bende hamileyimm 5 seneden sonra mucizem benimlee :D

canım merhaba 5 yaşında çcuğum yok 5 senelik evliyim ve 5 seneden sonra geldi mucizemm :) inş sağlıkla tutunurr .. iyi dileklerin için sağol.

ooooooooo...canım ya..çok sevindim..5 yıl sonra gelmiş..ben 5 yaşında bir çocuğunuz daha var sandım..hayırlı olsun

2,5 hatta 3. ay yakınlarına kadar o pirinç tanesini sevdik bizde. geç döllenme olmuş olabilir tabi. benim erken döllenmeydi mesela ama yine pirinç tanesiydi. hatta biz 'çekirdeğim' diye sevmeye beşlamıştık sakın moralini düşürme o yüzden. kanama bende de olmuştu. eski kanama denilendenmiş. çok korktum evet, fena panikledim ama dr konuşması beni rahatlattı. herşey Allahtan... o sana tutunmuş ve inşallah bırakmayacak içini ferah tut sen annesi

canım çok saol morel verdiğin için yarın doktora gidiyorum bakalım neler olcak lütfen bana dua edin bebeğim benimle olsunn.. büyümüş olsunn çok merak ediyorumm sağlıklı sıhatli olsunn allahım lütfenn...

Sizin adınıza çok sevindim inşallah bende o duyguları tadabilirim. Umarım ayrıca bebeğniz size çok sıkı tutunmuştur.

Sizin adınıza çok sevindim inşallah bende o duyguları tadabilirim. Umarım ayrıca bebeğniz size çok sıkı tutunmuştur.

Canim herseyin vakti zamani var demekki merak etme yakin zamanda seninde hamis haberlerini alirizz ... saol iyi dileklerin icin....canim tabi hamile kalmak cok onemli ama ondan sonrasida cok onemli saglikli sihatli evlatlar nasio etsin allahim bizee..

kesinlikle herkes tanıdıcak bu duyguyu ... rabbim kullarını duyar bilir görür elbet birgün sabırrr sadce ..benmde tam yorulduğum zamn geldi .... çok duygulandım heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…