm benim yaa

valla baktım göremedim.gerçi haberi sadece yazabildim.kayınvalidem ziyafet verdi:)oradaydım.amin teşekür ederim sende hamileydin dimi yanlış hatırlamıyorsam unuttum valla.

valla baktım göremedim.gerçi haberi sadece yazabildim.kayınvalidem ziyafet verdi:)oradaydım.amin teşekür ederim sende hamileydin dimi yanlış hatırlamıyorsam unuttum valla.

evet cnm benim biraz sorunlu başlamıştı.. dış gebelik şüpesi vardı günlerce ağladım.. hatta sizle paylaştığımda moralim çok bozuktu ve sen bana belki yanılmıştır doktorlar herşey yoluna girer belki gibi bişeler yazmıştın . ve rabbime şükürler olsun gerçektende herşey yoluna girdi ve ben şuan 15 haftalık hamileyim . rabbim bu duyguyu herkeze ama herkeze düşmanıma bile hamileliği yaşatsın inş

evet cnm benim biraz sorunlu başlamıştı.. dış gebelik şüpesi vardı günlerce ağladım.. hatta sizle paylaştığımda moralim çok bozuktu ve sen bana belki yanılmıştır doktorlar herşey yoluna girer belki gibi bişeler yazmıştın . ve rabbime şükürler olsun gerçektende herşey yoluna girdi ve ben şuan 15 haftalık hamileyim . rabbim bu duyguyu herkeze ama herkeze düşmanıma bile hamileliği yaşatsın inş

allah tamamına erdirsin.hatırladım şimdi hatta herşeyin yolunda gittiğine sevinmiştik.

canim tebrik ediyorum
Allah saglikla kucaklamanizi nasip etsin
sorunsuz bir 9 ay gecir insallah
darisi butun istiyenlere:Saruboceq:

tebrik ederim. çok sevindim. Allah'ım sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin bebişi.

yabangulum cok tebrik ederim

sana birsey diyecegim canim eger bir gun biri bebegini severse izin ver sevsin
belki bebegini seven kisinin icinde buyuk bir bebek ozlemi vardir.
bize kimse bebegini sevdirmedi hep icimiz burktu ve onlar daha cok burktular.

canim ya kusura bakma seninde bu mutlu gununde ben sana dert yandimama napayim suanda icim yaniyor:gitme:mafoldumbenmafoldumben mafoldumben

Çok güzel,inan okurken tüylerim diken diken oldu.Okurken sevincini sanki yakından görmüş gibi oldum.Bbeğin sağlıkla,huzurla,bereketi ile gelir.inş.

Şunu öğrenmek istiyorum.Bende 7 yıllık evliyim ama yeni karar verdik çocuk yapmaya.Adet düzensizliğim var benimde genç kızlığımdan beri, 35 günde 1 falan oluyorum bilemiyorum belkide buda benim düzenim.Daha doktora gitmedim.Dedim bu ay bi korunmayalımda bakalım ne olcak.Zaten hamile kalsam da kalamsamda doktora gideceğim bu ay.Senin adet düzensizliğin nasıldı?

ayy heyecandan elim ayağım titrediii canım arkadaşımmmm canım benimmmmm çokkkkk çokk sevindimm ne diyeceğimi ne yazacağımı gerçekten bilemiyorummmm çok mutlu oldummmmmm....şu an duygularımı ifade edemiyorummmm gerçektennn.....ne kadar güzel bi haber bu ...... rabbimm dualarımızı kabul etti binlercee şükürrr.....herşey yolunda gidecekk inşalahh herşey güzel olacak inş...sen bu çoktan hakettinnn ...ço ktebrik ediyorum seni ve eşini allahıma çok şükürr sonunda bende teyze oldummm...yaşasınnn...doruğuma kardeşşş geliyorrrrrrrrrrrrr......................çok şükürrrrrrrrrrrrr..........seni çok seviyorum canımm benimm dünyanın en güzel annesii....Allah tamamına erdirsinnn .saglıkla hayırlısıyla kucagına alırsın insallah bebegini..en kısa zaman da arıcam seni sen de gelişmeleri yazz....öptümm kocamann canım arkadaşımm..bende yiğenime hazırlık yapmaya başlayım barii :) :) :)

Yabangülüm canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş.
Rabbim ol dedikten sonra kim buna engel olabilir yada o dilemedikçe biz ne yapabiliriz
Mucizene,meleğine kavuşma zamanı demekki gelmiş
Sağlıkla mutlulukla gelsin inş.

Back
X