Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende hamileyimm sanırım ağustos annesi olacağım :)))
bende 9. haftanın ıcındeyım gebelıgım de yanlız ben bıraz korkagım ıgne fobım var cok gerılıyorum bu ıkılı tarama testı nasıl bırsey kı bende gıdıcem ? helekı doğum onda napıcam hıc bılmıyorum.Allah sabır versın hepımıze
cnmm aynı korkuları inan bende yaşıyorum bende seninle aynı durumdayım ama dua ediyorum başka çare yok inş kolay ve rahat geçer doğumumuz :)) sende bende hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)
inşallah sağlıklı meleklerimiz olur hergün dua ediyorum...şu an bi sıkıntım yok çok şükür...sizlerle sohbet etmeye devam etmek isterim...birbirimize yardımcı oluruz...
ben vakit buldukça burda olmaya çalışıyorum ama çalıştığım için pek fırsatım olmuyor elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum sizleri biribirimizin bilgilerini paylaşırsak hepimiz için iyi olur benim içinde :)
cnmm aynı korkuları inan bende yaşıyorum bende seninle aynı durumdayım ama dua ediyorum başka çare yok inş kolay ve rahat geçer doğumumuz :)) sende bende hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)
anneler bız dun 2 lı tarama testımızı yaptırdık,ulturosondada gordum kıpır kıpır maşallah,kalp atışınıda duydum ALLAHIMA şükürler olsun ne bebeğimde nede bende herhngi bir sorun olmadığını söyledi doktorum içim çok rahatladı :) onu görmek kalp atışını duymak ne büyük mutlulukmuş,kimse mahrum kalmasın bu duygulardan inşallah :) bulantılarım da azaldı çok şüşürler olsun bıraz daha rahatım.sizler nasılsınız güzel anneler ? biz bu arada 12 hafta 4.günümüzdeyiz
bende ağustos annesi olacağım.bu ikinci bebeğim 13+5 günlük hamileyim,rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,cinsiyetini öğrenen var mı kızlar aramızda ağustos anneleri ben arkadaşımla aynı hamileyiz o öğrenmiş ben daha öğrenemedim, sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah.