Canim gittim doktora ama hala embriyo ya dahil bir sey yok sadece ufacik pirinc tanesi kadar kesenin kenarinda bir cikinti. Doktorda ben buna ne ilumlu bede olumsuz birşey diyemem dedi 2 hafta daha beklicez dedi benim gec dolenme olabilirmiss..sabirla beklicem o iki haftayi. Birde kesenin kenarinda hafif kanama varmis o canimi sikti. Progeston kullaniyorum bol bol dinleniyorum bakalim iki haftaya kadar bebisim beni birakmaz ins.. hersey allahimdan..
2,5 hatta 3. ay yakınlarına kadar o pirinç tanesini sevdik bizde. geç döllenme olmuş olabilir tabi. benim erken döllenmeydi mesela ama yine pirinç tanesiydi. hatta biz 'çekirdeğim' diye sevmeye beşlamıştık sakın moralini düşürme o yüzden. kanama bende de olmuştu. eski kanama denilendenmiş. çok korktum evet, fena panikledim ama dr konuşması beni rahatlattı. herşey Allahtan... o sana tutunmuş ve inşallah bırakmayacak içini ferah tut sen annesi
2,5 hatta 3. ay yakınlarına kadar o pirinç tanesini sevdik bizde. geç döllenme olmuş olabilir tabi. benim erken döllenmeydi mesela ama yine pirinç tanesiydi. hatta biz 'çekirdeğim' diye sevmeye beşlamıştık sakın moralini düşürme o yüzden. kanama bende de olmuştu. eski kanama denilendenmiş. çok korktum evet, fena panikledim ama dr konuşması beni rahatlattı. herşey Allahtan... o sana tutunmuş ve inşallah bırakmayacak içini ferah tut sen annesi
canım çok saol morel verdiğin için yarın doktora gidiyorum bakalım neler olcak lütfen bana dua edin bebeğim benimle olsunn.. büyümüş olsunn çok merak ediyorumm sağlıklı sıhatli olsunn allahım lütfenn...
Canim herseyin vakti zamani var demekki merak etme yakin zamanda seninde hamis haberlerini alirizz ... saol iyi dileklerin icin....canim tabi hamile kalmak cok onemli ama ondan sonrasida cok onemli saglikli sihatli evlatlar nasio etsin allahim bizee..