bende hamileyimm sanırım ağustos annesi olacağım :)))

selda_selda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
24
0
36
Ankara
bütün kızlara slm olsun..
Allah inş herkesin bebeğini sağlıkla, huzurla, sevgiyle kucağına almayı nasip etsin...
Darısı da bekleyen ve isteyen bütün kızlara inş. ...

selda canım belırtılerın neler acaba..paylaşır mısın? ne zaman anladın veya hıssettın?? cok sevınırım..hayırlı ugurlu olsun ınşallah saglıkla kucagınıza alırsınız..AMİİİN !!

selda canım belırtılerın neler acaba..paylaşır mısın? ne zaman anladın veya hıssettın?? cok sevınırım..hayırlı ugurlu olsun ınşallah saglıkla kucagınıza alırsınız..AMİİİN !!

herhangi bir belirti olmadı farketmedim günüm gecikince test yaptım anladımki artık bizde çekirdek aile oluyoruz :)
çok güzel bi duygu. güzel dileklerin için tşk ederim :)
şu anda tam 10 hafta 1 gün oldu 2 hafta sonra ikili taramaya gircem inş güzel sonuçlar alırım herşey şimdilik çok güzel :)

bende 9. haftanın ıcındeyım gebelıgım de yanlız ben bıraz korkagım ıgne fobım var cok gerılıyorum bu ıkılı tarama testı nasıl bırsey kı bende gıdıcem ? helekı doğum onda napıcam hıc bılmıyorum.Allah sabır versın hepımıze :emir_bebek:

selammm,

bende ağustos annesi olucam :):):) hayırlı olsun
inşallah sağsalim alırız kucaklarımıza :)

Son düzenleme:
inşallah sağlıklı meleklerimiz olur hergün dua ediyorum...şu an bi sıkıntım yok çok şükür...sizlerle sohbet etmeye devam etmek isterim...birbirimize yardımcı oluruz...:49:

evet..bende 9 hafta 4 günlük hamileyim ve bende ağustos annesi olacağım allah nasip ederse.hayırlısıyla ve sağlıkla cümlemizin inşallah:49:

Back
X