- Konu Sahibi yabangulumZ
hayırlı uğurlu olsun canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işallah canım teşekür ederim.canim tebrik ediyorum
Allah saglikla kucaklamanizi nasip etsin
sorunsuz bir 9 ay gecir insallah
darisi butun istiyenlere:Saruboceq:
amin canımopuyorumnanaktantebrik ederim. çok sevindim. Allah'ım sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin bebişi.
Şeniz Şeniztebrik ederim....
teşekür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin.ağlayarak okudum.ne mutlu size!
:teselli: :teselli: :teselli: canım yaaa rabbim kendi bebeğini sevmeyi nasip etsin.kendi bebişin olursa seversin bol bol.allahım çok büyük o istedimi oluyor.ben noröal yolla beklemiyordum bak 7 yılın sonunda çok şükür nasip etti rabbim.yabangulum cok tebrik ederim
sana birsey diyecegim canim eger bir gun biri bebegini severse izin ver sevsin
belki bebegini seven kisinin icinde buyuk bir bebek ozlemi vardir.
bize kimse bebegini sevdirmedi hep icimiz burktu ve onlar daha cok burktular.
canim ya kusura bakma seninde bu mutlu gununde ben sana dert yandimama napayim suanda icim yaniyor:gitme:mafoldumbenmafoldumben mafoldumben
Çok güzel,inan okurken tüylerim diken diken oldu.Okurken sevincini sanki yakından görmüş gibi oldum.Bbeğin sağlıkla,huzurla,bereketi ile gelir.inş.
Şunu öğrenmek istiyorum.Bende 7 yıllık evliyim ama yeni karar verdik çocuk yapmaya.Adet düzensizliğim var benimde genç kızlığımdan beri, 35 günde 1 falan oluyorum bilemiyorum belkide buda benim düzenim.Daha doktora gitmedim.Dedim bu ay bi korunmayalımda bakalım ne olcak.Zaten hamile kalsam da kalamsamda doktora gideceğim bu ay.Senin adet düzensizliğin nasıldı?
canım benim çok saol evet teyze oluyorsun.devamınıda görürüz işallah.usgde görmeyince tedirginimayy heyecandan elim ayağım titrediii canım arkadaşımmmm canım benimmmmm çokkkkk çokk sevindimm ne diyeceğimi ne yazacağımı gerçekten bilemiyorummmm çok mutlu oldummmmmm....şu an duygularımı ifade edemiyorummmm gerçektennn.....ne kadar güzel bi haber bu ...... rabbimm dualarımızı kabul etti binlercee şükürrr.....herşey yolunda gidecekk inşalahh herşey güzel olacak inş...sen bu çoktan hakettinnn ...ço ktebrik ediyorum seni ve eşini allahıma çok şükürr sonunda bende teyze oldummm...yaşasınnn...doruğuma kardeşşş geliyorrrrrrrrrrrrr......................çok şükürrrrrrrrrrrrr..........seni çok seviyorum canımm benimm dünyanın en güzel annesii....Allah tamamına erdirsinnn .saglıkla hayırlısıyla kucagına alırsın insallah bebegini..en kısa zaman da arıcam seni sen de gelişmeleri yazz....öptümm kocamann canım arkadaşımm..bende yiğenime hazırlık yapmaya başlayım barii :) :) :)
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktanTebrİklerrrrrrrrrrrrrrrr canımmmm umarım saglıklı bİ Şekİlde bebİŞİnİ kucagına alırsınnn
Yabangülüm canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş.
Rabbim ol dedikten sonra kim buna engel olabilir yada o dilemedikçe biz ne yapabiliriz
Mucizene,meleğine kavuşma zamanı demekki gelmiş
Sağlıkla mutlulukla gelsin inş.
kızlar teşekür ederim benimle paylaştınız mutluluğumu.darısı tüm isteyenler işalah.hayırlı uğurlu olsun canım.
amin canım allah razı olsun.Cok ama cookk tebrik ederim. Allah saglicakla kucagina almani nasip etsin.
canım rabbim en kısa zamanda nasip etsin sizlerede.ümidinizi yitirmeyim rabbim ol dedimi oluyormuş.aaa canımmm çokkk sevindimmm yaaa inankii gözleirm doldu okurkenn
kucağına almak nasip olsun canımmm bizlerede dua etmeyi unutma
tez zamanda bizlerde yaşayalım bu sevinci inşlhhhhhhhhhhhh
tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle.
hemşom teşekür ederimmopuyorumnanaktancanım benim çok sevindim çokkkkkkkkkkkkk
hemşerimmmmmmmmmmm
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
amin canım aminnnnnnnnnn:Saruboceq:tebrik ederim canım, Rabbim kimsenin kollarını boş bırakmasın, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah![]()
evet valla boş vermek en iyisiymiş bak geldi bebişler.sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz işallah.sen ne yaptın bu arada gittinmi doktora?Yabanummmm canummmm :))) oleyyy beeee oleyyyyyy Çokk ÇOkkkk mutluyumm çok sevindimmm.Allahım sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin.Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmen dileğiyleeee .Allaha emanettt olll dikkat et kendine :sm_cool: ben sana diyordummm boşverr pkolarıııı bakk doğalında geldii bebelerimizzzz Allahım ol deyincee oluyorrrrr :sm_cool: :sm_cool:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:hihoyyyt Rabbim tüm isteyen arkadaşlarımıza en kısa zamandaaaaaaa eylülümeeee,sabomaaaa,aymesimee,tulıyneeee,asimeeeee,NURTOPUMA pinkimeeeee,kurnazımaaa,elgomaa
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan:teytey: :teytey: :teytey:
evet canım öyle valla rabbim nasip ettimi oluyormuş.canım ülküm çok sevindim rabbimden hiçbir zaman ümit kesilmiyo işte rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...
maşallah,Allah tamamına erdirsina.s.
ha bu arada dün güzel haberle sevinirken bu gün sabah zehirlendik eşimle birlikte.kahvaltıda sucuklu yumurta yedik baş dönmesiyle kendimizi hastanede bulduk.serum filan takıldı şimdi iyiyiz.hastanede ağladım dedim bebeğime bişey olursevincimiz kursağımızda kaldı.şimdilik bir problem yok işallahta olmaz.çok korkuyorum inanın sevincim yarım kalır diye.kaynanamlar filanda çok korktular.hepsi dua ediyorlardı:çok üzgünüm:rabbim esirgesin başka yapacak bişeyimiz yok.
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.allahım kucağına almak nasip etsinn okurken tüylerim diken diken oldu
rabbim isteyen herkese nasip etsin
aaaaa geçmiş olsun canım...inşallah sorun olmaz canım