bende hamileyimm sanırım ağustos annesi olacağım :)))

bende 9. haftanın ıcındeyım gebelıgım de yanlız ben bıraz korkagım ıgne fobım var cok gerılıyorum bu ıkılı tarama testı nasıl bırsey kı bende gıdıcem ? helekı doğum onda napıcam hıc bılmıyorum.Allah sabır versın hepımıze :emir_bebek:

cnmm aynı korkuları inan bende yaşıyorum bende seninle aynı durumdayım ama dua ediyorum başka çare yok inş kolay ve rahat geçer doğumumuz :)) sende bende hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

inşallah sağlıklı meleklerimiz olur hergün dua ediyorum...şu an bi sıkıntım yok çok şükür...sizlerle sohbet etmeye devam etmek isterim...birbirimize yardımcı oluruz...:49:

ben vakit buldukça burda olmaya çalışıyorum ama çalıştığım için pek fırsatım olmuyor elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum sizleri biribirimizin bilgilerini paylaşırsak hepimiz için iyi olur benim içinde :)

anneler bız dun 2 lı tarama testımızı yaptırdık,ulturosondada gordum kıpır kıpır maşallah,kalp atışınıda duydum ALLAHIMA şükürler olsun ne bebeğimde nede bende herhngi bir sorun olmadığını söyledi doktorum içim çok rahatladı :) onu görmek kalp atışını duymak ne büyük mutlulukmuş,kimse mahrum kalmasın bu duygulardan inşallah :) bulantılarım da azaldı çok şüşürler olsun bıraz daha rahatım.sizler nasılsınız güzel anneler ? biz bu arada 12 hafta 4.günümüzdeyiz :49:

merhaba bebek bekleyen arkadaşlarımıza hayırlı olsun bende inşallah ağustos annesi olacağım 15 haftalığız

bende ağustos annesi olacağım.bu ikinci bebeğim 13+5 günlük hamileyim,rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,cinsiyetini öğrenen var mı kızlar aramızda ağustos anneleri ben arkadaşımla aynı hamileyiz o öğrenmiş ben daha öğrenemedim, sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah.

Back
X