canım beni hatırlarmısın bilmem ama k.k ya ilk katıldığın zamanlarda arkadaşındım neyse..ben pkos luyum ve hamile kaldım sen ise tedaviye devam ediyordun.hamilelik doğum filan derken ben girmedim pek kadınlar kulubüne.daha sonra girmeye başladığımda senin hala tedavi görüyor olman bebiş olmaması beni çok üzüyordu belki inanmıyacaksın ama sırf bu yüzden girmiyordum k.k ne her girdiğimde ilk iş senin durumuna bakmaktı .bu günde öyle yaptım ama ne göreyim hamilesin.inanki kendi hamileliğimi duyduğumda nasıl kalbim çarpıp başım dönmeye başlamıştı aynen şu andada öyleyim.çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin.nolur dikkatli ol hiç bişey senden ve bebeişinden önemli değil kendini üzecek yoracak ne varsa uzak dur.içindekileri sakın biriktirme.sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş için bunu yap.eğer bi sıkıntın olursa banada sorabilirsin gerçi burda bi dünya arkadaşın olmuş ama bana bişey soracak olursan göreve hazırım...inanki çok sevindim daha nekadarlıkolduğunu bile anlamadım hamile olduğunu görünce yazmaya başladım hemen.bundan sonra sk sık girerim mutlu haberlerini almak dileğiyle öpüyorum seni ve içinde ki o minicik canı...